Sari la conținut

100.RONI --ORA 100% REALA

Postări Recomandate

• Telefon: xxx
  • Oras:BUCURESTI
Postat

0768300863 ...Sunt la program va astept cu drag pe toti va pupic

Postat

0768300863 ...Sunt la program va astept cu drag pe toti va pupic

Postat
  La 05.12.2015 la 19:09, alexa reala a spus:

Disponibila 0768300863 suna-ma

Disponibila de acum 0768300863

Postat

Băieti stati cuminti ca astea doua sunt niste ciori baorate si fitoase si haladite si tot ce vreti voi...are si doi rechini...Si te controlează peste tot,deci daca va roade curiozitatea...doar bani pt ce servicii doriti si atat nimic alceva nu telefon....este riscul mare...servicii....o laba in scârba de ziceai ca mai moare două trei puli pe langa...normal nici nu se mai pune problema era prea riscant...asa ca m-am chinuit să termin mai repede si sa fug de acolo...deci de evitat clar...

• Like 1
  • Oras:xxx
Postat
  La 24.12.2015 la 9:24, georgescuionut a spus:

sa il facem si pe el popular.. poate se baga si el la treaba :)))

Prietene" an fost si eu la fetele astea si nu sunt chiar asa cum le faceti voi reclama proasta

sunt chiar ok din punc de vedere fizic igienic si ca, comportament 

in primul rand nu cred ca ar fi bine sa pui poza cu cine crezi ca ar fi iubitul ei sau mai stiu eu cine e acel baiat

eu am petrecut mult timp inchis si am invatat multe chiesti de care alti cred ca e o gluma sau un subiect de res vad pe acest site ca

uni chiar intrec masura bun e problema lor 

da ce vreau sa spun e ca acolo cand esti in chis practic nu ai ce face decat sa iti vezi de pedeapsa pe care o ai linistit

in schimb 

am vazut si oameni care si de acolo fac aproape imposibilul sa se razbune pe cei care lea facut rau platesc foarte mult pentru razbunare

sau au rude din diferite clanuri care pot face rost de informati de care tu sau alti cred ca nu se vor,

afla POLITIA sunt tot niste persoane ca noi toti oameni care muncesc si vor sa faca un ban ca e politist sau hot traficant sau peste

asta e meseria lui vrei sa faci bani trebui sa raspandesti informati de ori ce fel,

cum faceti voi pe acest site da fara nici un ban doar prostie

si cel mai grav e cand trebui sa platesti

va rog frumos sa nu ma intelegeti gresit am vrut sa spun si eu un pic din ce stiu cred ca e bine de stiut

si presedintele e un informator daca o gandim logic un pic aveti grija de voi...................

Postat
  La 03.01.2016 la 20:44, alexa reala a spus:

Disponibila 

0768300863

Tipm e super buna is face treaba asa cum iti place cum vrei tu ba mai mult e si glumeata, bine inteles daca si tu esti un tip de treaba nota 10, gagico

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat
  La 03.01.2016 la 21:30, muriti a spus:

Prietene" an fost si eu la fetele astea si nu sunt chiar asa cum le faceti voi reclama proastasunt chiar ok din punc de vedere fizic igienic si ca, comportament in primul rand nu cred ca ar fi bine sa pui poza cu cine crezi ca ar fi iubitul ei sau mai stiu eu cine e acel baiateu am petrecut mult timp inchis si am invatat multe chiesti de care alti cred ca e o gluma sau un subiect de res vad pe acest site cauni chiar intrec masura bun e problema lor da ce vreau sa spun e ca acolo cand esti in chis practic nu ai ce face decat sa iti vezi de pedeapsa pe care o ai linistitin schimb am vazut si oameni care si de acolo fac aproape imposibilul sa se razbune pe cei care lea facut rau platesc foarte mult pentru razbunaresau au rude din diferite clanuri care pot face rost de informati de care tu sau alti cred ca nu se vor,afla POLITIA sunt tot niste persoane ca noi toti oameni care muncesc si vor sa faca un ban ca e politist sau hot traficant sau pesteasta e meseria lui vrei sa faci bani trebui sa raspandesti informati de ori ce fel,cum faceti voi pe acest site da fara nici un ban doar prostiesi cel mai grav e cand trebui sa platestiva rog frumos sa nu ma intelegeti gresit am vrut sa spun si eu un pic din ce stiu cred ca e bine de stiutsi presedintele e un informator daca o gandim logic un pic aveti grija de voi...................

nu pot sa zic ca are dreptate tipul care scrie deoarece nu e ok sa puneți informații cu numele si Facebook-ul persoanelor indiferent ce ar face. Eu personal am vizitat-o pe Alexa, o sa scriu o recenzie, in principiu e ok, însă nu va așteptați la prea mult. O sa o mai revizitez pe Tina si voi face niste recenzii pentru amândouă.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...