Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Uniunea Europeana
  • Oras:Uniunea Europeana
Postat

Așteptăm și restul anunțului : servicii , preț și poze

• Oras:Romania
Postat

Hai cu detaliile si cu pozele mai repede ca azi e vineri, sa stim cum ne facem programul...   :laugh2  :laugh2  :laugh2

Cat de noua esti in domeniu? Pune un program, pune tot ce trebuie...

• Oras:Los Angeles
Postat

Acuma spui?!? Tocmai ma pregatesc sa "depan" si a doua teapa... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Hai du-te si testeaza fata... :)

Postat

Hai du-te si testeaza fata... :)

:refoz Am testat 3 aseara... Iti las tie onoarea sa fii primul de data asta... Te asteptam cu recenzia!!!  :innocent  :innocent  :innocent

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am ajuns la ea aseara. Pozele sunt reale doar ca un pic mai bune in comparatie cu realitatea. Are sanii mici si lasati iar vocea este cam groasa, nefeminina. Nu am stat pentru ca era un confrate care sustinea ca mai are o ora, desi fetele spuneau ca i-a trecut timpul(l-au ars pe englezoi).

Mai are 2 colege, una cu sanii mari si dantura naspa si una mai plinuta, cu ceva probleme la ten. Din punctul meu de vedere, singura care este "vizitabila", este Alexandra. Ramane de vazut si cat stie meserie.

• Like 1
  • Minus 7
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

ai dreacu englezoi....ei cred ca la noi timpu' se masoara la fel....auzi arogantza =))

In Englezia ei se ghideaza dupa BIG BEN...Ei nu stiu ca la noi TIME IN MONEY.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

la noi ghidajul e dupa BIG TEN, adica la o finalizare, ai dat "banutzii" si dupa primele 10 "minutzele", "hai, incercam si noi sa terminam?"

asta daca fata e finutza si face eforturi supraomenesti sa vb frumos....altfel...."da mai termina cal in calduri ce esti...ce vrei...sa futi douajdeminute cu 100 de lei" =))))

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Arati foarte bine..ne spui si noua ce servicii oferi? Ce inaltime ai? Ce program ai?

Postat

Anuntul este iar de actualitate am revenit!:)

Ori te lasi de meserie, ori te futi...ce este cu tine mai fata? Ai peste? Acum postezi ca inchideti topicul ca nu mai este de actualitate si pe urma peste cateva zile ca ai revenit? Crezi ca esti la piata aici?

Daca ai revenit, ofera din nou informatii complete! Iti pierzi credibilitatea! Noi nu te credem pe cuvant.

Postat

De la acelasi cont se pun anunturi pentru trei fete! Pescarie fratilor...

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.