Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Serviciile sunt de sex normal,oral nep in functie de igiena cu fin corporala,dif pozitii,masaj si fantezii.Eu am 1,73,55kg,sani nr 3.Ca si program ma puteti gasi de la 18:00 pana la 05:00. Zona Bd. Mircea Voda

• Oras:Los Angeles
Postat

Serviciile sunt de sex normal,oral nep in functie de igiena cu fin corporala,dif pozitii,masaj si fantezii.Eu am 1,73,55kg,sani nr 3.Ca si program ma puteti gasi de la 18:00 pana la 05:00. Zona Bd. Mircea Voda

Deci esti de noapte! Cea de zi care este? Poze nu aveti?

Postat

Cea de zi e Daria

E buna Daria? Poze cu ea nu pui?

• Oras:București
Postat

Mai fata,pune poze,cu descrierea fiecarei fete.

Pai vrei sa venit sa futem asa pe neveu? :))

Bagati-va mintile-n cap,laso-n pizda ma-sii de treaba.

Postat

Asa mai fetelor...un pic de organizare din partea voastra dorim....si apoi sa ne futeti bine!

:)

Postat

Ee,asa se schimba situatia. Poate il corup pe domn' Laury , sa va impingem o vizita :)

Postat

Ee,asa se schimba situatia. Poate il corup pe domn' Laury , sa va impingem o vizita :)

De acord...maine pe zi la Daria...inteleg ca este singura in locatie. Era bine sa fie doua si le schimbam, cate un nr la fiecare. Ce zici?

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

Da ne combinam.pe zi Daria e singura sau mai sunt zile cand e si Bianca cu ea pe zi.

Ati facut un mare RAHAT,v-ati amestecat si nu mai intelege nimeni nimic,daca nu stiti sa folositi acest forum de ce nu intrebati dragele mele??

Frumos era ca fiecare dintre voi sa aibe propriul user si propriul topic,hai ca mergea si un singur user dar fiecare fata trebuia sa aibe topicul ei.

Daca cineva o sa vrea sa faca o recenzie ,cum procedeaza?

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ati facut un mare RAHAT,v-ati amestecat si nu mai intelege nimeni nimic,daca nu stiti sa folositi acest forum de ce nu intrebati dragele mele??

Frumos era ca fiecare dintre voi sa aibe propriul user si propriul topic,hai ca mergea si un singur user dar fiecare fata trebuia sa aibe topicul ei.

Daca cineva o sa vrea sa faca o recenzie ,cum procedeaza?

De acord cu tine la prima parte eu am ajuns aici trecand prin trei topice Daria-Bianca-Bruneta de m-a luat ametela si nu intelegeam nimic si colac peste pupaza raspundea la toate sexygirlsexy....o sa fie misto dupa recenzii raspunde tot sexygirlsexy la toate...o sa fie o bulibaseala totala... :slap2

• Like 3
  • Minus 9
Postat

Salutare

Am ajuns eu la Alexandra

Nu este de revenit, chiar de evitat, un fastfuck care nu merita mai mult de 50 ron

Oral slab, normal la fel, corp ok dar pielea aspra

Eu unul nu recomand

Frate Axion, pe daria si bianca le-ai vazut? Se merita?
  • Like 3
  • Membru Premium
Postat

Nu le-ai vazut pe ele,ai vazut-o pe secretara si pe prietena ei ;)

:laugh2 :laugh2 :laugh2

post-23590-0-49887400-1447263823_thumb.jpg

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ALEXANDRA, noua pe site, fara fite, te invit intr-o locatie de lux pentru un masaj de relaxare. Poze reale din locatie

post-124552-0-41244300-1447274877_thumb.jpg

post-124552-0-63023300-1447274885_thumb.jpg

post-124552-0-08036000-1447274893_thumb.jpg

post-124552-0-22934700-1447274902_thumb.jpg

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Pozele acela cu fundul,

Postat

Nu le-ai vazut pe ele,ai vazut-o pe secretara si pe prietena ei ;)

Care secretara? Iar minciuni? Eu cand am sunat ieri am vb cu Daria, nicidecum cu vreo secretara! Cel putin asa s-a prezentat Daria....daca era secretara la telefon, alta minciuna....La ce va trebuie secretara cand spuneai ca 1-2 sunt pe zi si doua pe noapte? Nu vezi ca o ametesti de tot?

O aburiti aiurea fetelor, deja au aparut recenzii negative....mai bine va lasati de meserie si de MINCIUNI!!!!

:thinking  :angry  :rtfm  :ewpu  :habarnam  :@  :exclamation:  :fish12  :rant  :angry:

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...