thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 3, 2015 Stiti ce e paradoxal? Cinci rockeri considerati prosti, needucati, nespalati... ce mai, niste Untermensch, fac o metafora in textul unei piese ("The day we give in, is the day we die") - si un popor intreg de destepti, superiori si culti in creierii capului, nu-s in stare sa inteleaga o simpla figura de stil, intelegand doar ca "vai, tu fah, satanistii aia canta numa' despre moarte"... Bine-a zis Pamfil, cantaretii de manele de ce nu-s arestati cand canta despre cum vor sa moara toti dusmanii...? EDIT - on second thought, si Unscarred are dreptate... 2
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 3, 2015 Propun inchiderea topicului. Va rog sa ma sustineti! Altfel ne batem joc de memoria acelor oameni! E inutil sa combatem toate tampeniile care se spun aici.De acord
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 Propun inchiderea topicului. Va rog sa ma sustineti! Altfel ne batem joc de memoria acelor oameni! E inutil sa combatem toate tampeniile care se spun aici.De acord, dar... in van...
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 3, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12187695_10201006760769223_5973574003650734358_n.jpg?oh=efc09757624af68a656132349f02e06c&oe=56AFF5D3 4 2
hummerboy Reputație: 54 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 3, 2015 Da drumul si roaga-te pentru libertateInca un rand sarind in flacariBuzele moi sunt liderii schimbariiDe acum incolo oricine este vinovatMa uit in sus la tovarasii meiO artilerie cu sufletul la guraPastrati privirile atintite catre inamiciSi dati capacul anarhiei josConduita voastra binevoitoare a mers prostAr fi trebuit sa stiti asta in tot acest timpNu suntem numere, suntem liberi, suntem asa de vii, asa de viiPentru ca ziua in care vom renunta va fi ziua in care murim, ziua in care murimIata o indoiala de credinciosiDibacia mainii este lectia ce o tinSub disparitia constiinteiCatre toate credintele voastre fixePastreasa-ti locul pe campul de luptaUmplut cu viata, oase si dispretStrangeti din pumni, sunt predispus sa luptApasa pe tragaci si da tonulConduita voastra binevoitoare a mers prostAr fi trebuit sa stiti asta in tot acest timpNu suntem numere, suntem liberi, suntem asa de vii, asa de viiPentru ca ziua in care vom renunta va fi ziua in care murim, ziua in care murimApasa pe acel tragaciSa va dau dracu’ toata coruptia nelegiuitaEste aici inca de la inceputurile noastre, dar nu am putut vedeaToate timpurile in care ne-am simtit asa goiCum dorintele noastre erau spanzurateIn tot acest timp am fost incuiatiSi nu a fost nimic de spus pana aziNu suntem numere, suntem liberiNu suntem numere, suntem liberi, suntem asa de vii, asa de viiPentru ca ziua in care vom renunta va fi ziua in care murim, ziua in care murimNu suntem numere, suntem liberi, suntem asa de vii, asa de viiPentru ca ziua in care vom renunta va fi ziua in care murim, ziua in care murim
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 3, 2015 Propun inchiderea topicului. Va rog sa ma sustineti! Altfel ne batem joc de memoria acelor oameni! E inutil sa combatem toate tampeniile care se spun aici.Sustin si eu acest lucru. Si uite de ce o persoana ca mine nu ar putea fi vreodata moderator pe un forum de genere, toti , absolut toti, care au avut minum de negativism in comentarii, nerespectand doliul altora, si-ar fi luat ban o saptamana sa se racoreasca in alte parti
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 Da drumul si roaga-te pentru libertateInca un rand sarind in flacariBuzele moi sunt liderii schimbariiDe acum incolo oricine este vinovatMa uit in sus la tovarasii meiO artilerie cu sufletul la guraPastrati privirile atintite catre inamiciSi dati capacul anarhiei josConduita voastra binevoitoare a mers prostAr fi trebuit sa stiti asta in tot acest timpNu suntem numere, suntem liberi, suntem asa de vii, asa de viiPentru ca ziua in care vom renunta va fi ziua in care murim, ziua in care murimIata o indoiala de credinciosiDibacia mainii este lectia ce o tinSub disparitia constiinteiCatre toate credintele voastre fixePastreasa-ti locul pe campul de luptaUmplut cu viata, oase si dispretStrangeti din pumni, sunt predispus sa luptApasa pe tragaci si da tonulConduita voastra binevoitoare a mers prostAr fi trebuit sa stiti asta in tot acest timpNu suntem numere, suntem liberi, suntem asa de vii, asa de viiPentru ca ziua in care vom renunta va fi ziua in care murim, ziua in care murimApasa pe acel tragaciSa va dau dracu’ toata coruptia nelegiuitaEste aici inca de la inceputurile noastre, dar nu am putut vedeaToate timpurile in care ne-am simtit asa goiCum dorintele noastre erau spanzurateIn tot acest timp am fost incuiatiSi nu a fost nimic de spus pana aziNu suntem numere, suntem liberiNu suntem numere, suntem liberi, suntem asa de vii, asa de viiPentru ca ziua in care vom renunta va fi ziua in care murim, ziua in care murimNu suntem numere, suntem liberi, suntem asa de vii, asa de viiPentru ca ziua in care vom renunta va fi ziua in care murim, ziua in care murimVersurile prefigureaza etapa neagra care va veni peste TOATA clasa politica in urmatoarele zile/saptamani/luni !....
hummerboy Reputație: 54 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 3, 2015 Tracklist-ul albumului "Mantras of War" conține zece piese și este deschis de piesa "The Day We Die", o melodie de 4,47 minute. Pe același album au mai fost incluse piesele "Shadow Puppets", "Atonement", "Four Minutes of Rage", "Rise From the Fallen", "Heed the Call", "What If", "Spaceman (Babylon Zoo cover)", "This Life Is Running Out", și se încheie cu melodia "Ode to a Sacrifice".ULTIMA MELODIE se numeste ODA SACRIFICIULUI !!!!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 3, 2015 Tuturor celor care combat sa nu le mai raspundeti smintilor macar, pebntru ca a combate presupune a alimenta, daddy Pisi cred ca suntem peste 5 care vor topicul inchis, ne faci si noua un hatar te rugam frumos? 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 3, 2015 De acord cu inchisul, daca simtim nevoia sa facem ceva pentru tinerii aia, faptul ca o facem anonim nu ii scade din valoare, dimpotriva ! 1
hummerboy Reputație: 54 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 3, 2015 Fire is burning - bring us back to life ???? ODD, VERY ODD !!!!!!!!!!!!
hummerboy Reputație: 54 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 3, 2015 SATAN IS EVERYWHERE !!!au vrut sa mearga la regele lor satan
hummerboy Reputație: 54 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 3, 2015 NU ARE LEGATURA, NU ARE, NU ARE, NU ARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ARE MARE LEGATURA, IL VENERAU PE SATANA !!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 Ne mor prietenii Ne mor prietenii, ne mor,Murim şi noi în moartea lor,Că-ntârzie îngrozitor,Într-una, primul ajutor,Chemat la patul tuturor,Mereu, e de ales: or-or!Se rupe aţa pe mosor,Tuşesc segmentele-n motor,Ne mor prietenii, ne morMurim şi noi în moartea lor,Şi amintirile ne dor,Ne mor prietenii, ne mor. Adrian Paunescu 2
andrei" Reputație: 180 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Noiembrie 3, 2015 se vede ce rau va pare voua .. Prostilor !
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 credeam ca mai exista totusi niste limite atat de timp cat si de continut pentru a comenta nefericitul eveniment as mai avea totusi o intrebare....in afara sa "posteze" mai e cineva care si FACE ceva pentru orice in legatura cu cauza? 2 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 3, 2015 credeam ca mai exista totusi niste limite atat de timp cat si de continut pentru a comenta nefericitul eveniment as mai avea totusi o intrebare....in afara sa "posteze" mai e cineva care si FACE ceva pentru orice in legatura cu cauza?Alex Cosmin a spus ca astazi va dona sange, donatii se pot face bancar sau prin sms. Eu nu pot dona sange pt ca am sunt pe limita pozitiva ce este drept. Toti ceilalti putem contribui practic , dupa cum urmeaza in linkul de mai jos:http://www.infomusic.ro/2015/11/conturi-donatii-victime-colectiv/
andrei" Reputație: 180 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Noiembrie 3, 2015 Alex Cosmin a spus ca astazi va dona sange, donatii se pot face bancar sau prin sms. Eu nu pot dona sange pt ca am sunt pe limita pozitiva ce este drept. Toti ceilalti putem contribui practic , dupa cum urmeaza in linkul de mai jos:http://www.infomusic.ro/2015/11/conturi-donatii-victime-colectiv/ :laugh2
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 nu-i neaparat sa ne scriem in frunte ce am facut, pentru ce si pentru cine, important e ca, fiecare in masura posibilitatilor si dupa cat il duce capu, sa faca ceva, nu doar sa dea din clatza 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 3, 2015 nu-i neaparat sa ne scriem in frunte ce am facut, pentru ce si pentru cine, important e ca, fiecare in masura posibilitatilor si dupa cat il duce capu, sa faca ceva, nu doar sa dea din clatzatocmai nu este cazul sa spunem neaparat ce facem, ci doar am raspuns cum putem contribui
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 3, 2015 Pisicut,o fac pentru a doua oara-inchizi te rog acest topic???
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 Pisicut,o fac pentru a doua oara-inchizi te rog acest topic???
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 3, 2015 The cat, stii cum este si cu trollatul asta?!? Toate pana la o limita, toate au o limita iar in acest caz limitele au fost demult sarite. Eu nu intelego alta chestiune, DE CE oamenii ok pentru care eu am un respect extraordinar, ajung in astfel de momente sa se puna la mintea acestor cacati obositi care suspina si implora dupa atentie, care dau refresh la pagina din minut in minut doar pentru a vedea daca au fost citati, daca cineva le-a aruncat vreun os.Cred ca cea mai buna functie a acestui site este functia ignore, puteti face abuz de ea din plin. Sti de ce???ca sa se intrebe complexata forumului,adica TU !!! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 3, 2015 many of us agree meow
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 3, 2015 Sti de ce???ca sa se intrebe complexata forumului,adica TU !!!iubito Sorina doar raspundea celor care denigrau, sper ca nu ai vrut intr-adevart sa o citezi pe ea si ca in graba ai citat prost . Ce ai?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum