Sari la conținut

Tragedie In Capitala!!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:UK
  • Oras:UK

Sunt de acord cu Yka... sorina4u este cea mai scandalagioaica ^_^

RK, simplul fapt ca respectiva individa a contrat "negativismul" din topicul asta, nu este un contra`argument la afirmatia lu` Yka. Si eu, doar am contrat prostii care legau tragedia de ceva religios :P Asta inseamna ca nu`s scandalagiu? sorina mereu se baga in discutii si niciodata nu se baga cu ceva pozitiv/neutru. 

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Sunt de acord cu Yka... sorina4u este cea mai scandalagioaica ^_^

RK, simplul fapt ca respectiva individa a contrat "negativismul" din topicul asta, nu este un contra`argument la afirmatia lu` Yka. Si eu, doar am contrat prostii care legau tragedia de ceva religios :P Asta inseamna ca nu`s scandalagiu? sorina mereu se baga in discutii si niciodata nu se baga cu ceva pozitiv/neutru. 

termina! Sorina nu este scandalagie si nu a contrat persoane pe acest topic, ci pe un altul. si a facut-o cu dreptate. Daca te-am propus UL si sunt corecta, pai sa stii ca sunt obiectiva pana la capat. Sorina a fost chiar vulnerabila pe subiectul topicului, si  0.1 % din scandalagismul tau. Daca nu sunteti in stare de niste versuri pt cei dusi ori suferind, o melodie, o fotografie draguta, macar nu mai postati. Nu va este rusine? pe cine plac mult as trata la fel daca ar vorbi ca si tine. ia vezi de treaba ta si topicele tale ca ai destule... ori te-ai apucat sa barfesti femei mai nou? ai de grija si raspunde-mi ope jurnal fucsia, nu mai vorbiti ca pe peron aici ca nu toti ne-am, nasdcut, am copilarit prin gari ori statii de autobuz si unii din noi am fost incurajati sa gandim / dezvoltam nobil in casele parintiilor macar pana la majorat.......... rusine tuturor care vorbesc offtopic, aveti un DG intreg sa va desfasurati, ce e destul este destul. eu insami nu voi mai posta aici, indiferent cine ma citeaza din respect si sunt destul de dezamagita ca acest topic nu este deja inchid. ultima idee ma intristeaza personal profund :( personal iti spun sec ca daca nu iti vezi de lungul nasului vei avea si tu un ignor permanent

Link spre comentariu

Este vina voastra , a tuturor..,, ce v-a oprit sa nu dati report pe topic sau pe comentarii aiurea si sa cereti oficial inchiderea lui? eu asa am facut.... odata ce primeste Raiul report cu inchide de la peste  reactioneaza. in rest comentati si va raspanditi ca balariile. voi chiar credeti ca Pisi sau mod au timp sa sorteze absolut tot ce se cade ori nu de pe tot forumul? report si in comment rugati inchiderea theadului..... geez!

Link spre comentariu
  • Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu

Acest topic face trafic, deci nu se inchide.

Unul dintre cei care au dat cu cacat in ventilator aici, a mai facut-o si pe un topic separat, care a fost imediat inchis.

http://nimfomane.com/forum/topic/57580-sunt-indicii-ca-incendiul-din-colectiv-ar-fi-o-lucrare-satanica/page-2

Din asta intelegem ca toate tampeniile trebuie spuse aici si nu in alta parte, ca aici arde ca in Colectiv.

Cum poate face un manelist bani dintr-un rocker mort? Simplu, lasa niste tampiti sa-l injure pe mort si 100 de oameni de bun simt vor sari ca ...arsi!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Unul dintre cei care au dat cu cacat in ventilator aici, a mai facut-o si pe un topic separat, care a fost imediat inchis.

http://nimfomane.com/forum/topic/57580-sunt-indicii-ca-incendiul-din-colectiv-ar-fi-o-lucrare-satanica/page-2

Din asta intelegem ca toate tampeniile trebuie spuse aici si nu in alta parte, ca aici arde ca in Colectiv.

Cum poate face un manelist bani dintr-un rocker mort? Simplu, lasa niste tampiti sa-l injure pe mort si 100 de oameni de bun simt vor sari ca ...arsi!

:kiss3  :bow

Link spre comentariu
Vizitator transparent
Reputație: 0

Salut

>transparent<

baszokbele

• Reputatie:328

Trimis 31 October 2015 - 04:58 PM

Poti sa inchizi,te rog,topicul "Tragedie in capitala"?

YKA, on 31 Oct 2015 - 16:43, said:

Sunt de acord,sa se inchida daca oamenii nu pot sa se stapaneasca.  :blushing2

https://s.yimg.com/lq/i/mesg/emoticons7/37.gif

http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicuts

M-am nascut sa fiu valoare

• photo-thumb-2.jpg?_r=1435665627
  • http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngAdministrator
  • admin.png
  • 15157 Postari:
  • Inscris la:

26 January 2010

• Reputatie:6890

Trimis 31 October 2015 - 08:43 PM

nu il putem inchide din pacate

http://www.nimfomane.com/poze/banner-j-728x90nimfomane3.gif

:no2 Rapunsul oficial..... :slap2

Link spre comentariu

Este vina voastra , a tuturor..,, ce v-a oprit sa nu dati report pe topic sau pe comentarii aiurea si sa cereti oficial inchiderea lui? eu asa am facut.... odata ce primeste Raiul report cu inchide de la peste  reactioneaza. in rest comentati si va raspanditi ca balariile. voi chiar credeti ca Pisi sau mod au timp sa sorteze absolut tot ce se cade ori nu de pe tot forumul? report si in comment rugati inchiderea theadului..... geez!

Dispari! Dansezi pe urmele incendiului dand dreptate cui si oricum ar fi (nu-i contrazic, caracterul tau e de natura indoielnica).

O sa inchida Pisi nici macar bordelurile mamicei tale, mai stii cate conturi au fost la pestoaica din Ardeal? Tu, curata si sarita de pe fix cu ce te ocupi? Chat? :)

Am deranjat, diva, ca te-am pomenit pasnic si prea prietenos, am meritat sa fiu jignita tiganeste de o scursura!

Jet!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

https://nimfomane.com/forum/topic/57580-sunt-indicii-ca-incendiul-din-colectiv-ar-fi-o-lucrare-satanica/page-2

Intr-adevar am inchis celalalt topic ca sa ramana unul singur,acesta. Am lasat deschis aici caci mai sunt membrii care au ceva de zis despre acest subiect, iar legat de acei marlani despre care vorbesti cel putin 3 din ei au fost deja avertizati zilele astea and counting.

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Intr-adevar am inchis celalalt topic ca sa ramana unul singur,acesta. Am lasat deschis aici caci mai sunt membrii care au ceva de zis despre acest subiect, iar legat de acei marlani despre care vorbesti cel putin 3 din ei au fost deja avertizati zilele astea and counting.

Multumim pt raspuns si da, cred ca suntem destui care au ceva potrivit si la locul lui de spus si cred ca suntem mai multi decat cei care vorbesc aiurea. asa ca nu trebuie sa ii combatem si astfel ignorandu-i vor avea o replica , doua pierdute printre ganduri bune. Important este sa nu le transformam monologul in dialog, cu citari, argumente, etc, desi la nesimtire cu greu te poti abtine sa nu dai o replica pe masura 

Link spre comentariu

Dispari! Dansezi pe urmele incendiului dand dreptate cui si oricum ar fi (nu-i contrazic, caracterul tau e de natura indoielnica).

O sa inchida Pisi nici macar bordelurile mamicei tale, mai stii cate conturi au fost la pestoaica din Ardeal? Tu, curata si sarita de pe fix cu ce te ocupi? Chat? :)

Am deranjat, diva, ca te-am pomenit pasnic si prea prietenos, am meritat sa fiu jignita tiganeste de o scursura!

Jet!

Amado,bem un coniac? :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...