Sari la conținut

Tragedie In Capitala!!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Si ce faci tu mai exact pentru tara asta? Nu contribui cu nimic , nu platesti nimic ! Cine pula mea esti tu ? Esti o tarfa , nu ai nici cea mai mica farama de importanta in tara asta.

Ai fugit in cluj sa sugi km de pula in loc sa stai in piata si sa ceri schimbare . Mai ai si tupeu sa speri la ceva din moment ce nu faci nimic.

Din cauza voastra s-a dus tara !   "lasa ca fac altii si pentru mine"

Sa fie de capu tau toate bolile cu S

cum ma nu conteaza?!?

pai la cluj o fi mers cu trenu, autocaru, avionu, taxiu, maxina personala, (sper ca nu cu vreo masina de serviciu de-a lu roberto totusi, ar fi prea de tot :P), deci a cheltuit niste bani, adica a pus banii din nou in circuitul economic, din care bilet de avion tren, benzina, se platesc taxe la stat...

hai maaa...ce naibaaa....si la prezervative TVAul e tot 20%

:P

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:banca
  • Oras:banca

cum ma nu conteaza?!?

pai la cluj o fi mers cu trenu, autocaru, avionu, taxiu, maxina personala, (sper ca nu cu vreo masina de serviciu de-a lu roberto totusi, ar fi prea de tot :P), deci a cheltuit niste bani, adica a pus banii din nou in circuitul economic, din care bilet de avion tren, benzina, se platesc taxe la stat...

hai maaa...ce naibaaa....si la prezervative TVAul e tot 20%

:P

asa e , mea culpa

da-o-n plm

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Eu am iesit in Piata Universitatii si ieri, si marti, si ies si astazi, voi iesi si in zilele urmatoare

Senzatia ca particip la o schimbare este extraordinara :)

Intradevar fug de camere ca dracu de tamaie dar tot e bine prin simpla mea prezenta acolo

si eu am iesit in centrul Ploiestiului ... am fost mii de oameni

Link spre comentariu

ba foarte bine a facut, yuhuuuu. E sexy tare cand face din astea , arrrrr

Lup de ce imi dai like, sa nu imi zici ca si tu te exciti cand vezi ordine si disciplina :)))

later edit simt ca ma apuca o veselie si topaiala grava, imi vine  sa fac ture

Numai o retardata in calduri ar topai de veselie pe topicul asta. :slap2

Eu am iesit in Piata Universitatii si ieri, si marti, si ies si astazi, voi iesi si in zilele urmatoare

Intradevar fug de camere ca dracu de tamaie dar tot e bine prin simpla mea prezenta acolo

:clapp :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Da' de ce sa fugi de camere? Fa-le frumos cu mana! :)

Io in locul tau ma bagam in fatza si dadeam o declaratie. Poate te alegeau in Comitetul din discutiile de la Palatul prezidential! Si ajungeai poate un nou lider al Romaniei. Maine poimaine iti faceai un partid si erai parlamentara!

Mai gandeste-te! Inca mai e timp! Fii activa ca o sa reusesti! Noi te vom vota! Ai deja cateva zeci de mii de semnaturi asigurate! :)

Nu colegii?

Link spre comentariu

sunt si eu pe acolo  :girly

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...