amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 8, 2015 Te astept cum sa nu, imi scrii si apoi ne auzim la telefon Gata mi-ai captat atentia, mai usor cu agresivitatea si parodierea stilului celui numit de tine. In plus ziceai de sex de la prima intalnire, ce iti mai pasa care ar fi motivele mele, daca gelozie sau nu daca una alta sau nu? Nu cumva vrei sa imi penetrezi si creieri sa arati ca esti mai bun decat altcineva si daca da cui, mie, tie, forumului? Te penetrez hardcore la creieri. PS.Mai glumim si noi,in plm.
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 8, 2015 Te penetrez hardcore la creieri. PS.Mai glumim si noi,in plm. Cred ca ati gresit topicul. Va rog putina decenta in acest loc. Sunt atatea locuri unde va puteti exprima liber si lasa loc de creativitatea limbajului. Cer oare atat de mult!?? Stii ce mi se pare pacat, e faptul ca sunt oameni care se zbat intre viata si moarte si noi nu avem cum sa-i ajutam si ne tinem totusi foarte grozavi! 4
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 8, 2015 Cred ca ati gresit topicul. Va rog putina decenta in acest loc. Sunt atatea locuri unde va puteti exprima liber si lasa loc de creativitatea limbajului. Cer oare atat de mult!?? Stii ce mi se pare pacat, e faptul ca sunt oameni care se zbat intre viata si moarte si noi nu avem cum sa-i ajutam si ne tinem totusi foarte grozavi!Prietene.Domnule.Curvarule.Da,a fost o tragedie de nedescris.Si ne-a marcat, pentru ca a fost atat de aproape de noi.Si putea fi evitata.Ar fi de dorit ca moartea acelor oameni sa declanseze o schimbare.In alta ordine de idei,si cu total irelevant,pot sa spun ca am fost mult mai "miscat" de tragedia celor 71 de immigranti sufocati in acel tir in Austria.Pentru ca am colegi care au trecut prin aceleasi chinuri.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Postat Noiembrie 8, 2015 Prietene.Domnule.Curvarule.Da,a fost o tragedie de nedescris.Si ne-a marcat, pentru ca a fost atat de aproape de noi.Si putea fi evitata.Ar fi de dorit ca moartea acelor oameni sa declanseze o schimbare.In alta ordine de idei,si cu total irelevant,pot sa spun ca am fost mult mai "miscat" de tragedia celor 71 de immigranti sufocati in acel tir in Austria.Pentru ca am colegi care au trecut prin aceleasi chinuri.Deja a declansat. Acum sa vedem cum continua (schimbarea)...
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 8, 2015 Deja a declansat. Acum sa vedem cum continua (schimbarea)...In primul rand trebuie sa si ai ce pune acolo.E vorba mai mult de mesajul transmis.Oamenii sunt satuli de status quo-ul actual.Asta ar trebui sa dea de gândit tuturor. 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 8, 2015 O idee de pe net : "O mizerie care se poate întâmpla numai în România fiindcă autoritățile noastre, fără cohones, nu au curajul să curme astfel de manifestări ilegale. Așa ceva nu se poate petrece la Londra, la Paris sau la Berlin. Un protest cu caracter spontan, are dreptate Cristoiu, se poate desfășura o dată, hai de două ori, dar când el o ține langa șase zile la rând, înseamnă că cineva dirijează această porcărie prin care s-a reușit chiar și debarcarea unui guvern. Cine va stabili bugetul pentru 2016, ce se întâmplă cu măririle de salarii și pensii proiectate ? Haosul este în floare și cineva a fost interesat să-l instaureze... Alo, Internele, deșteptarea !!!" Comentaţi !
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 8, 2015 O idee de pe net : "O mizerie care se poate întâmpla numai în România fiindcă autoritățile noastre, fără cohones, nu au curajul să curme astfel de manifestări ilegale. Așa ceva nu se poate petrece la Londra, la Paris sau la Berlin. Un protest cu caracter spontan, are dreptate Cristoiu, se poate desfășura o dată, hai de două ori, dar când el o ține langa șase zile la rând, înseamnă că cineva dirijează această porcărie prin care s-a reușit chiar și debarcarea unui guvern. Cine va stabili bugetul pentru 2016, ce se întâmplă cu măririle de salarii și pensii proiectate ? Haosul este în floare și cineva a fost interesat să-l instaureze... Alo, Internele, deșteptarea !!!" Comentaţi ! Manifestari ilegale!?? Oamenii acestia au curajul sa afirme adevarul, nu doar sa-l gandeasca ci si sa-l rosteasca. Greutatea evenimentului "Colectiv" a zdruncinat atat de adanc cugetele umane incat manifestarea aceasta poate tine mult mai mult chiar si fara sa fie dirijata de un interes politic ascuns. Este exact ce a subliniat Cristian Tudor Popescu: este o miscare eliberata de orice interes, coloratiune politica. Eu cred ca aceste voci pline de "desteptaciune" ca si cea citata mai sus nu cauta decat sa minimalizeze amploarea evenimentelor si sa readuca lucrurile la un normal. Intrebarea nenorocita e : Care normal!?? 3
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2015 cica asa ceva nu se poate petrece la Paris, pai asa ceva s-a petrecut de multe ori la Paris 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 8, 2015 Manifestari ilegale!?? Oamenii acestia au curajul sa afirme adevarul, nu doar sa-l gandeasca ci si sa-l rosteasca. Greutatea evenimentului "Colectiv" a zdruncinat atat de adanc cugetele umane incat manifestarea aceasta poate tine mult mai mult chiar si fara sa fie dirijata de un interes politic ascuns. Este exact ce a subliniat Cristian Tudor Popescu: este o miscare eliberata de orice interes, coloratiune politica. Eu cred ca aceste voci pline de "desteptaciune" ca si cea citata mai sus nu cauta decat sa minimalizeze amploarea evenimentelor si sa readuca lucrurile la un normal. Intrebarea nenorocita e : Care normal!??Am postat ca să nu credem că nu există şi opinii ca cele de mai sus , pe care să ne pricepem să le combatem
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 8, 2015 Am postat ca să nu credem că nu există şi opinii ca cele de mai sus , pe care să ne pricepem să le combatem Eu cred ca autoritatile nu s-au asteptat la aceste miscari. Ele nu au fost prognozate, luate la socoteala in agenda lor de lucru! Nu numai ca nu au curajul sa le curme, dar se dovedesc si incapabile sa faca acest lucru. Oricat ai proteja prin bandaje o grava rana deschisa, sangele rosu tot va tasni pe-afara. 2
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 8, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 8, 2015 Nu cred ca autoritatile au curajul sa incerce sa opreasca protestul, cine sa dea ordinul? Cei care au ramas se tin cu ambele maini de scaune... In plus, nu este un protest violent, nu se da foc la masini si ce se cere de fapt este ca societatea sa incerce sa se schimbe, sa nu se mai dea mita, sa nu se mai faca treaba de mantuiala, sa nu se mai construiasca biserici unde oricum nimeni nu se duce si in schimb sa se aloce bani educatiei si sanatatii etc. Practic ce trebuia sa faca presa... Insa presa de la noi e prea preocupata de stirile bomba si mai putin dispusa sa scrie despre lucrurile intr-adevar importante... 3 3
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Postat Noiembrie 8, 2015 45
gogu80 Reputație: 922 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2015 Doamne gata, asculta-ne rugile si inchide portile...nu-i mai lua la tine..... 3
acelasi smecher Reputație: 27 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:in cramă Oras:in cramă Postat Noiembrie 9, 2015 Să le fie tarâna usoară celor care s-au dus.Păcat,erau tineri,restul e vrajeală de prost gust 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 9, 2015 46
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 9, 2015 46 2
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 9, 2015 Ba, dar mai terminati cu necrologul asta.
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:la conac Oras:la conac Postat Noiembrie 9, 2015 Ba, dar mai terminati cu necrologul asta. tradu semnatura in plm , ca te intep
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 9, 2015 tradu semnatura in plm , ca te intep Nu,ca plangi dup-aia.
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:la conac Oras:la conac Postat Noiembrie 9, 2015 Nu,ca plangi dup-aia.Plange mamicuta ta saraca...
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 9, 2015 Plange mamicuta ta saraca... Ba,vrei sa adopt rolul lui picon, sa ma zmiorcaiesc ca imi iei neamurile in colimator? Nu o fac,bai capac de canal.
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:la conac Oras:la conac Postat Noiembrie 9, 2015 da ceam zis mai putoi veziti de bisnisu tau nu te mai baga peste mine mai bubuloi
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2015 Oameni au murit si vor mai muri! Din pacate! Lista nu s-a incheiat! Iar pentru cei care vor supravietui, vai de viata lor! Sper sa nu aveti apropiati in situatia asta. Si as fii dorit sa nu aiba nimeni! Sa le dea Dumnezeu putere sa isi duca viata asa cum vor putea!Pentru cei decedati o rugaciune!Pentru cei care vor trai, mult mai multe rugaciuni, ca au nevoie! 4 6
moccasin Reputație: -4 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2015 mey,faci hemoroizi pe loc daca viu la tine!!!potoleste-te sunt foarte multi tineri nevinovati.Yka, e inutil sa ii raspunzi, omul e cam nebun de felul lui, mai rau il intariti))) daca ii murea vreo ruda sau iubita evident ca nu ii mai ardea de gluma...in Fine, sa se odihneasca in pace cei decedati si sper ca cei in viata sa se refaca cumva))) Un gand bun pentru ei! 2 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 9, 2015 Puteau fi salvate mai multe vieţi. Cine răspunde?De ce nu s-a activat Clauza de solidaritate din Tratatul UE imediat după incendiul de la Colectiv? ACTUALITATE • TOP NEWS • CONCERTUL TRAGIChttp://www.cotidianul.ro//upload/images/original/transport.qjcf9uwika.jpgTratatul Uniunii Europene prevede la art. 222 Clauza de solidaritate, care oferă unui stat în care s-a petrecut o catastrofă naturală sau provocată de om acţiunea comună a tuturor celorlalte state membre! România putea activa această clauză din primul moment, astfel încît să beneficieze de sprijinul tuturor ţărilor din UE!Sursele noastre spun că, din păcate, cei din Ministerul Sănătăţii nu ştiau de această clauză sau pur şi simplu n-au vrut s-o acceseze! Cele aproape 200 de victime de la „Colectiv” ar fi putut să aibă parte din prima clipă de o şansă în plus de supravieţuire şi de trimiterea lor într-o clinică de excelenţă din Europa imediat ce erau stabilizate, însă înainte de perioada critică ce poate interveni, aşa cum spun toţi specialiştii, după 5-7 zile!O spunem din capul locului pentru a evita acuzaţii nefondate că apreciem efortul uriaş al medicilor şi asistentelor care au lucrat non-stop în această săptămînă, dar bunele intenţii şi dăruirea nu sînt de-ajuns în astfel de situaţii! Nici o ţară din lume nu are condiţiile necesare unui număr atît de mare de arşi, cu atît de multe complicaţii, pentru că evenimente de acest fel se produc foarte rar, cazurile de arsuri grave avînd, de regulă, un număr redus de victime. Şi ţările cele mai mari, în faţa unor astfel de catastrofe, se ajută reciproc, în baza unor protocoale stabilite dinainte, care intră în funcţiune imediat după declanşarea evenimentelor! Germania, de pildă, ne-a anunţat că are disponibile în acest moment doar 20 de locuri în spitalele specializate pentru arşi!În România, după cum se ştie este un singur loc în care există aparatura modernă pentru arsurile grave: Spitalul de arşi din Bucureşti, însă acolo există doar 25 de paturi profesionale, lucru ce avea să iasă la iveală abia atunci cînd a venit în ţară un medic din Anglia! Nu este, deci, o vină a cuiva că nu sînt condiţii optime pentru toate victimele unei catastrofe de acest fel.De aceea, Tratatul Uniunii Europene prevede CLAUZA DE SOLIDARITATE care pune la dispoziţia oricărei ţări membre sprijinul celorlalte. Iată ce prevede articolul 222 din Tratat:http://www.cotidianul.ro/upload/tiny/images/tratatul_privind_functionarea_vazut_copy.jpgDupă cum se vede, art. 222, al 2, pct.b prevede: „acordarea de asistență unui stat membru pe teritoriul acestuia, la solicitarea autorităților sale politice, în cazul unei catastrofe naturale sau provocate de om”! Întrebarea care se pune acum, cînd aproape toţi specialiştii spun că a fost o eroare trimiterea şi păstrarea victimelor în spitale unde nu erau condiţii pentru astfel de cazuri grave de arsuri, este DE CE NU S-A ACTIVAT CLAUZA DE SOLIDARITATE din primul moment al catastrofei de la Colectiv de către „autorităţile politice” din România, avînd în vedere numărul foarte mare de victime?Astăzi vedem cum zilnic pleacă în toate direcţiile avioane cu victimele ce sînt duse la mai multe spitale din Europa, însă majoritatea cazurilor au fost rezolvate de români stabiliţi în străinătate, care aveau relaţii la diferite clinici. Timpul necesar pentru finalizarea unor astfel de protocoale private este însă mult mai mare decît dacă se accesa Clauza de solidaritate. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum