Sari la conținut

Tragedie In Capitala!!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Labișon s-a spălat pe cap cu wash&go,și i-au l0ato degetele razna,d4ia scrie asa moolt

• Oras:Bucuresti
Postat

P-aia cu Daniel Ghiță preşedinte n-ai văzut-o?

M-a luat capu'....în poola mea şi-a lu' no_body :)

Recunosc că aia mi-a scăpat. Mai era o propunere cu unu zis Zmenta, un virgin care e activ pe facebook. Ăla era propus direct prim-ministru. E tragi-comic, mânca-me-ar pula ăia care debitează așa ceva.

Pula mea și binențeles și a lu no_body =))

• Like 4
Postat

Nu am vrut sa fiu agresiv. Scuze, nu a fost cu o intentie anume. Sunt deranjat de faptul ca brusc ne pricepem toti ..la toate. Este normal sa avem o parere, dar cand incepi sa critici inseamna ca tu ai putea face mai bine. Eu cred ca trebuie sa ii lasam pe cei care stiu ce au de facut sa faca treaba in situatia asta. Eu am citit chestia aia despre arsi si m-am crucit. Daca si pana Tudor Chirila este medic si se pricepe...atunci...nu e bine. Scuze inca odata...nu era nimic la adresa ta. Sunt putin revoltat pe situatia in care suntem de 26 de ani...si imi pare rau ca s-a ajuns aici. Nu stiu daca m-am facut inteles... :hihat

:hihat

Am mai citit niste prostii pe net... :slap2

E greu sa ajungi la o concluzie reala, unii acuza sistemul medical, altii stau in apararea lui.

Real stiu doar cei care au tratat acei oameni, dar crezi ca ne spun si noua, "prostimei"?

Unii spun ca statul achita pentru cei transportati in afara celui pentru care a platit Becali. 

Nu puteau fi transportati ranitii inainte ca nu erau stabilizati, dar le-au murit atatia oameni dupa plecarea avioanelor. :slap2

De acum, daca ei au transportat numarul de persoane care nu au loc de tratament aici, eu vreau doar sa vad cati din cei plecati traiesc si cati din cei ramasi aici.

Mai mult de atat nu are ce sa demonstreze medicina noastra. :hihat

• Like 1
  • Oras:Mures
Postat

:hihat

Am mai citit niste prostii pe net... :slap2

E greu sa ajungi la o concluzie reala, unii acuza sistemul medical, altii stau in apararea lui.

Real stiu doar cei care au tratat acei oameni, dar crezi ca ne spun si noua, "prostimei"?

Unii spun ca statul achita pentru cei transportati in afara celui pentru care a platit Becali. 

Nu puteau fi transportati ranitii inainte ca nu erau stabilizati, dar le-au murit atatia oameni dupa plecarea avioanelor. :slap2

De acum, daca ei au transportat numarul de persoane care nu au loc de tratament aici, eu vreau doar sa vad cati din cei plecati traiesc si cati din cei ramasi aici.

Mai mult de atat nu are ce sa demonstreze medicina noastra. :hihat

s-ar putea sa ai dreptate, dar mie mi s-a demonstrat de cateva ori ca nici cei de dincolo nu sunt fenomenali...au dat aceeasi solutie ca simedicii de aici dar pe cateva mii de euro...iar rezultatul aici a fost mai bun decat cel obtinut afara. Din acest motiv nu pot sa agreez ultima ta propozitie

• Like 3
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

E România, aici trăiește din păcate unul dintre cele mai perverse popoare din lume. Suntem campioni la făcut bani ilegal, la țepe, la lene, la circ, la datul cu părerea, lașitate, corupție, etc etc.

Un exemplu recent este că bodyguardului de la clubul Colectiv ( care a murit acum 3 zile) i s-a spart casa în timp ce el se zbătea între viață și moarte pe patul de spital. No comment.....

au fost la sigur varule. stiau sotto ca nu e acasa...

• Like 1
Postat

s-ar putea sa ai dreptate, dar mie mi s-a demonstrat de cateva ori ca nici cei de dincolo nu sunt fenomenali...au dat aceeasi solutie ca simedicii de aici dar pe cateva mii de euro...iar rezultatul aici a fost mai bun decat cel obtinut afara. Din acest motiv nu pot sa agreez ultima ta propozitie

Ei, sa demonstreze ca sunt cel putin la fel de buni atunci. :)

Postat

p.s sa iau in car toate lacasurile de cult fara autorizatie ISUIS d'aia...

• Like 2
Postat

au fost la sigur varule. stiau sotto ca nu e acasa...

Da fratimiu dar nu te duci să-l arzi pe om când e la belea. Au încălcat legile nescrie din Baicului.

Postat

Ei, sa demonstreze ca sunt cel putin la fel de buni atunci. :)

din punctul meu de vedere (personal) au demonstrat-o cu prisosinta...de multe ori

• Oras:Camera 101
Postat

Ok.

Multe propuneri sunt probabil scoase din context, special pentru a "arăta" nivelul de cultură politică al celor din stradă.

Însă mesajul subliminal dorit este acela că fără actuala clasă politică nu se poate. Ceea ce este pervers și mai degrabă fals decât adevărat.

Eu nu cred că nu se găsesc oameni capabili, ce vorbesc, mult mai capabili decât actuala clasă politică, în mediul privat, societatea civilă.

Dacă luăm resume-ul lui Muie Ponta, în secunda doi se pot găsi cel puțin 20 de indivizi prin BNR sau mediul de afaceri care-l fac terci pe păcăliciul ăsta.Și se mai laudă cu creșterea economică,în plm.

Luați exemplul noului prim-ministru canadian.Vrea să instaleze oameni cu experiență pe posturile de ministru.Nu politruci.

La o scară mai largă ar trebui să "folosim" tragedia asta pentru a schimba societatea.Adică nu mai arunci chiștoace pe jos, nu depășești ca ghiolbanul de Bucale, nu faci aia..și aia...greu,în plm.

• Like 3
Postat

Ok.

Multe propuneri sunt probabil scoase din context, special pentru a "arăta" nivelul de cultură politică al celor din stradă.

Însă mesajul subliminal dorit este acela că fără actuala clasă politică nu se poate. Ceea ce este pervers și mai degrabă fals decât adevărat.

Eu nu cred că nu se găsesc oameni capabili, ce vorbesc, mult mai capabili decât actuala clasă politică, în mediul privat, societatea civilă.

Dacă luăm resume-ul lui Muie Ponta, în secunda doi se pot găsi cel puțin 20 de indivizi prin BNR sau mediul de afaceri care-l fac terci pe păcăliciul ăsta.Și se mai laudă cu creșterea economică,în plm.

Luați exemplul noului prim-ministru canadian.Vrea să instaleze oameni cu experiență pe posturile de ministru.Nu politruci.

La o scară mai largă ar trebui să "folosim" tragedia asta pentru a schimba societatea.Adică nu mai arunci chiștoace pe jos, nu depășești ca ghiolbanul de Bucale, nu faci aia..și aia...greu,în plm.

Stai calm că nu se va schimba nimic. Pot ieși vreo 4 milioane de oameni în stradă, degeaba. Oameni capabili se găsesc dar au nevoie de suținere politică și nu numai politică.

Pun pariu ca in 2016 toate partidele vor împinge tineri în față pentru a arăta chipurile că s-a schimbat ceva.

Niciodată oamenii simpli nu vor putea schimba radical clasa politică. Li se vor îndeplini câteva doleanțe pentru a îi calma.

Ai impresia că în Romania dar și în orice alt stat civilizat politicienii, serviciile secrete, armata, marii bancheri, investitorii străini care mănâncă bani frumoși de aici, organizațiile oculte gen masonerie (din care fac parte și cei enumerați anterior), statele care au interes geo-politic sau economic aici și care ne dau ordine când trebuie să ne dăm pantalonii jos, etc etc vor lăsa niște oameni simpli nemulțumiți să decidă ei încontro va merge România și mai mult, să își dea OK-ul pentru un nou guvern? NICIODATĂ!

Praf în ochi pentru liniștirea maselor va fi destul. Dar o schimbare așa cum vor cei care au ieșit în strada....niciodată! În veci!

• Like 4
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

din punctul meu de vedere (personal) au demonstrat-o cu prisosinta...de multe ori

Avem doctori buni , avem si destui si buni si dedicati, insa cu dotarile tot avem probleme

Va dau ceva exemple, **spam editat**e, stiu, dar le-am vazut cu ochisorii mei

La hematologie asistentele nu mai stiu cum sa faca sa aiba toate necesare cand pun o branula... tin in buzunare chestiile alea cu care se fixeaza pe piele branula sa nu se miste, ca sa aiba pt toti pacientii carora le pun, dar in general se  fixeaza cu leocoplast, pt ca cele concepute special pt asta nu sunt (din cele 7 internai doar o singura data aveau acces la astea)

Lipsesc branulele mai mari prin care sa treaca usor si sangele care la hematologie se administreaza in cazul multor pacienti (albastr sau roz, prin cele galbene sangele trece mai greu), intr-o seara nu mai aveau nici o pastila de somnifer (unii bolnavi cu greu reusesc sa doarma), pampersii pt adulti in continuare trebuie adusa de familie pe perioada internarii, daca ei cumva intarzie sau nu pot sa vina suficient de des din cauza distantei sau a locului de munca, cer de la alti bolnavi daca au pana ajung apartinatorii, noroc ca in general reusesc sa gaseasca, doar stau si ma gandesc ce ar fi daca nu ar reusi... bolnavul ar sta in urina si fecale, si noi, restul in mirosul acela? eventual ar cumpara din banii proprii?

• Like 5
Postat

Stai calm că nu se va schimba nimic. Pot ieși vreo 4 milioane de oameni în stradă, degeaba. Oameni capabili se găsesc dar au nevoie de suținere politică și nu numai politică.

Pun pariu ca in 2016 toate partidele vor împinge tineri în față pentru a arăta chipurile că s-a schimbat ceva.

Niciodată oamenii simpli nu vor putea schimba radical clasa politică. Li se vor îndeplini câteva doleanțe pentru a îi calma.

Ai impresia că în Romania dar și în orice alt stat civilizat politicienii, serviciile secrete, armata, marii bancheri, investitorii străini care mănâncă bani frumoși de aici, organizațiile oculte gen masonerie (din care fac parte și cei enumerați anterior), statele care au interes geo-politic sau economic aici și care ne dau ordine când trebuie să ne dăm pantalonii jos, etc etc vor lăsa niște oameni simpli nemulțumiți să decidă ei încontro va merge România și mai mult, să își dea OK-ul pentru un nou guvern? NICIODATĂ!

Praf în ochi pentru liniștirea maselor va fi destul. Dar o schimbare așa cum vor cei care au ieșit în strada....niciodată! În veci!

Așa e.

Sunt interese peste tot.

Fiecare grup financiar și politic încearcă și fac lobby pentru a-și urma interesele.

Iar politicieni mai corupți ca ăștia de pe Dâmbovița rar mai găsești.

Acum,explică-mi ce legătură au toate aceste grupuri mai mult sau mai puțin oculte cu autorizațiile de la ISU?

Sau cu corupția mică pe care o vezi la tot pasul?

Nu-mi spune că este un efect de domino al corupției de la nivel înalt?

Dacă ii batem pe masoni,cine va fi invocat drept obstacol în fața bunăstarii noastre?

Reptilienii?

În plm,

:)

Postat

Așa e.

Sunt interese peste tot.

Fiecare grup financiar și politic încearcă și fac lobby pentru a-și urma interesele.

Iar politicieni mai corupți ca ăștia de pe Dâmbovița rar mai găsești.

Acum,explică-mi ce legătură au toate aceste grupuri mai mult sau mai puțin oculte cu autorizațiile de la ISU?

Sau cu corupția mică pe care o vezi la tot pasul?

Nu-mi spune că este un efect de domino al corupției de la nivel înalt?

Dacă ii batem pe masoni,cine va fi invocat drept obstacol în fața bunăstarii noastre?

Reptilienii?

În plm,

:)

Nu am spus ca aceste grupuri au vreo legătură cu autorizația ISU? M-am referit doar la faptul că oamenii simpli care au ieșit în stradă nu vor putea schimba radical nimic în țara asta.

Afectați emoțional de motociclistul mort din coloana lui Oprea și de nenorocirea de la Colectiv au ieșit în stradă pentru că s-a umplut paharul. Dar asta nu înseamnă că vor reuși să schimbe clasa politică .

Ai cap deci știi bine că în țările mici guvernele nu dansează după propriile melodii ci după ce li se cântă de afară. Când vreodată crezi că "stăpânii" își vor lăsa "supușii" să facă ce, cum și când vor ei. Hai mă...ce dracu...

Iar legat de masoni nu e vorba de teoria conspirației sau vreo legendă urbană. Sunt infiltrați peste tot și când zic peste tot mă refer chiar la tot.

• Like 2
Postat

Nu am spus ca aceste grupuri au vreo legătură cu autorizația ISU? M-am referit doar la faptul că oamenii simpli care au ieșit în stradă nu vor putea schimba radical nimic în țara asta.

Afectați emoțional de motociclistul mort din coloana lui Oprea și de nenorocirea de la Colectiv au ieșit în stradă pentru că s-a umplut paharul. Dar asta nu înseamnă că vor reuși să schimbe clasa politică .

Ai cap deci știi bine că în țările mici guvernele nu dansează după propriile melodii ci după ce li se cântă de afară. Când vreodată crezi că "stăpânii" își vor lăsa "supușii" să facă ce, cum și când vor ei. Hai mă...ce dracu...

Iar legat de masoni nu e vorba de teoria conspirației sau vreo legendă urbană. Sunt infiltrați peste tot și când zic peste tot mă refer chiar la tot.

Nu ati remarcat ca un site a publicat de acum 2-3 zile numele premierului? (euractiv...parca ii spune) Clar nu noi ne decidem soarta....din pacate. Intr-adevar cei care au protestat nu vor reusi sa faca nimic...Ati vazut probabil la TV ca deja se imparte ciolanul in spatele tehnocratilor. Practic nu s-a schimbat nimic. Si evident acum o sa inceapa distractia...amenzi si controale in prostie. In loc sa vina, sa iti spuna ce ai de facut, sa iti dea un termen realist...si dupa sa vina in control...Pacat! Iar un mare fasss!

• Like 2
  • Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

dar voi ,ce credeati ,ca daca striga jos ala sau ala ,nu vrem catedrale,vom spitale va asculta cineva?

asta a fost ultimul fassss dat de galerii si tineri fara chef de munca si de scoala,de aici inainte nu mai auzim nimic pana la 2018

• Like 1
Postat

Nu ati remarcat ca un site a publicat de acum 2-3 zile numele premierului? (euractiv...parca ii spune) Clar nu noi ne decidem soarta....din pacate. Intr-adevar cei care au protestat nu vor reusi sa faca nimic...Ati vazut probabil la TV ca deja se imparte ciolanul in spatele tehnocratilor. Practic nu s-a schimbat nimic. Si evident acum o sa inceapa distractia...amenzi si controale in prostie. In loc sa vina, sa iti spuna ce ai de facut, sa iti dea un termen realist...si dupa sa vina in control...Pacat! Iar un mare fasss!

Așa este. Și tehnocrații apar mereu când este instabilitate politică sau mai precis când guvernarea actuală nu mai ascultă ordinele de afară. Impuși de afară! Ponta le-a dat cu șutul în cur celor de la FMI de 2 ori. Odată anul trecut și încă o dată anul ăsta. Nu a acceptat condițiile impuse de evreii ăia pt că a spus că măsurile respective nenoroceau populația și nu doar clasa de mijloc si cea săracă ci și oamenii de afaceri.

Te pui cu FMI? Foarte bine, o sugi cu tot cu cotor.

Băsescu a încercat și el odată să se încordeze la americani și nemți și era cât p-aci să fie demis prin referendum.

Asta cu voința populației care iese în stradă este pentru pulime. Manipularea se face mult mai ușor zilele astea iar facebook-ul este una dintre uneltele cele mai ușor de folosit.

• Like 4
Postat

Așa este. Și tehnocrații apar mereu când este instabilitate politică sau mai precis când guvernarea actuală nu mai ascultă ordinele de afară. Impuși de afară! Ponta le-a dat cu șutul în cur celor de la FMI de 2 ori. Odată anul trecut și încă o dată anul ăsta. Nu a acceptat condițiile impuse de evreii ăia pt că a spus că măsurile respective nenoroceau populația și nu doar clasa de mijloc si cea săracă ci și oamenii de afaceri.

Băsescu a încercat și el odată să se încordeze la americani și nemți și era cât p-aci să fie demis prin referendum.

Asta cu voința populației care iese în stradă este pentru pulime. Manipularea se face mult mai ușor zilele astea iar facebook-ul este una dintre uneltele cele mai ușor de folosit.

Ai punctat bine!

• Like 2
Postat

e pacat daca-i iau barba-n pula lu preaobositu daniel ?

• Like 2
  • Oras:sud
Postat

e pacat daca-i iau barba-n pula lu preaobositu daniel ?

Tre să io iei cân e odihnit ca so simţă mai tare

Postat

am visat ca eram intr-o biserica de pocaiti si m-am lasat in pula goala. ce semn sa fie asta?

• Like 2
  • Oras:la conac
  • Oras:la conac
Postat

Ca mare destept esti !!

Vineri vedeai pe toate canalele media "se anunta cel mai mare protest astazi"

... si pula au fost mai putini decat in prima zi

Nu va mai uitati la tv nu va mai uitati pe net sa vedeti ce se intampla , traiti-va viata si faceti ce faceati si pana acum

oricum nimic nu o sa se schimbe ! Si nu tine de vointa noastra , a romanilor , a Romaniei , exista altii mai sus decat presedintii tarilor (pana la urma cine e IOHANNIS?)

!!!traiti furati mancati!!!

• Like 3

Postat

am visat ca eram intr-o biserica de pocaiti si m-am lasat in pula goala. ce semn sa fie asta?

Io zic că e dă bine 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...