Vizitator lordandrew Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2012 Postat Septembrie 16, 2012 @mastermaciuca,stiam ca tie iti plac babele, dar nu credeam ca-ti plac si topicurile vechi probabil ca te atrage tot ce e expirat ) nu fa urat, ca ne cunoastem, si stiu ca stii de gluma
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2012 Postat Septembrie 16, 2012 sau/si.....pestoaice ))))))
Vizitator wnfk Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2012 Postat Septembrie 16, 2012 s-a imputit iara forumul :laugh2
Vizitator lordandrew Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2012 Postat Septembrie 16, 2012 vi se pare, miroase a retardati cu iq subunitar.deschideti geamul, ca e de la voi
iobagul Reputație: 374 Postat Septembrie 16, 2012 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Septembrie 16, 2012 Irina: bataita la fundulet ar trebui sa primesti tu si acum imi intra in cap tot felul de perversiuni sexuale si de dominare vis a vis de tine. Ti-am spus daca te pasioneaza mintea mea nu cunoaste limite in acest sens. Eu sunt imun la bdsm facut pe mine asa ca nu va merge. Garantez discretie maxima
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 17, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 17, 2012 @timm io zic sa-ti infasori limba intr-un prezervativ de la durex d-ala extra safe, ba chiar 2 poti sa-ti pui pe limba , tot pachetul chiar sa nu mai ramana nici unul. Mai stiu eu speriati care futeau cu 2 prezervative , le cerea fetele bani extra pt prezervativa , - pai tu ce faci imi termini toate prezervativele ? daca am 10 clienti dastia ma las de cumparat prezervative , imi mmai cereti si o tigara , vreti si cola sa beti , pai ma duc la garla .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum