Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Pesti, pesti, pesti... ce dracu ma au fugit toti porcii din Constanta, ca de o saptana numai de saramura vorbim 🤣🤣🤣 vreau si eu o ceafa de porc bine facuta! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 10, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 10, 2022 1 minute ago, nicieu said: Pesti, pesti, pesti... ce dracu ma au fugit toti porcii din Constanta, ca de o saptana numai de saramura vorbim 🤣🤣🤣 vreau si eu o ceafa de porc bine facuta! Numai este cum era. Toți sa tem sănătoși. Nu o mai ardem ca/cu porcii ci o dam în saramuri. 😂 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 10, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 10, 2022 19 minutes ago, leonidas69 said: Cum adică, nicieu mi-a spus că toți pe aici pe la mare, suntem pești, inclusiv eu, datorită bineînțeles apropierii de apă!🤣🤣🤣 E de la apa sărată. Îți dai seama ca se trezește dimineața se uita pe geam și vede numai albastru. De unde naibasa se mai gândească la o găină sau gașca. Speranța lui la prânz de maxim un macrou sau vreun Red mulett. 😂 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Chiar acum, g2br13l a spus: E de la apa sărată. Îți dai seama ca se trezește dimineața se uita pe geam și vede numai albastru. De unde naibasa se mai gândească la o găină sau gașca. Speranța lui la prânz de maxim un macrou sau vreun Red mulett. 😂 As prefera un red snapper! Am mai mancat si stiu ca este bun... insa tot un gratar cu carne de porc si ceva mititei as servi acum, iar langa o galeata de bere rece ca unde sunt acum avem 35°C Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 @Nasty10 app, la DG poti vorbi cat vrei 🤣🤣🤣 asa ca zi si tu ceva! 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 10, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 10, 2022 1 hour ago, nicieu said: As prefera un red snapper! Am mai mancat si stiu ca este bun... insa tot un gratar cu carne de porc si ceva mititei as servi acum, iar langa o galeata de bere rece ca unde sunt acum avem 35°C Bre, am degustat niște mici de periș și niște mici de vita de integra New. Wow! 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 1 minut, g2br13l a spus: Bre, am degustat niște mici de periș și niște mici de vita de integra New. Wow! 😂😂😂 Ah inteleg, faci haz de necazul meu... ramane sa te lauzi ca ai fost si la una cum imi place mie si te-ai lafait! 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 10, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 10, 2022 3 minutes ago, nicieu said: Ah inteleg, faci haz de necazul meu... ramane sa te lauzi ca ai fost si la una cum imi place mie si te-ai lafait! 🤣🤣🤣 Îți spun săptămâna viitoare. 😂 Link spre comentariu
Nasty10 Reputație: 225 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 23 minute, nicieu a spus: @Nasty10 app, la DG poti vorbi cat vrei 🤣🤣🤣 asa ca zi si tu ceva! 🤣🤣🤣 Ce să mai zic… câinii latră ursu’ merge! 😂 Îmi văd de treaba mea. 😌 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Chiar acum, Nasty10 a spus: Ce să mai zic… câinii latră ursu’ merge! 😂 Îmi văd de treaba mea. 😌 Daca ma mai faci urs inca o data ne suparam drastic 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Nasty10 Reputație: 225 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 10, 2022 Chiar acum, nicieu a spus: Daca ma mai faci urs inca o data ne suparam drastic 🤣🤣🤣 Nu la tine făceam referire 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 3 minute, Nasty10 a spus: Nu la tine făceam referire 😂😂 Mergi pe burta ca sarpele... 🤣🤣🤣 multi vad, putin pricep... eu am zis la caterinca... oricum poti sa ma faci urs ca nu ma supar (asa de tare) 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Nasty10 Reputație: 225 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 8 minute, nicieu a spus: Mergi pe burta ca sarpele... 🤣🤣🤣 multi vad, putin pricep... eu am zis la caterinca... oricum poti sa ma faci urs ca nu ma supar (asa de tare) 🤣🤣🤣 De fapt, ursu’ eram eu 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 2 minute, Nasty10 a spus: De fapt, ursu’ eram eu 😂😂😂 As fi preferat urs in detrimentul cainelui 😅😅😅 Link spre comentariu
Nasty10 Reputație: 225 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 10, 2022 Chiar acum, nicieu a spus: As fi preferat urs in detrimentul cainelui 😅😅😅 Păi tu oricum ești unul dintre cei care nu “latră” aiurea pe aici! 😌 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 3 minute, Nasty10 a spus: Păi tu oricum ești unul dintre cei care nu “latră” aiurea pe aici! 😌 Hai nu ma peria ca nu te propun la top 🤣🤣🤣 o sa vin peste 2-3 luni la tine sa vad ce s-a mai schimbat fata de prima data si vedem ce note mai primesti 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Nasty10 Reputație: 225 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 1 minut, nicieu a spus: Hai nu ma peria ca nu te propun la top 🤣🤣🤣 o sa vin peste 2-3 luni la tine sa vad ce s-a mai schimbat fata de prima data si vedem ce note mai primesti 🤣🤣🤣 1. Nu perii pe nimeni. Respect pe cine mă respecta. 2. Nu am pomenit vreodata ceva de top. Îmi e bine unde sunt acum 😋 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 2 minute, Nasty10 a spus: 1. Nu perii pe nimeni. Respect pe cine mă respecta. 2. Nu am pomenit vreodata ceva de top. Îmi e bine unde sunt acum 😋 Hai ca nici tu nu mai stii de gluma 🤣🤣🤣 Anastasio, revino-ti mamica! 🤣🤣🤣 O fi de la caldura? 😅 Link spre comentariu
vasytalia Reputație: -49 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Undeva in romanica Oras:Undeva in romanica Partajează Postat Iulie 10, 2022 7 hours ago, g2br13l said: Ultimul meu răspuns. Nu te mai învârti în cerc, ca pana la urma ajungi tot la frustrarea inițială. Adică la treaba cu pescareala și protectoratul. Dacă eu ți-am spus ca nu protejează nimeni pe nimeni, asa e. Nu mai insista. Dacă eu ți-am spus nimeni din cei pe care ii acuzi tu nu este peste, asa e. Nu mai insista pe temele astea. Și îl amesteci și pe Obi într-o discuție în care nu era parte ( treaba cu recenziile). Asta înseamnă frustrare. Ok. Asta e. Și tu poți trai fără noi pe aici și noi putem fără tine. Succes. Ma bucur ca e ultimul tau raspuns, nici nu trebuia sa intervii, ai scris zeci de randuri si nu ai spus nimic... Atata timp cat ei vor insista ca altii sunt pesti si vor continua sa hartuiasca fetele si eu voi interveni si voi raspunde cu aceiasi moneda, chiar fondat in cazul lor. 1 Link spre comentariu
vasytalia Reputație: -49 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Undeva in romanica Oras:Undeva in romanica Partajează Postat Iulie 10, 2022 12 minutes ago, Nasty10 said: Păi tu oricum ești unul dintre cei care nu “latră” aiurea pe aici! 😌 Dar ce faci domnisoara, te comporti si tu ca celelalte rable si jignesti clientii nemultumiti de serviciile tale? 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 10, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 10, 2022 2 minutes ago, vasytalia said: Ma bucur ca e ultimul tau raspuns, nici nu trebuia sa intervii, ai scris zeci de randuri si nu ai spus nimic... Atata timp cat ei vor insista ca altii sunt pesti si vor continua sa hartuiasca fetele si eu voi interveni si voi raspunde cu aceiasi moneda, chiar fondat in cazul lor. Ma tot forțezi sa îți răspund, dar asta chiar e ultimul. Ți-am desenat ca la clasa a treia, dar se pare ca tu ai pe tragagi niște colegi. Poți sa răspunzi pana poimâine ca nimic nu e fondat la tine. Pur și simplu simt doar ideile tale despre ei și doar atât. Ceea ce îți pot spune iarăși cu siguranță e ca nu o sa reușești sa ii faci sa tacă și nici sa renunțe acum la site. Ca nu au de ce și nici pentru ce. Link spre comentariu
leonidas69 Reputație: 343 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 7 minute, g2br13l a spus: Ma tot forțezi sa îți răspund, dar asta chiar e ultimul. Ți-am desenat ca la clasa a treia, dar se pare ca tu ai pe tragagi niște colegi. Poți sa răspunzi pana poimâine ca nimic nu e fondat la tine. Pur și simplu simt doar ideile tale despre ei și doar atât. Ceea ce îți pot spune iarăși cu siguranță e ca nu o sa reușești sa ii faci sa tacă și nici sa renunțe acum la site. Ca nu au de ce și nici pentru ce. Nici eu nu renunț la site și nici la secțiunea Constanța, abia am devenit și eu peștișor!🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 3 minute, leonidas69 a spus: Nici eu nu renunț la site și nici la secțiunea Constanța, abia am devenit și eu peștișor!🤣🤣 Si eu care credeam ca esti porc precum mine 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
leonidas69 Reputație: 343 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 6 minute, nicieu a spus: Si eu care credeam ca esti porc precum mine 🤣🤣🤣 Sunt, dar am devenit porc de apă de când am ajuns pe lângă mare!🤣🤣🤣🤣 Peștele-porc!🤣🤣🤣🤣 Ce mă enervează pisicul ăsta, nu-mi dă contul înapoi și mă mai ține și 240 sau 270 de secunde între răspunsuri!🤣🤣🤣🤣 Sau cât draq are el stabilit, mare bulangiu!🤣🤣🤣🤣 Pisicul-porc!🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
vasytalia Reputație: -49 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Undeva in romanica Oras:Undeva in romanica Partajează Postat Iulie 10, 2022 13 minutes ago, g2br13l said: Ma tot forțezi sa îți răspund, dar asta chiar e ultimul. Ți-am desenat ca la clasa a treia, dar se pare ca tu ai pe tragagi niște colegi. Poți sa răspunzi pana poimâine ca nimic nu e fondat la tine. Pur și simplu simt doar ideile tale despre ei și doar atât. Ceea ce îți pot spune iarăși cu siguranță e ca nu o sa reușești sa ii faci sa tacă și nici sa renunțe acum la site. Ca nu au de ce și nici pentru ce. Si la mine e ultimul comentariu pe care ti-l mai adresez direct. Comportamentul lor contrazice spusele tale. Vorbesti de renuntatul la site parca si-ar da viata. Pai la cat de activi sunt pe acest site, e clara treaba... Nimeni nu ar pierde atat de mult timp daca nu ar avea nici un interes. Si te rog frumos sa nu mai raspunzi acestui comentariu, in schimb astept raspuns de la ei. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum