Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat August 4 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 4 La 03.08.2024 la 16:04, Darkkkk a spus: Migreaza fetele de la Top catre Brasov. Poate o fi plecat impreuna cu C la Brasov Oare acolo are prosoape curate? 1
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat August 4 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 4 La 02.08.2024 la 7:23, Darkkkk a spus: Oare acolo raspunde la mesaje? 🤣🤣
Orb1t Reputație: 2209 Postat August 5 Postat August 5 9 hours ago, talibanu said: Oare acolo are prosoape curate? Depinde de mesaje 😂 9 hours ago, talibanu said: Oare acolo raspunde la mesaje? 🤣🤣 Depinde de prosoape 😂 1
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat August 5 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat August 5 Acum 3 minute, jerry84 a spus: Nu știu să mut pe discuții generale...dar din câte îmi amintesc parca ai spus că nu o mai vizitezi pt o perioada ...pe cea care revine pe 20😁....sa îi lăsăm topicul curat Lorei...îmi poți da pm Vezi daca ai 50 + 🤣🤣🤣. E mai greu cu tehnologia. Lasati topicul Lorei curat!😉 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Membru Premium jerry84 Reputație: 1767 Postat August 5 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat August 5 Acum 2 minute, carpe_diem a spus: Vezi daca ai 50 + 🤣🤣🤣. E mai greu cu tehnologia. Lasati topicul Lorei curat!😉 Am și mai mult ...dar nu vreau sa spun 😂
Membru Premium jerry84 Reputație: 1767 Postat August 5 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat August 5 Acum 3 minute, carpe_diem a spus: Vezi daca ai 50 + 🤣🤣🤣. E mai greu cu tehnologia. Lasati topicul Lorei curat!😉 Apreciez efortul tau , mersi 1
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat August 5 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 5 1 oră în urmă, jerry84 a spus: Apreciez efortul tau , mersi Cine revine pe 20?
Membru Premium jerry84 Reputație: 1767 Postat August 6 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat August 6 Acum 7 ore, talibanu a spus: Cine revine pe 20? @Iulia6 este vorba sa revină ! 2
alibaba6918 Reputație: 445 Postat August 6 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Postat August 6 La 07.10.2022 la 23:45, talibanu a spus: Ca sa nu fac circ si panarama pe topic, am zis ca e mai bine sa scriu aici. Daca ul amelia exista in vreo forma printre noi, trebuie neaparat sa ii faca o vizita fetei care se intituleaza daria alias mind.blower. In caz ca vezi mesajul asta, o sa imi multumesti Mai știe cineva ceva de Daria? 1
Barbarian Reputație: 23 Postat August 10 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10 La 06.08.2024 la 17:49, alibaba6918 a spus: Mai știe cineva ceva de Daria? După ce a dispărut din Ct,a activat o perioadă pe B și a dispărut și de acolo.Acum pe nr.ei de tel.raspunde o fata care zice ca nu e Daria și are nr.asta de curând. Eu tind sa cred ca e ea sau are cunoștință despre Daria.
SenorMoney Reputație: -14 Postat August 10 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10 1 oră în urmă, Barbarian a spus: După ce a dispărut din Ct,a activat o perioadă pe B și a dispărut și de acolo.Acum pe nr.ei de tel.raspunde o fata care zice ca nu e Daria și are nr.asta de curând. Eu tind sa cred ca e ea sau are cunoștință despre Daria. Numerele se ,, plimba ,,între ele mai ales daca au.... cunoștințe comune 1
Barbarian Reputație: 23 Postat August 10 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10 Acum 2 minute, SenorMoney a spus: Numerele se ,, plimba ,,între ele mai ales daca au.... cunoștințe comune Știu dar pare o fatucă,spam editat.
SenorMoney Reputație: -14 Postat August 10 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10 Acum 7 minute, Barbarian a spus: Știu dar pare o fatucă,spam editat. Doar pare. Că e sau nu e riscul tau,al fiecăruia..amu..sa ii ceri buletinul 😜😜 1
Barbarian Reputație: 23 Postat August 10 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10 Acum 17 minute, SenorMoney a spus: Doar pare. Că e sau nu e riscul tau,al fiecăruia..amu..sa ii ceri buletinul 😜😜 E,pla.din voce nu pare Daria ci un spam editat.
SenorMoney Reputație: -14 Postat August 10 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10 Acum 5 minute, Barbarian a spus: E,pla.din voce nu pare Daria ci un spam editat. Dacă nu riști nu câștigi... întrebarea este ..îți dorești să câștigi sau nu ? 1
Barbarian Reputație: 23 Postat August 10 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10 Acum 4 minute, SenorMoney a spus: Dacă nu riști nu câștigi... întrebarea este ..îți dorești să câștigi sau nu ? E retorica întrebarea,cine nu își dorește sa câștige?Alta întrebare.
StRyK3R Reputație: 360 Postat August 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 11 Acum 17 ore, SenorMoney a spus: Numerele se ,, plimba ,,între ele mai ales daca au.... cunoștințe comune Dar voi chiar nu v-ati dat seama cine este ea în realitate ? Cei care a-ti apucat sa o vizitați? Eu mi-am dat seama imediat!
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat August 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat August 11 Acum 26 minute, j0hnnybravo a spus: Ba da te plangi atata, muta-te si tu la oras, ce sa-ti fac daca stai la tara. E a nu stiu cata oara cand zici ca e departe numai pe topicul asta Uite ca nu mai zic pe topicul ala. E bine acum? Sa inteleg ca tu esti orășanul de la gara?🤣 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
0uaf1erbinty Reputație: 100 Postat August 11 Oras:Pipirig Oras:Pipirig Postat August 11 Ceva milfutze ? Stie cineva ? Ina se relaxeaza pana miercuri aura unde mai ma duceam eu nu mai activeaza pe constanta nimeni ieu nu-si face pomana cu mine, cu nea gica mai exact:) nu se cotzaie nevasta'mea Gloriutza ma minte talibanu ca s-a lasat (GLUMES) :)) 1
novice2018 Reputație: 937 Postat August 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 11 Acum 27 minute, 0uaf1erbinty a spus: Ceva milfutze ? Stie cineva ? Ina se relaxeaza pana miercuri aura unde mai ma duceam eu nu mai activeaza pe constanta nimeni ieu nu-si face pomana cu mine, cu nea gica mai exact:) nu se cotzaie nevasta'mea Gloriutza ma minte talibanu ca s-a lasat (GLUMES) :)) Mai schimba si tu placa ca e afumata deja ,,,,,🙃
0uaf1erbinty Reputație: 100 Postat August 11 Oras:Pipirig Oras:Pipirig Postat August 11 29 minutes ago, novice2018 said: Mai schimba si tu placa ca e afumata deja ,,,,,🙃 nu inteleg la ce te referi ? aaa cu nevasta-mea Gloriutza fumata nefumata eu sunt mai pe vechi asa daca ma intelegi , inca dau muie din picioare 1
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat August 11 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 11 Acum 10 minute, SenorMoney a spus: Că Violența?😜😜 Daaa, cica e periculoasa tare 🤣🤣 Acum 21 minute, carpe_diem a spus: Mergeti voi astia care aveti mai mult timp ca mine. Eu nu o mai vizitez din cauza distantei si am incheiat si orice discutie pe aceasta tema sa nu poluez aiurea topicul fetei. Ma duc eu si platesti tu?🤣🤣 impacam pe toata lumea asa 🤣
SenorMoney Reputație: -14 Postat August 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 11 Acum 4 minute, talibanu a spus: Daaa, cica e periculoasa tare 🤣🤣 Ma duc eu si platesti tu?🤣🤣 impacam pe toata lumea asa 🤣 Numai moka vrei..taximetristii ăștia ce ți e și cu ei😜😜😁😁😁
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat August 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat August 11 Acum 2 ore, talibanu a spus: Daaa, cica e periculoasa tare 🤣🤣 Ma duc eu si platesti tu?🤣🤣 impacam pe toata lumea asa 🤣 Merge daca vrea pe datorie. Spune-i ca-i dau eu banii cand vine in Mamaia🤣 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
rubla19 Reputație: 75 Postat August 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 11 Mai stie cineva de Larissa (de la OnPlonje), s-a lasat de tot ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum