GheorgheLzr Reputație: 25 Postat Miercuri la 03:30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Miercuri la 03:30 6 hours ago, JAGER said: O afirmație de frustrat, probabil aflat în "necunoștință de cauză'. iNNEI ar trebui să i se acorde 'Cetățenia de onoare a Orașului' pentru meritele, calitatea și standardele pe care le-a adus si le menține cu succes în CT. 😂😂😂
Achit Reputație: -1 Postat Miercuri la 14:32 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Miercuri la 14:32 stie cineva ceva de ea ? ca vin saptamana viitoare in concediu si vreau sa fac un tur 😁
Membru Premium novice2018 Reputație: 1328 Postat Miercuri la 14:46 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Miercuri la 14:46 Acum 13 minute, Achit a spus: stie cineva ceva de ea ? ca vin saptamana viitoare in concediu si vreau sa fac un tur 😁 Poate din septembrie..asa ca nu iti face sperante !!
Darkkkk Reputație: 217 Postat Miercuri la 15:41 Oras:World Oras:World Postat Miercuri la 15:41 1 oră în urmă, novice2018 a spus: Poate din septembrie..asa ca nu iti face sperante !! daca tot ii sti programul puteai sa ii si remintesti ca lucreaza doar cu persoanele cunoscute 1
Membru Premium novice2018 Reputație: 1328 Postat Miercuri la 16:05 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Miercuri la 16:05 Ma cunosti de undeva? Daca da.. de unde?🧐
Achit Reputație: -1 Postat Miercuri la 17:02 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Miercuri la 17:02 Stiam ca din septembrie da am zis ca poate are cineva inf mai exact.oricum ms ,poate o prind ca stau si prima saptamana din sep. @Cristinaa27 ce zici ? ne faci o surpriza?😁 1
strykerkid Reputație: 16 Postat Miercuri la 20:21 Oras:București Oras:București Postat Miercuri la 20:21 Acum 23 ore, Orb1t a spus: Stiu unde era. Dar l-ai citat pe Sava si nu imi dau seama unde a fost pe langa topic cand el se referea la persoana despre care este topicul. :)) aaa scuze :))
s3f Reputație: 1033 Postat Miercuri la 21:13 Oras:cta Oras:cta Postat Miercuri la 21:13 La 19.08.2025 la 10:54, Elly21 a spus: Disponibila 11:30😚 Frumoși șlapi 🥰 !! Puțin murdari dar frumoși
drmusic Reputație: 140 Postat Miercuri la 21:20 Telefon: 0722222222 Oras:Constanta Telefon: 0722222222 Oras:Constanta Postat Miercuri la 21:20 4 hours ago, Achit said: Stiam ca din septembrie da am zis ca poate are cineva inf mai exact.oricum ms ,poate o prind ca stau si prima saptamana din sep. @Cristinaa27 ce zici ? ne faci o surpriza?😁 Nu vă mai faceți speranțe. Nu mai revine. 1
Membru Premium novice2018 Reputație: 1328 Postat Joi la 07:04 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Joi la 07:04 Chiar sunt curios si aici sub ce nume ai facut recenzie..ca eu nu team gasit mai Jerica...nu fc pr mn recenzii..ti-am mai zs asta da uiti repede vad 🫠😅🥸
StRyK3R Reputație: 959 Postat Joi la 07:25 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Joi la 07:25 Eu abia acum am citit ce a zis Jerry când m-a citat,pai eu deja am fost la ea și i-am lăsat recenzie ,a doua oară când ajung la ea, ce as mai putea spune ? Este dintr-un alt univers și atât. Sayonara. 1
Achit Reputație: -1 Postat Joi la 07:40 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Joi la 07:40 10 hours ago, drmusic said: Nu vă mai faceți speranțe. Nu mai revine. asta ai dato la hate?
Membru Premium novice2018 Reputație: 1328 Postat Joi la 09:53 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Joi la 09:53 Tu de ce cont vorbesti, ca e clar ca nu de asta nou 🫠😂
Membru Premium jerry84 Reputație: 2371 Postat Joi la 20:42 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Joi la 20:42 Acum 13 ore, novice2018 a spus: Chiar sunt curios si aici sub ce nume ai facut recenzie..ca eu nu team gasit mai Jerica...nu fc pr mn recenzii..ti-am mai zs asta da uiti repede vad 🫠😅🥸 Închide că te sun eu , pe Mădălina o cunosc de când era colega cu Roxana KMA fosta de la top , și multe întâlnire am avut după in locația de la Energia cu Mădă , dar se pare că tu ai cam mult timp liber să cauți recenzii ...îți spun eu , nu am lăsat ...dar tu mai caută totuși !
Membru Premium novice2018 Reputație: 1328 Postat Vineri la 03:59 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Vineri la 03:59 Acum 7 ore, jerry84 a spus: Închide că te sun eu , pe Mădălina o cunosc de când era colega cu Roxana KMA fosta de la top , și multe întâlnire am avut după in locația de la Energia cu Mădă , dar se pare că tu ai cam mult timp liber să cauți recenzii ...îți spun eu , nu am lăsat ...dar tu mai caută totuși ! Stiu sa imi gestionez timpul, atat doar, dar avand in vedere ca scopul tau paici este sa ma zgandari pe mine, iti mai raspund din cand in cand, sa nu te simti singur pe lume cum dai impresia 😅😂
Membru Premium jerry84 Reputație: 2371 Postat Vineri la 17:47 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Vineri la 17:47 Acum 13 ore, novice2018 a spus: Stiu sa imi gestionez timpul, atat doar, dar avand in vedere ca scopul tau paici este sa ma zgandari pe mine, iti mai raspund din cand in cand, sa nu te simti singur pe lume cum dai impresia 😅😂 Nu te zgândăr, doar te "gâdil" puțin , că prea îți dai importanță agentule de securitate ... oricum apreciez că îmi mai răspunzi din când în când ești un gentleman 😁și dacă tot îmi spui că sunt singur pe lume ...apropo ,vezi că eu nu am făcut invitații la fete in oraș 😁, hai bafta și spor ! 1
Membru Premium novice2018 Reputație: 1328 Postat Vineri la 17:56 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Vineri la 17:56 Acum 4 minute, jerry84 a spus: Nu te zgândăr, doar te "gâdil" puțin , că prea îți dai importanță agentule de securitate ... oricum apreciez că îmi mai răspunzi din când în când ești un gentleman 😁și dacă tot îmi spui că sunt singur pe lume ...apropo ,vezi că eu nu am făcut invitații la fete in oraș 😁, hai bafta și spor ! Sa fie la toata lumea, cu bune si rele !! 🧐
TataLui2Peu Reputație: 16 Postat Ieri la 07:18 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ieri la 07:18 Ba pula cat de scarba imi face ,,, catelul asta de latra din 2 in 2 ore pe forum de'mpulea ... fara noima fara directie , fara nimic ... da-ti-as strumfii mei la muie de parlit :)) Nu te mai obosii sa ma banezi ca nu mai am treaba cu forumul de mult Pff Dabea astept sa ajung la Bucale intr-o saptmana asa sa o vad pe sabrinutza mea
Thefuck Reputație: 30 Postat Ieri la 07:45 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ieri la 07:45 25 minutes ago, TataLui2Peu said: Ba pula cat de scarba imi face ,,, catelul asta de latra din 2 in 2 ore pe forum de'mpulea ... fara noima fara directie , fara nimic ... da-ti-as strumfii mei la muie de parlit :)) Nu te mai obosii sa ma banezi ca nu mai am treaba cu forumul de mult Pff Dabea astept sa ajung la Bucale intr-o saptmana asa sa o vad pe sabrinutza mea Daca e aia de la Lux de pe buc vezi ca e cu toata gasca la mare , asa ca have fun 🥳
Thefuck Reputație: 30 Postat Ieri la 08:05 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ieri la 08:05 On 8/21/2025 at 12:20 AM, drmusic said: Nu vă mai faceți speranțe. Nu mai revine. Daca venea infoul asta de la anumiti useri poate il credeam, da la cum au descriso ei sigur ar fi anuntat personal asa ceva. Asa pari a unu care nu a prins lista scurta . Cel mai bine ar fii sa le lasam pe ele sa vb lucruri dastea. No hate No drama 🍻
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum