Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Membru Premium
Reputație: 2830
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 29 minute, 4myfansKin a spus:

A fost cândva,una ,siliconata,supla,cur bombat, frumoasa la fata, 250 fin oral protejat si extra 100 on , prin campus ,nu mai știu care din străzi , care dădea video de confirmare cum spui tu ,totuși nu îmi pare acest anunț .  Prezenta ,ospitalitate, nivel conversațional bun , servicii slăbuțe . Raportul calitate -pret nu mi s a părut bun . Degeaba arata bine 9-10 daca serviciile sunt slăbute si tariful piperat . Degeaba are servicii bune daca nu mă atrage. Puține au fost cele mai solide pe care le am vizitat, nu pot sa contest la unele serviciile de calitate ,dar nu mă bazez doar pe fizic sau doar pe servicii .  

Ok acum ca tiai expus preferintele..nu mai repeta...nu iti place nu te duci, dar vorbeste in numele tau..nu pentru toata lumea !!

Am mai zis zilele treute o data, gusturile nu se discuta, nu te obliga absolut nimeni sa te duci la x sau la y, alegerea e a fiecaruia....asta cu recomandarea iar o mare PROSTIE, dar ma rog tine de alte aspecte, e bagata si in regulament, deci succes la tzepe !!

• Like 2
Reputație: 255
  • Oras:Cta
Postat
Just now, novice2018 said:

Ok acum ca tiai expus preferintele..nu mai repeta...nu iti place nu te duci, dar vorbeste in numele tau..nu pentru toata lumea !!

Am mai zis zilele treute o data, gusturile nu se discuta, nu te obliga absolut nimeni sa te duci la x sau la y, alegerea e a fiecaruia....asta cu recomandarea iar o mare PROSTIE, dar ma rog tine de de alte aspecte, e bagat si in regulament deci succes la tzepe !!

Cu cine te certi că nu te inteleg

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Chiar acum, 4myfansKin a spus:

Nu este o cearta ci o concluzie !!

• Like 2
Postat
Acum 9 minute, novice2018 a spus:

Am mai zis zilele treute o data, gusturile nu se discuta, nu te obliga absolut nimeni sa te duci la x sau la y, alegerea e a fiecaruia....asta cu recomandarea iar o mare PROSTIE, dar ma rog tine de de alte aspecte, e bagat si in regulament deci succes la tzepe !!

Cui ii spui ,că nu înțeleg , Ba  ce ai ?

• Haha 2
  • Confuz 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, 4myfansKin a spus:

Daca te-am citat pe tine, evident cu tine vorbeam, ma rog cu un ecran mare dreptunghiular..sa fiu mai precis !!🧐

• Like 1
Postat

1. Sunt pe discuții generale,

2 . Inclusiv eu am precizat că gusturile difere

3. Nu am făcut nicio recomandare

4. Nu înțeleg ce plm vrei 

• Mersi 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, 4myfansKin a spus:

Vorbeste in plm frumos...ca nu ne tragem de sireturi si nici nu am facut scoala impreuna !!

• Like 1
  • Haha 2
Postat

Eu nu înțeleg de ce te tragi de pula cu mine . Vezi ți mă frate de treaba ta că nu te a băgat nimeni în seama. Altă treabă nu ai?

• Like 1
  • Mersi 2
Postat

Du te pe topicele protejatelor tale, ce te agiti aici cu mine , zici că ai innebunit

• Like 1
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Postat

Eu nu înțeleg de ce te tragi de pula cu mine . Vezi ți mă frate de treaba ta că nu te a băgat nimeni în seama. Altă treabă nu ai?

Ti se pare ca ti-ai tras site si eu nu stiu...m-a deranjat expunerea ta si ti-am zis acest aspect...e problema ta ca te-a deranjat ce am scris...ca o iei de buna sau nu e strct alegerea ta !

• Like 1
Postat

Ai niste neconcordante in ceea ce ai detaliat tu acolo ,oi fi eu nebun ai prost de nu înțeleg dar las o așa 

• Membru Premium
Postat

Nu vezi cum o cauți aiurea cu intervenții de căcat?

Ce sa caut, te crz superior ca doar rahaturile spuse de tine sunt corecte, da m-a deranjat chestia cu protejate, vino cu dovezi cand fc afirmatii gratuite !!

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, 4myfansKin a spus:

Vezi ți mă frate de treaba ta , e 1 mai 

Reciproc ca deja furi tare curent !!

• Like 2
  • Haha 1
Reputație: 4
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 2 ore, novice2018 a spus:

Vorbeste in plm frumos...ca nu ne tragem de sireturi si nici nu am facut scoala impreuna !!

Am o pereche de mănuși,va ajut?😂

• Super Premium
  • Oras:Băicoi
Postat
4 hours ago, 4myfansKin said:

[img]https://files.catbox.moe/u0pptx.gif[/img]

Reputație: 4997
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat
Acum 3 ore, ouaf1erb1nt1 a spus:

tare disgusting clip-ul, doi frustrati care fac clickuri si viewuri pe un sarac de la camin care nu are prea multa scoala si nu are cum sa se protejeze de sicanele celorlalti. nu stiu ce sa zic.. un 1. mai frumos sa aveti totusi!

• Super Premium
Postat
2 hours ago, scarlxxrd said:

tare disgusting clip-ul, doi frustrati care fac clickuri si viewuri pe un sarac de la camin care nu are prea multa scoala si nu are cum sa se protejeze de sicanele celorlalti. nu stiu ce sa zic.. un 1. mai frumos sa aveti totusi!

Nu strica din cand in cand sa o mai dam in mintea copiilor . 

[img]https://files.catbox.moe/u0pptx.gif[/img]

Reputație: 4997
Postat
Acum 3 ore, ouaf1erb1nt1 a spus:

Nu strica din cand in cand sa o mai dam in mintea copiilor . 

Da nu te critic ca este distractiv daca nu iti bati capul de realitatea crunta in spatele filmuletului

Reputație: 476
  • Oras:"De peste tot"😎
  • Oras:"De peste tot"😎
Postat

La vară ...direct din club ..prima pe dreapta is prezent🔥🔥🔥să închidem seara frumos..😉tb să mă țin de promisiune 🫶🌹

• Inimioara 1
Reputație: 4
Postat

😂Hai să fiți iubiți.Ba stăteam și mă gândeam că au disarut câteva feta care își făceau treabă mișto de tot,mie unul îmi e un pic dor de ele,unde au fugit nimeni nu știe.Era o tipă micuța Diana,brunețică,din Galați,lîngă Euro maternă,mișto tipa,Roxana KMA,Alice din Mamaia,Anna Rebeca și sora ei Georgiana,pe astea le+am cunoscut acum vreo 10 ani,aveau locația la Capitol,șmecherie amândouă,și mai sunt câteva,dar astea mi-au lăsat o impresia plăcută,cine știe pe unde ora fi....pe afara sigur 

• Like 1
Reputație: 1
Postat

Sunt unii care le terorizează cu mesaje continuu ,videoclipuri tik tok si bălării de genul asta si cred ca s au saturat saracele

• Confuz 1

• Membru Premium
Postat
Acum 11 minute, Aussy a spus:

😂Hai să fiți iubiți.Ba stăteam și mă gândeam că au disarut câteva feta care își făceau treabă mișto de tot,mie unul îmi e un pic dor de ele,unde au fugit nimeni nu știe.Era o tipă micuța Diana,brunețică,din Galați,lîngă Euro maternă,mișto tipa,Roxana KMA,Alice din Mamaia,Anna Rebeca și sora ei Georgiana,pe astea le+am cunoscut acum vreo 10 ani,aveau locația la Capitol,șmecherie amândouă,și mai sunt câteva,dar astea mi-au lăsat o impresia plăcută,cine știe pe unde ora fi....pe afara sigur 

E nasol daca traiesti din amintiri, asta se intampla cand nu mai functioneaza dansul, dar tu stii mai bn....fetele apar..dispar...nu e nici macar ca la servici...iesi la pensie la varsta...etc !!

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.