benzema09 Reputație: 4086 Postat Iulie 12, 2022 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 19 minute, Razzvan1976 a spus: Stai linistita, panarama asta de VASELINAitalia incearca sa strice topicurile fetelor noaste, nu numai tie, e distrus maxim. ps---Si mai e un papa-lapte care imi da cu minus, Benzema😁 , dar asta ti a dat 2 recenzii bune,nu te certa cu el ca e razbunator prostanul..... da l incolo de limbist( asa se aude pe site, ca baga limba in curul fetelor, si ii place cand are curul cacat,si nu e metafora). Ce dracu mă frate, acum 2 zile eram valoarea forumului și acum deja o dau la caca😂. La 10.07.2022 la 22:40, Razzvan1976 a spus: Eu cred ca Benzema face recenzii bune Si Talibanu este de incredere Si Carpediem La fel si Nicieu Si mai ales Gabriel Respect la valorile forumului 🤝 3 Link spre comentariu
vasytalia Reputație: -49 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Undeva in romanica Oras:Undeva in romanica Partajează Postat Iulie 12, 2022 1 minute ago, nicieu said: Lasa-l ca nu stau sa ii explic lui ca am scris la repezeala si am pus "g" in loc de "d" fiind la doua taste distanta una de cealalta... ti-o zic tie ca tu esti dezghetat... El ma face pe mine analfabet, dar nu stie sa foloseasca o cratima in a desparti un verb de pronume 🤣🤣🤣 Iar pentru vasy, mai degraba anlafabet functional este megaDeth74 (e bine asa sefu?) Ca nu stie sa scrie corect in limba romana... dar ce sa spui si tu acum 🤣🤣🤣 Eu nu mai zic nimic (analfabetul functional este cel care nu intelege ce citeste) 🤦 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 12, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 12, 2022 3 minutes ago, vasytalia said: Eu nu mai zic nimic (analfabetul functional este cel care nu intelege ce citeste) 🤦 Pai analfabetul nu știe sa citească de unde sa înțeleagă ceva ce nu poate citi? Știu ca e o sintagma des folosita chiar și de minunății noștri conducători, dar azi la acest moment este un nonsens. Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 Chiar acum, Megadeth74 a spus: Primitivule sint mai destept decit 100 ca tine si foarte rar ma cobor la nivelul intelectual al celor ca tine si asta ar trebui sa fie o onoarea si o mindrie. La noi in Banat si un tractorist de la holda e mai destept decit un marinar ca tine. Te cred, doar ca tu faci Banatul de ras mai desteptule... cunosc cativa useri foarte ok din Banat si de asta zic... de altfel, eu nu ma cobor la nivelul tau de incultura... ti-am raspuns doar cu aceeasi moneda, caci eu nu te-am jignit initial, tu ai facut-o primul... dar unii dintre voi aveti impresia ca daca nu jignesc des, nu o fac deloc daca chiar meriti! Hai pa, atoatestiutorule 🤣🤣🤣 Acum 2 minute, vasytalia a spus: Eu nu mai zic nimic (analfabetul functional este cel care nu intelege ce citeste) 🤦 Tu esti doar un agitator de spirite... stiu bine ce inseamna analfabet functional, dar nu stiu sigur daca tovarasul tau megadeth intelege tot ce citeste, de scrie atat de incorect gramatical... poate nu o fi doar analfabet functional, poate este analfabet cu totul, eu raman doar functional 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Megadeth74 Reputație: -340 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 14 minutes ago, vasytalia said: Vezi sa stai departe de balustrazi ca am impresia ca iti cam tremura piciorusele de nervi. 😱 Lasal ca nu vezi ca sclavetele so bagat ca musca in curu calului si acuma nu mai stie cum sa se scoata. Nu vezi ca face spume deja de ciuda din cauza asta . 1 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 4 minute, Megadeth74 a spus: Lasal ca nu vezi ca sclavetele so bagat ca musca in curu calului si acuma nu mai stie cum sa se scoata. Nu vezi ca face spume deja de ciuda din cauza asta . Doamne cat esti de prost 🤣🤣🤣 daca vreau renunt sa te mai citez, dar imi place sa scot in evidenta cat de prost esti si cat de destept te crezi defapt 🤣🤣🤣 P.S. lasa-l se scrie cu cratima pentru ca sunt doua cuvinte distincte, adica mai pe intelesul tau s-ar spune "il lasi pe el", dar fiind la modul imperativ se foloseste forma asta, insa cu cratima, nu cum ai scris tu... bubui de inteligenta fermecatule 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 12, 2022 M-am reintors cu un bax de bere si 4 pungi de popcorn! Spor sa aveti la balacareala! Link spre comentariu
Megadeth74 Reputație: -340 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 13 minutes ago, vasytalia said: Mai e si analfabetul functional. Eu cred ca din ala e. 🤔 Exact dar pe ei cum nu ii duce capu si nu au un nivel intelectual ridicat de cultura nici nu au auzit de asa ceva si nici nu stiu ce inseamna asta.Ei nu au nici macar 2 clase ca trenu,ei inca sint la nivelul de marfar. 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 A aparut prietenul meu Megashit dupa borcane sparte si coji de seminte la Constanta? Ti-ai adus protejata limbricule? De ce ne capusezi cu jigniri pe toti cand tu nu esti decat o mizerie sociala incapabila sa relationeze normal? Ai luat bilete la microbuz pt disperata aia pe care o urmaresti peste tot? Nu te-a gasit potera inca? Nu esti decat in pericol ecologic. Sa nu mai spui nimanui ca esti banatean. Tu esti un deseu sexual care nu arata decat faptul ca esti incuiat. Scuteste-ne de prezenta si de teoriile tale de cacat pansat. Mare grija sa nu te ia puhoiul! Distrus mai esti! 1 3 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 12, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 12, 2022 4 minutes ago, Megadeth74 said: Exact dar pe ei cum nu ii duce capu si nu au un nivel intelectual ridicat de cultura nici nu au auzit de asa ceva si nici nu stiu ce inseamna asta.Ei nu au nici macar 2 clase ca trenu,ei inca sint la nivelul de marfar. Uraaaaaaaaa! Megageth pace! Megageth pace. 😂😂😂. Dar măcar tu ne poți lumina ce înseamnă analfabet functional? Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 3 minute, Megadeth74 a spus: Exact dar pe ei cum nu ii duce capu si nu au un nivel intelectual ridicat de cultura nici nu au auzit de asa ceva si nici nu stiu ce inseamna asta.Ei nu au nici macar 2 clase ca trenu,ei inca sint la nivelul de marfar. Cum pula calului sa vorbesti tu de cultura ma fermecatule cand tu nici substantivele nu le articulezi cum trebuie... forma corecta a subatantivului articulat cu articol hotarat "l" este capul nu capu, cum ai scris tu... vai de capul tau, ce om de cultura esti tu, care nu are habar sa scrie 🤣🤣🤣 Eu ti-am zis ca tu te dai prea destept pentru nivelul la care esti momentan... Inca o data, vai de capul tau... cu asa om de cultura, mai mare invidia 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Megadeth74 Reputație: -340 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 11 minutes ago, nicieu said: Te cred, doar ca tu faci Banatul de ras mai desteptule... cunosc cativa useri foarte ok din Banat si de asta zic... de altfel, eu nu ma cobor la nivelul tau de incultura... ti-am raspuns doar cu aceeasi moneda, caci eu nu te-am jignit initial, tu ai facut-o primul... dar unii dintre voi aveti impresia ca daca nu jignesc des, nu o fac deloc daca chiar meriti! Hai pa, atoatestiutorule 🤣🤣🤣 Tu esti doar un agitator de spirite... stiu bine ce inseamna analfabet functional, dar nu stiu sigur daca tovarasul tau megadeth intelege tot ce citeste, de scrie atat de incorect gramatical... poate nu o fi doar analfabet functional, poate este analfabet cu totul, eu raman doar functional 🤣🤣🤣 Tot timpul am stiut si o sa stiu mai multe ca tine sudistule pentru ca Banatu-i fruncea.Majoritatea ati fugit si ati venit incoace de foamete si saracie si cind ati ajuns aici ati zis ca e Las Vegas si nu mai plecati nici morti de aici. App intreabai pe cei din Banat pe care zici ca ii cunosti cum le zicem noi la trenurile cu care veniti voi,le zicem trenurile foametei ca veniti cu burta lipita de spate de foame si rupti in cur. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 6 minute, Megadeth74 a spus: Tot timpul am stiut si o sa stiu mai multe ca tine sudistule pentru ca Banatu-i fruncea.Majoritatea ati fugit si ati venit incoace de foamete si saracie si cind ati ajuns aici ati zis ca e Las Vegas si nu mai plecati nici morti de aici. App intreabai pe cei din Banat pe care zici ca ii cunosti cum le zicem noi la trenurile cu care veniti voi,le zicem trenurile foametei ca veniti cu burta lipita de spate de foame si rupti in cur. Intreaba-i tu! Eu nu ma dau rotund ca stiu multe, pentru ca nu le stiu, dar ce pot sa afirm cu tarie este ca esti mai prost ca noaptea... asta nu o poate contesta nimeni inteligentu' lui peste prajit 🤣🤣🤣 nu am ce sa ii intreb pe userii de pe TM pentru ca nu e cazul, ne purtam prea mult respect pentru a aduce discutia despre cei ce fac de ras Banatul, ca tine... cat despre bazaconia pe care ai inceput sa o expui aici ca eu sau altii as/am vrea sa ajung/ajungem in Banat, nu este cazul ca nu a zis nimeni asa ceva, dar esti prea plin de cultura si inteligenta ca sa realizezi ce cacaturi scoti pe orificiul numit gura 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Megadeth74 Reputație: -340 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 14 minutes ago, nicieu said: Doamne cat esti de prost 🤣🤣🤣 daca vreau renunt sa te mai citez, dar imi place sa scot in evidenta cat de prost esti si cat de destept te crezi defapt 🤣🤣🤣 P.S. lasa-l se scrie cu cratima pentru ca sunt doua cuvinte distincte, adica mai pe intelesul tau s-ar spune "il lasi pe el", dar fiind la modul imperativ se foloseste forma asta, insa cu cratima, nu cum ai scris tu... bubui de inteligenta fermecatule 🤣🤣🤣 Da,dar eu nu ma aplec dupa sapun asa cum faci tu acolo pe vapor fetito. Atita timp pe mare intre barbati numa,cite pule sint la gura si la curu tau :))))))) 1 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 12, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 12, 2022 4 minutes ago, Megadeth74 said: Tot timpul am stiut si o sa stiu mai multe ca tine sudistule pentru ca Banatu-i fruncea.Majoritatea ati fugit si ati venit incoace de foamete si saracie si cind ati ajuns aici ati zis ca e Las Vegas si nu mai plecati nici morti de aici. App intreabai pe cei din Banat pe care zici ca ii cunosti cum le zicem noi la trenurile cu care veniti voi,le zicem trenurile foametei ca veniti cu burta lipita de spate de foame si rupti in cur. Apropo, eu în afara de trenul ala de Arad, care este pe timp de vara. Nu prea știu sa existe nici un tren care sa meargă direct la Timișoara de la noi. Și nici rata și nici avion. Deci, despre ce trenuri vorbești, ca sigur ale noastre nu sint. Dacă vorbești de ala de Arad, te anunț ca e făcut pentru voi sa puteți veni sa va mai spălați. Măcar vara. 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 3 minute, Megadeth74 a spus: Da,dar eu nu ma aplec dupa sapun asa cum faci tu acolo pe vapor fetito. Atita timp pe mare intre barbati numa,cite pule sint la gura si la curu tau :))))))) Vezi ca esti prost?! 🤣🤣🤣 ai ramas fara argumente si ai inceput sa ataci meseria pe care o practic... si pentru asta meriti multa muie 🤣🤣🤣 dar nu o sa ti-o dau eu, ti-o dai singur ca esti prea prost... asta denota cat de plin de cultura esti... vai pula ta! Acum 2 minute, g2br13l a spus: Apropo, eu în afara de trenul ala de Arad, care este pe timp de vara. Nu prea știu sa existe nici un tren care sa meargă direct la Timișoara de la noi. Și nici rata și nici avion. Deci, despre ce trenuri vorbești, ca sigur ale noastre nu sint. Dacă vorbești de ala de Arad, te anunț ca e făcut pentru voi sa puteți veni sa va mai spălați. Măcar vara. 😂😂😂 Nu te cobori la nivelul lui... el ataca tot Sudul pentru ca e prea prost si nu mai are argumente, asadar se ia de ce poate... nu toti banatenii sunt ca scursura asta! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 12, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 12, 2022 1 minute ago, nicieu said: Vezi ca esti prost?! 🤣🤣🤣 ai ramas fara argumente si ai inceput sa ataci meseria pe care o practic... si pentru asta meriti multa muie 🤣🤣🤣 dar nu o sa ti-o dau eu, ti-o dai singur ca esti prea prost... asta denota cat de plin de cultura esti... vai pula ta! Nu te cobora la nivelul lui... el ataca tot Sudul pentru ca e prea prost si nu mai are argumente, asadar se ia de ce poate... nu toti banatenii sunt ca scursura asta! Eu am întrebat din simpla curiozitate. Am vrut sa vin și eu la Timișoara, ca ma trecuse un gând sa rămân acolo și am constatat ca nu am cu ce. Acum caut disperat o duba cu șofer sa ma ducă și pe mine. 😂😂😂 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 3 minutes ago, nicieu said: Vezi ca esti prost?! 🤣🤣🤣 ai ramas fara argumente si ai inceput sa ataci meseria pe care o practic... si pentru asta meriti multa muie 🤣🤣🤣 dar nu o sa ti-o dau eu, ti-o dai singur ca esti prea prost... asta denota cat de plin de cultura esti... vai pula ta! Nu te cobori la nivelul lui... el ataca tot Sudul pentru ca e prea prost si nu mai are argumente, asadar se ia de ce poate... nu toti banatenii sunt ca scursura asta! Lasa ca ii dau eu, stai linistit. Sper sa nu ma zgarie cu gingiile ca mi-o bag in spirt dupa. Link spre comentariu
Megadeth74 Reputație: -340 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 12 minutes ago, Orb1t said: A aparut prietenul meu Megashit dupa borcane sparte si coji de seminte la Constanta? Ti-ai adus protejata limbricule? De ce ne capusezi cu jigniri pe toti cand tu nu esti decat o mizerie sociala incapabila sa relationeze normal? Ai luat bilete la microbuz pt disperata aia pe care o urmaresti peste tot? Nu te-a gasit potera inca? Nu esti decat in pericol ecologic. Sa nu mai spui nimanui ca esti banatean. Tu esti un deseu sexual care nu arata decat faptul ca esti incuiat. Scuteste-ne de prezenta si de teoriile tale de cacat pansat. Mare grija sa nu te ia puhoiul! Distrus mai esti! Noi aici in Banat pe sclaveti si lacheti ca voi ne cacam si le dam foc,mai pizda cu fata de barbat. Noi banatenii cind venim sa ne batem pula de oligofreni inapoiati ca voi venim cu avionu nu sintem asa inapoiati ca voi care inca mai circulati cu microbuzu. voi inca mai sinteti acolo in Constanta in epoca sclavagista si epoca asta de la voi se trage care nici in categoria specimene nu puteti sa fiti incadrati.Locul vostru ii la Antipa ca sa fiti studiati drept niste accidente genetice ale naturii. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 @Megadeth74 hai ca m-am plictisit tare de tine... mai scrie-mi cand iti amintesti de recenzia ta din ianuarie 🤣🤣🤣 inteligentule! Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 19 ore, talibanu a spus: Nevoile mele: 1. Lista cu clonele sau replicile mele daca tot esti atat de sigura 2. O programare la tine 3. O programare la fata aia cu 1000lei/90 mij (ca sa nu ziceti va fac reclama aici) De ce vreau programare la tine? Pt ca stiu ca oricum se intampla ceva si ma amani si nu mai vin si aia e..toata lumea fericita :)) Măi carditor mic. Aveam pretenții de la tine 😂. 1. Ai uitat ce nickname-uri ai pus?😂 2. Momentan doar doar la Ploiești te pot primii. 3. Te-as ajuta eu dar sunt prea "fomistă" după bani😈 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 2 minutes ago, Megadeth74 said: Noi aici in Banat pe sclaveti si lacheti ca voi ne cacam si le dam foc,mai pizda cu fata de barbat. Noi banatenii cind venim sa ne batem pula de oligofreni inapoiati ca voi venim cu avionu nu sintem asa inapoiati ca voi care inca mai circulati cu microbuzu. voi inca mai sinteti acolo in Constanta in epoca sclavagista si epoca asta de la voi se trage care nici in categoria specimene nu puteti sa fiti incadrati.Locul vostru ii la Antipa ca sa fiti studiati drept niste accidente genetice ale naturii. Ciocu' mic Megashit ! Am treaba acum! Daca nu esti cuminte o sun pe mama ta si ii spun ca te labaresti pe monitor! Link spre comentariu
Megadeth74 Reputație: -340 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 9 minutes ago, g2br13l said: Apropo, eu în afara de trenul ala de Arad, care este pe timp de vara. Nu prea știu sa existe nici un tren care sa meargă direct la Timișoara de la noi. Și nici rata și nici avion. Deci, despre ce trenuri vorbești, ca sigur ale noastre nu sint. Dacă vorbești de ala de Arad, te anunț ca e făcut pentru voi sa puteți veni sa va mai spălați. Măcar vara. 😂😂😂 Deci ca sa vezi cit esti de prost si dupa ce ca esti prost mai pui si frina incultule exista tren direct Timisoara Mangalia si exista si avion pina la Constanta. Stai linistit ca majoritatea din Banat mergem la mare in Italia,Grecia si Spania nu venim sa vedem tigania si mizeria de la voi din Constanta si tot litoralul rominesc. Voi daca nu aveati marea linga voi aveati o mare problema cu spalatul ca de unde sa stiti voi de Italia ,Grecia sau Spania. Neam de neamu tau de la maimuta in coace nu a auzit de Roqutas de Mar din Spania dar mai sa mergi acolo. Tu inca iti lingi degetele in port dupa halvita ce vi-o dau tucii de pe vapor si minunatul lor rahat care pt voi sint ceva delicatese. 1 Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 4 ore, Megadeth74 a spus: Pentru ca Talibanu asa cum am mai zis aici la un moment dat ,cineva de acolo din Constanta care il cunoaste foarte bine ia spus aici la Discutii generale intr-un topic la un moment dat ca lucreaza pentru un proxenet de acolo din Constanta,omul ia dat si numele dar nu i l-am retinut pentru ca nu imi incarc memoria cu lucruri inutile si talibanul in schimbul promovarii fetelor respective si denigrarea celorlalte in mod agresiv cum sa si dovedit ca a facut cu foarte multe fete are parte de sex gratuit cu fetele respective,ma refer la cele pe care le promoveaza. De aceea si el si mai citiva au atitudinea de lingai in cur cu anumite fete si datul in altele. Mda, cred ca @benzema09 e capul cel mare😂😂😂😂😂😂😂😂. Băiat, este altceva la mijloc.... nu are nici o treaba 😂. Ai citit tu ceva dar nu complet. Link spre comentariu
Megadeth74 Reputație: -340 Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 20 minutes ago, nicieu said: Vezi ca esti prost?! 🤣🤣🤣 ai ramas fara argumente si ai inceput sa ataci meseria pe care o practic... si pentru asta meriti multa muie 🤣🤣🤣 dar nu o sa ti-o dau eu, ti-o dai singur ca esti prea prost... asta denota cat de plin de cultura esti... vai pula ta! Nu te cobori la nivelul lui... el ataca tot Sudul pentru ca e prea prost si nu mai are argumente, asadar se ia de ce poate... nu toti banatenii sunt ca scursura asta! Tu esti prostul Pamintului pentru ca eu vorbeam de Geanina si tu o tineai sus si tare ca e vorba de Naty. Asa cum am zis te-ai bagat in acea discutie fara sa sti despre cine e vorba si acuma ca ai vazut ca te-ai facut de cacat nu mai sti cum sa te scoti,deci da clar esti un prost incult de aceea iti si spun pe nume. Asa ca hai jet si veziti de navigatia ta ca poate esti de cart si ai uitat. 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum