Sari la conținut

Discutii generale orasul Constanta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta, Romania
Postat

Nu vezi ca esti singurul ametit care vorbeste de rau despre mine? Atat de incuiat mintal esti? Vrei sa pun poza cu bonul de pe caraiman din ziua respectiva sau ce tot cauti sa ma discuti pe mine? 

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
2 minutes ago, Ema19 said:

Nu vezi ca esti singurul ametit care vorbeste de rau despre mine? Atat de incuiat mintal esti? Vrei sa pun poza cu bonul de pe caraiman din ziua respectiva sau ce tot cauti sa ma discuti pe mine? 

Ma iubeste? Nu ma iubeste! Ma iubeste? Nu ma iubeste 🥦

Asa e la discutii generale 🤣🤣

• Trist 1
Postat
Acum 1 minut, Orb1t a spus:

Ma iubeste? Nu ma iubeste! Ma iubeste? Nu ma iubeste 🥦

Asa e la discutii generale 🤣🤣

Doamne, da-le minte si mie rabdare 🙏🏻 Daca e in stare sa dezbata 2 luni o fata pe care nici macar nu a futut-o nu vreau sa imi imaginez cat este de disperat de alea pe care le fute.

• Haha 2
Postat

Doamne, da-le minte si mie rabdare 🙏🏻 Daca e in stare sa dezbata 2 luni o fata pe care nici macar nu a futut-o nu vreau sa imi imaginez cat este de disperat de alea pe care le fute.

Sa vb cu PFL sa puna o vorba buna pt tine la Sefu? 🤣

Postat
Chiar acum, Orb1t a spus:

Sa vb cu PFL sa puna o vorba buna pt tine la Sefu? 🤣

Dar voi realizati ca el din 2 in 2 zile posteaza acelasi comentariu formulat diferit.. de 2 luni? 

Postat

Din ce in ce mai multi baieti imi spun ca are probleme psihice si sa nu il bag in seama, iar apoi hop mai apare cu cate un comentariu si culmea e ca aduce de fiecare data acuze diferite, ba ca sunt urata, ba ca sunt mincinoasa, acum i-a venit ideea ca am si “iubi”.Sa-mi faca si mie cunostinta cu el ca nu mi-ar prinde rau 😂

Postat
3 minutes ago, Ema19 said:

Dar voi realizati ca el din 2 in 2 zile posteaza acelasi comentariu formulat diferit.. de 2 luni? 

Atata timp cat nu te afecteaza, de ce te doare? De ce sa te certi?

• Like 2
Postat
Chiar acum, Orb1t a spus:

Atata timp cat nu te afecteaza, de ce te doare? De ce sa te certi?

Ma afecteaza faptul ca ii vad intentia din spatele acestor comentarii 😁 chiar daca nu ii iese, eu ma apar pentru ca imi aduce niste acuze care nu sunt adevarate si ma scoate din pepeni. 

• Haha 1
Postat

Ma afecteaza faptul ca ii vad intentia din spatele acestor comentarii 😁 chiar daca nu ii iese, eu ma apar pentru ca imi aduce niste acuze care nu sunt adevarate si ma scoate din pepeni. 

Si vrei sa faci riduri asa de tanara?

Postat

Si vrei sa faci riduri asa de tanara?

Nu stiu cum il mai tine pamantul 🥲

Postat

Ca daca stam sa luam situatia asa cum a fost. Eu lui nu i-am facut absolut nimic. Daca ma platea si pleca de la mine in draci si nervi il intelegeam, dar de la mine se pleaca pe zen si pe dragoste. 😅 Mi-a zis cineva zilele trecute ca acest individ are ceva probleme si are gandirea unui copil de 8 ani. Stiu ca nu merita astfel de om atentia si timpul meu, doar poate unii oameni nu stiu si o iau de buna. Un om intreg la cap nu poate purta atata dusmanie unei fete pe care nu a atins-o niciodata. 

Postat
1 minute ago, Ema19 said:

Ca daca stam sa luam situatia asa cum a fost. Eu lui nu i-am facut absolut nimic. Daca ma platea si pleca de la mine in draci si nervi il intelegeam, dar de la mine se pleaca pe zen si pe dragoste. 😅 Mi-a zis cineva zilele trecute ca acest individ are ceva probleme si are gandirea unui copil de 8 ani. Stiu ca nu merita astfel de om atentia si timpul meu, doar poate unii oameni nu stiu si o iau de buna. Un om intreg la cap nu poate purta atata dusmanie unei fete pe care nu a atins-o niciodata. 

Eu nu vb despre Scar pt ca nu e de fata. Eu ti-am pus niste intrebari ca sa intelegi ca discutiile suplimentare pe acest subiect nu au sens.

• Like 1
Postat

Eu nu vb despre Scar pt ca nu e de fata. Eu ti-am pus niste intrebari ca sa intelegi ca discutiile suplimentare pe acest subiect nu au sens.

Nu am intentionat sa te implic direct in comentariul respectiv, motiv pentru care nu este un raspuns la un comentariu al tau. Este o simpla mentiune. Oricum cine are ochi sa vada si-a dat seama care este adevarul 😁

• Like 1
Postat

Este ultimul meu comentariu pe acest subiect ever pentru ca am mai mult de 2 neuroni functionali spre deosebire de el. Va urez tuturor o zi frumoasa si sanatate mintala. ❤️

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 28 minute, Ema19 a spus:

Te poți adresa conducerii și exista posibilitatea sa_l traga de urechi.La 5 te sun ca vreau sa vin la tine Ema

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 minut, Dima74 a spus:

Te poți adresa conducerii și exista posibilitatea sa_l traga de urechi.La 5 te sun ca vreau sa vin la tine Ema

E posibila si o amenda :))

Postat
9 minutes ago, Ema19 said:

Nu am intentionat sa te implic direct in comentariul respectiv, motiv pentru care nu este un raspuns la un comentariu al tau. Este o simpla mentiune. Oricum cine are ochi sa vada si-a dat seama care este adevarul 😁

Nu m-am simtit implicat, dar este pacat sa-ti pierzi timpul cand poti sa te programezi la mine de exemplu. 🤣 iti ofer si 🥦.

9 minutes ago, Ema19 said:

Este ultimul meu comentariu pe acest subiect ever pentru ca am mai mult de 2 neuroni functionali spre deosebire de el. Va urez tuturor o zi frumoasa si sanatate mintala. ❤️

Cea mai buna decizie. 🥦🙂

• Inimioara 1
Postat
Acum 2 minute, Dima74 a spus:

Nu doresc raul nimanui si avand in vedere ca nu este primul cont care ii este inchis nu cred ca rezolvam nimic. Adevarul se vede si incercarea asta de “defaimare” esuata nu ii aduce decat irelevanță. Va pup❤️

• Inimioara 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 35 minute, Ema19 a spus:

Ce pepeni ma? 🤣🤣🤣

• Haha 3
Postat
Chiar acum, talibanu a spus:

Ce pepeni ma? 🤣🤣🤣

Pervers ca intotdeauna 😂

Postat
Acum 35 minute, Ema19 a spus:

Pervers ca intotdeauna 😂

Cand zici pepeni pe un site de curve te gandesti la țâțe mari 🤣🤣 avand in vedere ca ale mele sunt putin mai mari ca ale tale, unde sunt pepenii?🤣🤣

• Haha 6
Postat
11 minutes ago, talibanu said:

Cand zici pepeni pe un site de curve te gandesti la țâțe mari 🤣🤣 avand in vedere ca ale mele sunt putin mai mari ca ale tale, unde sunt pepenii?🤣🤣

Cumpar sutien? 🤣🤣

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat
Acum 10 minute, talibanu a spus:

avand in vedere ca ale mele sunt putin mai mari ca ale tale

ai grija ce spui  ca te suna ........

dar fundul ,fundul cum e...... pufos sau colturos ?

daca e colturos ai scapat ca nu-i place ....

• Haha 2
Postat
Acum 4 minute, Orb1t a spus:

Cumpar sutien? 🤣🤣

Pentru negi avem crema?🤣🤣

@Ema19 te scot la o plimbare? Acum ca s-a incalzit afara?

• Haha 2

Postat
3 minutes ago, talibanu said:

Pentru negi avem crema?🤣🤣

@Ema19 te scot la o plimbare? Acum ca s-a incalzit afara?

A, deci vrei crema. 🤣🤣

Sa nu deschizi geamurile prea mult sa nu se falfaie. 🤣🤣

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...