benzema09 Reputație: 4086 Postat Iulie 12, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iulie 12, 2021 Chiar acum, Agora a spus: Lorena 😎 Era mai rau dacă întreba Ema, că iar rămânea nefutut😂😄 1 5
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 1 minute ago, benzema09 said: Era mai rau dacă întreba Ema, că iar rămânea nefutut😂😄 Asta ar fi ceva nou, cred 🤣🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 Chiar acum, Agora a spus: Lorena 😎 puteam bine mersi sa stau ascuns in umbra acestui username si sa ii fac pe toti sa creada ca sunt unul dintre userii care ii injura pe aici (ca imi luasem minusuri deja) dar am lasat sa se inteleaga ca inca sunt aici! deci, cine esti tu, Agora? 😂
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 Acum 2 minute, benzema09 a spus: Era mai rau dacă întreba Ema, că iar rămânea nefutut😂😄 am trecut de acea dilema, zic eu!
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 1 minute ago, nicieu said: puteam bine mersi sa stau ascuns in umbra acestui username si sa ii fac pe toti sa creada ca sunt unul dintre userii care ii injura pe aici (ca imi luasem minusuri deja) dar am lasat sa se inteleaga ca inca sunt aici! deci, cine esti tu, Agora? 😂 Baftă ție! Nu ai pus întrebarea corectă din păcate.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 Acum 5 minute, Agora a spus: Baftă ție! Nu ai pus întrebarea corectă din păcate. no problem! oricum esti user vechi si tu! de asta sunt sigur! bafta si tie!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 12, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 12, 2021 38 minutes ago, nicieu said: am trecut de acea dilema, zic eu! Mai ai hopul cu plăcinta, nu te grăbi. 🤣🤣🤣 Doar ca și dacă o sa ii placa și dacă nu, cred ca nu o sa primești o bucațica 🤣🤣🤣 2
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 Acum 3 minute, g2br13l a spus: Mai ai hopul cu plăcinta, nu te grăbi. 🤣🤣🤣 Doar ca și dacă o sa ii placa și dacă nu, cred ca nu o sa primești o bucațica 🤣🤣🤣 pentru bucatica achitam tariful! 😂 nici nu ma mai gandisem la placinta in ultima vreme! L.E. se pare ca oricum @Ema19 nu are de gand sa revina prea curand, dat fiind ca se apropie inca o luna de la ziua cand ar fi trebuit sa se reintoarca pe meleagurile dobrogene!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 12, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 12, 2021 13 minutes ago, nicieu said: pentru bucatica achitam tariful! 😂 nici nu ma mai gandisem la placinta in ultima vreme! L.E. se pare ca oricum @Ema19 nu are de gand sa revina prea curand, dat fiind ca se apropie inca o luna de la ziua cand ar fi trebuit sa se reintoarca pe meleagurile dobrogene! Cine știe ce o fi pe la fundul ei. 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 Acum 1 minut, g2br13l a spus: Cine știe ce o fi pe la fundul ei. si aste poate fi cu totul adevarat! dar tind sa cred ca se distreaza pe undeva! si cand spun ca se distreaza, sigur petrece, ca ii place zbenguiala.
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 Interesantă această @Ema19 ... dacă ar fi și disponibilă...
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 Chiar acum, Agora a spus: Interesantă această @Ema19 ... dacă ar fi și disponibilă... chiar este! doar ca acum nu este 🤣😂
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 3 minutes ago, nicieu said: chiar este! doar ca acum nu este 🤣😂 Seamănă cu pisica lui Schrödinger 🤣. Este și nu este în același timp 🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 Acum 2 minute, Agora a spus: Seamănă cu pisica lui Schrödinger 🤣. Este și nu este în același timp 🤣 pai da, pentru ca este interesanta, dar nu este prezenta! 😂 spre nemultumirea mea!
talibanu Reputație: 9743 Postat Iulie 12, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 12, 2021 Acum 1 oră, nicieu a spus: pentru bucatica achitam tariful! 😂 nici nu ma mai gandisem la placinta in ultima vreme! L.E. se pare ca oricum @Ema19 nu are de gand sa revina prea curand, dat fiind ca se apropie inca o luna de la ziua cand ar fi trebuit sa se reintoarca pe meleagurile dobrogene! A fost si a plecat iar...pe jumatate s-a tinut de cuvant 🤣🤣 1 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2021 Postat Iulie 12, 2021 Acum 18 minute, talibanu a spus: A fost si a plecat iar...pe jumatate s-a tinut de cuvant 🤣🤣 acum depinde ce promisiuni si cui i le-a facut🤣 la cine o fi fost jumatatea plina a paharului??
django2019 Reputație: 795 Postat Iulie 13, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 13, 2021 Off-topic legat de Emma. Cât de fraieri pot fi unii legat de gen. 😜 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2021 Postat Iulie 13, 2021 Acum 3 minute, ang3l1na a spus: Buna dimineata, dragilor, sunt disponibila pt programari!!! imi pare rau dar nu ma pot abtine... Angelina Jolie dupa 7 luni in Vaslui 🤣 p.s. arati bine, tatuaje faine si corp misto, dar nu am putut sa nu observ in aceasta poza semnele de oboseala/nopti pierdute din jurul ochilor
Vizitator ang3l1na Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2021 Postat Iulie 13, 2021 Acum 16 minute, nicieu a spus: imi pare rau dar nu ma pot abtine... Angelina Jolie dupa 7 luni in Vaslui 🤣 p.s. arati bine, tatuaje faine si corp misto, dar nu am putut sa nu observ in aceasta poza semnele de oboseala/nopti pierdute din jurul ochilor Abia trezita din somn...
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2021 Postat Iulie 13, 2021 Acum 22 minute, ang3l1na a spus: Abia trezita din somn... stiu, mi-am dat seama... nu a fost o jignire, ci doar te-am impuns putin
Vizitator ang3l1na Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2021 Postat Iulie 13, 2021 Acum 2 minute, nicieu a spus: stiu, mi-am dat seama... nu a fost o jignire, ci doar te-am impuns putin Oricum, nu ma ofensasem, 😛😘
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2021 Postat Iulie 13, 2021 Acum 4 minute, ang3l1na a spus: Oricum, nu ma ofensasem, 😛😘 nu ai fi avut de ce, eu doar am profitat de poza ta, care ar putea fi folosita ca meme despre Angelina Jolie! p.s, chiar aduci putin cu ea, dar cu mai mult timp pierdut noptile si posibil ceva ajutor din exterior!
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2021 Postat Iulie 13, 2021 33 minutes ago, ang3l1na said: Abia trezita din somn... Dacă așa arăți tu când te trezești, atunci vreau să mă trezesc lângă tine 😘🤭
benzema09 Reputație: 4086 Postat Iulie 13, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iulie 13, 2021 Uite mă că se poate să răspundă fata frumos și civilizat, nu toate cocoșatele care se cred lux, si n-au o chifla în stomac. Ghinionul meu că ai locația în mamaia angelina, că altfel... 2 1 1
Vizitator ang3l1na Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2021 Postat Iulie 13, 2021 Acum 14 minute, Agora a spus: Dacă așa arăți tu când te trezești, atunci vreau să mă trezesc lângă tine 😘🤭 Sincer chiar asa sunt, fara artificiii fara nimic…. Ms frm!!!😊🤗🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum