basilfree Reputație: 29 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 28, 2015 Care este nr de tel al lui sonya?Multi am mai vazut, dar unu ca asta nu 2
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 28, 2015 Care este nr de tel al lui sonya?(01)89.89.89.999 P.S. ala din paranteza ii prefixu`
curvarab Reputație: 49 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:alba Oras:alba Postat Decembrie 28, 2015 In titlu scrie gina, iar sonya nu sta cu ea, si am intrebat de nr soniei, ce e asa de ras ?
titus steelat Reputație: 86 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 28, 2015 Constat ca unii dintre noi (de exemplu curvarab) devin irascibili cand adreseaza si ei o intrebare de bun simt si nu li se raspunde.Prietene, nu e deloc usor sa dai de nr de telefon al Sonyei pt ca nu ii stii numele de familie.Afla-i prima data numele de familie, adresa de domiciliu si suna la 118932, serviciul numere clienti de la Romtelecom.Daca nu are numar de fix spune-le sa iti faca legatura la numere mobile. Dar neaparat trebuie sa le spui cum te cheama si de unde suni.Sa nu cumva sa vizionezi clipul Sonyei si sa il faci mare pe tot ecranul ca sub RoPussy, in coltul dreapta sus vei vedea numarul ei de telefon fals, nu e cel bun. Daca suni la acel numar nu iti va raspunde nici Dracul, ca nu e numarul lui.No, amu daca esti arab si curvar sa stii ca viata e tare complicata si plina de mistere, ca si femeile care e si ele misterioase.Sa citesti "Eu nu distrug corola de minuni a lumii" de d-l Blaga Lucian si folosind un algoritm secret (trebuie sa platesti ca sa ti-l dau) vei vedea ca in fiecare strofa ai cateva cifre care in final ii compun numarul de telefon al Sonyei, a.k.a. Pantera Clujului.Si va rog pe restul sa incetati cu ironiile si sarcasmul gratuit. Daca il stiti, dati-i si lui numarul de telefon al Sonyei. 5 1
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Decembrie 28, 2015 Prietene, nu e deloc usor sa dai de nr de telefon al Sonyei pt ca nu ii stii numele de familie.Afla-i prima data numele de familie, adresa de domiciliu si suna la 118932, serviciul numere clienti de la Romtelecom.Daca nu are numar de fix spune-le sa iti faca legatura la numere mobile. Dar neaparat trebuie sa le spui cum te cheama si de unde suni.Sa nu cumva sa vizionezi clipul Sonyei si sa il faci mare pe tot ecranul ca sub RoPussy, in coltul dreapta sus vei vedea numarul ei de telefon fals, nu e cel bun. Daca suni la acel numar nu iti va raspunde nici Dracul, ca nu e numarul lui. 0743 331 434 - Programri doar prin Sms
curvarab Reputație: 49 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:alba Oras:alba Postat Decembrie 29, 2015 Constat ca unii dintre noi (de exemplu curvarab) devin irascibili cand adreseaza si ei o intrebare de bun simt si nu li se raspunde.Prietene, nu e deloc usor sa dai de nr de telefon al Sonyei pt ca nu ii stii numele de familie.Afla-i prima data numele de familie, adresa de domiciliu si suna la 118932, serviciul numere clienti de la Romtelecom.Daca nu are numar de fix spune-le sa iti faca legatura la numere mobile. Dar neaparat trebuie sa le spui cum te cheama si de unde suni.Sa nu cumva sa vizionezi clipul Sonyei si sa il faci mare pe tot ecranul ca sub RoPussy, in coltul dreapta sus vei vedea numarul ei de telefon fals, nu e cel bun. Daca suni la acel numar nu iti va raspunde nici Dracul, ca nu e numarul lui.No, amu daca esti arab si curvar sa stii ca viata e tare complicata si plina de mistere, ca si femeile care e si ele misterioase.Sa citesti "Eu nu distrug corola de minuni a lumii" de d-l Blaga Lucian si folosind un algoritm secret (trebuie sa platesti ca sa ti-l dau) vei vedea ca in fiecare strofa ai cateva cifre care in final ii compun numarul de telefon al Sonyei, a.k.a. Pantera Clujului.Si va rog pe restul sa incetati cu ironiile si sarcasmul gratuit. Daca il stiti, dati-i si lui numarul de telefon al Sonyei.Daca ai fi intrat pe forum de pe tableta ai fi vazut ca tu ca nu se afiseaza filmul cu sonya si nu ti.ai mai dat ataea aere de retard penal ce esti.
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 29, 2015 Daca ai fi intrat pe forum de pe tableta ai fi vazut ca tu ca nu se afiseaza filmul cu sonya si nu ti.ai mai dat ataea aere de retard penal ce esti.Nici acum nu ai gasit numarul arabule?
peso69 Reputație: 165 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 2, 2016 La multi ani,frumusete!
raissasigina Reputație: 274 Postat Ianuarie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Ianuarie 5, 2016 Buna dragilor m-am reintors An nou fericit ! 7
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Ianuarie 6, 2016 gina.jpgBuna dragilor m-am reintors An nou fericit ! sa fie!la cat mai multe clipe frumoase impreuna!
raissasigina Reputație: 274 Postat Ianuarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Ianuarie 6, 2016 sa fie!la cat mai multe clipe frumoase impreuna! 10
horatiu1977 Reputație: 289 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Ianuarie 6, 2016 Hm, parca s-a mai implinit Ginuta noastra ...
gabi_jo Reputație: 803 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Ianuarie 6, 2016 Cu Sarbatorile:)))
songoku Reputație: 809 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Ianuarie 7, 2016 Parca,parca si bine ai revenit.
baietel72 Reputație: -6 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Ianuarie 7, 2016 Buna . Te intalnesti cu un cuplu la hotel ? Ms
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Ianuarie 14, 2016 Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii..…numai asta-ti pot dori La Multi Ani Gina 6
boy2012 Reputație: 426 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 14, 2016 La mulți ani!!!
basarabia Reputație: -8 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Ianuarie 14, 2016 Pe la Baia Mare nu vii?
raissasigina Reputație: 274 Postat Ianuarie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Ianuarie 28, 2016 Buna dragilor, doresc sa va fac cunoscute serviciile mele . Acestea sunt - OP/N -In functie de igiena clientului -NP - DT - 69 -FK GFE - Masaj de relaxare Cadoul - 150 ron - 30 min - 1 fin - 300 ron - 60 min-1/ 2 finProgram- 12- 23 . p.s. Programarile le stabilesc cel putin cu o ora inainte Va pupacesc , cu drag Ginutza 6
sparksilver Reputație: 541 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 28, 2016 Buna dragilor, doresc sa va fac cunoscute serviciile mele . Acestea sunt - OP/N -In functie de igiena clientului -NP - DT - 69 -FK GFE - Masaj de relaxare Cadoul - 150 ron - 30 min - 1 fin - 300 ron - 60 min-1/ 2 finProgram- 12- 23 . p.s. Programarile le stabilesc cel putin cu o ora inainte Va pupacesc , cu drag Ginutza La Multi si frumosi Ani!
raissasigina Reputație: 274 Postat Ianuarie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Ianuarie 29, 2016 La Multi si frumosi Ani! Multumesc 6
sparksilver Reputație: 541 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 29, 2016 Multumesc 12607093_978500022185358_199493525_n (3).jpgAsta e modul tau e a face cinste! Unde ma prezint sa ma bucur de aniversarea ta?
cristii99 Reputație: 92 Postat Februarie 2, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 2, 2016 Salut Desi nu am mai postat de ceva vreme dar am vizitat-o si eu pe Gina anul trecut cand statea mai jos de Ramada si ce pot sa zic ca m-am simitit foarte bine.Ca si actiune a inceput cu o tigara si un pahar de suc , urmat un dus pentru mine si trecut in dormitor la inceperea actiunii cu un oral destul de bun urmat de un NP si finalizat dupa cateva pozitii.Igienizarea de rigoare dupa primul numar + inca o tigara si inceput cu al doilea numar la fel de bun .Ca si note:Locatie de atunci 8Gina 9Oral :8Normal 9 Achitat 250ron pt 1 ora. 3
raissasigina Reputație: 274 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Februarie 2, 2016 Va doresc o seara frumoasa si va multumesc pentru recenzii :girlypupici 10
camarro Reputație: 2978 Postat Februarie 3, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 3, 2016 Abia astept sa te vad la top Gina ca meriti din plin 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum