pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Mi-a dat seama de asta. E caterinca omul. Ssssshhht, taci, vrei sa-mi faci probleme acasa?!? In acest caz, welcome to Gherila PTM. e O caterincă de om. Vorbeşte frumos 1 1 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................ceeeeeeeeeeeeeeeeee....................dreacuuuuuuuuuuuuuuuuuu....................maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................meatzi stricat topingu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 faci la pariu cu mine ca atunci cand se intinde ultimul lui gand nu sunt eu in fiecare seara, indiferent de ce glume are cu baietii? Eu ? ... cand ma intind in fiecare seara ultimul meu gand e, ce incasari am maine, ce plati, ce lucrari livrez, si asa mai departe, d'astea, treburi serioase ... Sau .. ma rog, despre mine era totusi vorba ? ... sa nu ma bag ca musca-n ... miere ... Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 nu va mai bagatz in sama pe acest toping!!! Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 nu va mai bagatz in sama pe acest toping!!!oameni răi vere. N-ai cu cine Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 ) Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 numa dujmani Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Pamfile,bem o vodca mă? Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Pamfile,bem o vodca mă?Azi sunt pe ceai de malţ şi hamei. Încă îmi ling rănile Da' să ne fie de bine! Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Azi sunt pe ceai de malţ şi hamei. Încă îmi ling rănile Da' să ne fie de bine!AdevaratCeaiu e dă la călugări? Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 AdevaratCeaiu e dă la călugări?E dă căcat vere ăla. Sunt pe bavareze Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 E dă căcat vere ăla. Sunt pe bavarezeSă nu te-audă Trolle 1 4 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Să nu te-audă TrolleĂlea mi se par mai dulcegi. Eu beau mai aspră, mai amară Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Să nu te-audă TrolleAm auzit Link spre comentariu
cionedison Reputație: 96 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:British Virgin Islands Oras:British Virgin Islands Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 iti spun sincer ca nu prea ne asemanam nu spun de rau, dar asa este mai da`te fa`n pula mea, ca daca te bat ma dai in judecata... Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 e O caterincă de om. Vorbeşte frumos Nu-mi permit sa fac astfel de afirmatii. Link spre comentariu
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Cine plm sa fie?Un alt catindat la suptul pulii şi cantece de voie buna.Alaturi de parastasul picon.Cu trupa de bulangii contorsionisti. Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 oameni răi vere. N-ai cu cine oameni E rai ca sa fim corectziii numa dujmani Profesional level: Azi sunt pe ceai de malţ şi hamei. Încă îmi ling rănile Da' să ne fie de bine! varule grija mare cu linsu ala, pe unde ti-au iesit rani.... in pula mea....stii ce zic? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 up Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum