xxx.xxx Reputație: 816 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 5, 2015 0729276510 LA mine, tine, hotel. Doamna draguta si cu bun simt si forme apetisante, Ofer masaj de relaxare, cervical, lombar si sport. Pentru mai multe detali suna-ma 150 l 1
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2015 si cand s-o varsa din costumul ala de scafandru....
no_body Reputație: 6681 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Noiembrie 6, 2015 si cand s-o varsa din costumul ala de scafandru.... Eu cred ca e buna, fotograful e prost. Daca o lua de jos in sus, era cu totul altceva.
sexu.!. Reputație: 124 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 1, 2015 Eu cred ca e buna, fotograful e prost. Daca o lua de jos in sus, era cu totul altceva.si cam ai dreptate. Andreea caci asa o cheama pe caprioara are 31 ani declarati si un corp superb. sanii aia mari prost prinsi in foto sunt de toata frumusetea. (nu chiar ca la 19 ani dar la asa volum se accepta lejer.)o super fata , un super caracter.oral p/ne in functie de igiena notez cu 8 . depunctez pentru ca la un moment dat am cam simtit dintii. nu am mai insistat si am trecut la un normal clasic notat iarasi cu 8,5.umezit natural , gemete mai reale, mai de show, se accepta, si fk la greu.recomand mai ales ca pretul pe finalizare este de numai 60 lei.un raport calitate pret excelent , o zona relativ accesibila , emil botta, apartament ok, camera de lucru foarte ok . este fumatoare dar nu accepta fumatul in locatie aviz amatorilor.eu unul o sa revin 5
gibonul Reputație: 232 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:bucale Oras:bucale Postat Decembrie 4, 2015 Cred ca este foarte ocupata fata asta ...am sunat-o alaltaieri de la 10 dimineata pana la 3 /4 dupa amiaza , cred ca i-am dat cel putin de 20 de ori tel. Sexule pe la ce ora ai fost frate la ea? Vad ca posteaza anunturile pe A T pe la 5/6 dimineata.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Decembrie 4, 2015 Am fost la ea pe la 430 dimineata după ce am sunat și m-am programat.Am găsit parcare chiar în față scării . Țipa sta la parter așa ca m-am strecurat pe ușă repede.Acțiunea a început cu un oral , eu în picioare și ea în genunchi în față mea,normalul lady în top în total 30 min Locație 7Gfe 8Normal 8Eu o recomand ,nu este frumoasă dar este receptiva și ascultătoare,sta cum o asezi 10 3
pupacila Reputație: 1 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 4, 2015 Am fost mai devreme la Andreea si este exact cum au descris userii de mai sus,locatie ok,fata receptiva.60 ron pentru 30 min cu un oral neprotejat dupa care un misionar.Eu unul o recomand. 1
gicutu41 Reputație: 64 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2015 ... total 30 min... ....60 ron pentru 30 min...Daca o intrebi ,la telefon ,spune o finalizare max. 20 min. Asta da Nimfomana , nu ca alea cu 100 fin de 30 min (la telefon) care in locatie devin 15-20 min.
sven123 Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 5, 2015 In ce zona activeaza ?
gibonul Reputație: 232 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:bucale Oras:bucale Postat Decembrie 6, 2015 Deci lucreaza numai schimbul 3. Cam greu de ajuns la ea cu programul asta.
gibonul Reputație: 232 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:bucale Oras:bucale Postat Decembrie 6, 2015 Bravo Pupacila asta da recenzie, multumim pentru ajutor.
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 9, 2015 Am ajuns azinoapte la ea, nu o lungesc prea mult s-a scris bine ce s-a scris pana acum, fata este foarte obedienta si nu comenteaza la pozitii sau la anumite cereri ale clientului, in limite normale, nu ma refer la cine stie ce fantezii, pt cim cere in plus in jur de 30 de lei, spun ce-a spus si ea, banuiesc ca daca-i dai 20 n-o fi foc, dupa dusul meu am intrebat-o daca a facut si a raspuns afirmativ, in pat cand sa cobor mi s-a demonstrat contrariul, urasc fazele astea si bineinteles ca am trimis-o la dus, scriind aici poate se invata si ele sa nu mai trateze superficial aspectul asta, eu ma pun in locul lor cum ar fi sa-mi suga pula si sa vina damfuri, ele nu se pun in locul nostru si eu le trimit la dus, pe cateva eu le-am spalat cu mana mea, a revenit, deci fk, cunni , oral, normal 2 pozitii, terminat in preze, imbracat si pupat, locatie aceeasi in care stateau iulia ebony cu alexandra siliconata, acum ea mai avea o colega care dormea in camera mare, program doar de noapte, pt noapte destul de ok, pret 60, ora 150, iar la hotel are 100 fin plus taxi si 150h plus taxi, preturi corecte, 31 de ani declarati, ii dai 26-28. Note : Oral 8, atentie la zone daca-i spui, mai greu cu initiativa. Normal 9 stramta, geme si se implica. Anal nu face. Gfe 7.5 se simte ca e pe treaba dar nu se eschiveaza de la servicii. Locatie 7.5 la ora aia si cum se prezenta( cunosc apartamentul de destul timp). Aspect 8 pufoasa, sani nr 3.5-4. Igiena 5.5 din pacate, 9.5 dupa dus, mai multa atentie! Recomand de noapte totusi, raport-pret bun. 60 LLA mine, la tine sau la hotel. Doamna draguta si cu bun simt ofer masaj de relaxare, cervical, lombar si sport. Pentru mai multe detalii suna-ma, 08 Dec 23:300729.276.510 12 19
Vizitator ngniel Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Am fost si eu la doamna in cauza, 60 o finalizare sau 120 ora, destul de deschisa, a fost o intalnire oarecum ratata, oralul destul de ok, cam de 8. Intrat hotarat, sani nr3-4, kg putin peste normal, am inceput oral, dupa vreo 5 minute m-am cerut normal, pozitia mama iedului unde am si vrut sa finalizez in preze. Din pacate cauciucul s-a rupt, am incercat o descarcare orala, dar din cauza oboselii am fost tradat.
massterr Reputație: 28 Postat Iunie 5, 2016 Postat Iunie 5, 2016 Salutare baieti ! este prima postare si sper sa fie ok. Am fost la d-ra in cauza in jurul orei 1:00. Locatie Str. Foisorului Nr 15, bloc gen de garsoniere cu holuri lungi si ap de o parte si de alta.Mandra in cauza m-a primit imbracata de casa...blugi si un tricou. Inalta pe la 1.70 fara tocuri, comunicativa, chiar OK. Nu este prea vorbareata dar dak incerci o conversatie cu ea este ok. Rade...glumeste...nu este foarte aratoasa dar de treaba.Piesa de rezistenta sunt sanii care sunt destul de mari, este o placere sa ii privesti cand sta deasupra si sa te joci cu ei. ActiuneaO finalizare 60 ron, (la ora cere 150...mi se pare putin cam mult) Oral Neprotejat + Normal Protejat. Note:Oral Ne - 7 (nu a fost cine stie ce dar a fost)Normal - 8.5 am incercat 3 pozitii (ea sus, pe urma eu, pe urma cu capul in perna si curu in sus) Face si sarutari (mai timida la inceput dar cred ca trebuie sa o cunosti mai bn si sa te si placa sa accepte) aici are un plus in concluzie o experienta placuta (fara frik sa nu intre cineva in camera) locuieste singura, a zis ca mai vine o prietena de mai sta pe la ea dar nu era acum si nu stiu dak face si colega ei smotoceala cu necunosuti pentru bani) Eu o sa mai revin, calitate pret ok, 1
massterr Reputație: 28 Postat Iunie 5, 2016 Postat Iunie 5, 2016 Salutare baieti ! este prima postare si sper sa fie ok. Am fost la d-ra in cauza in jurul orei 1:00. Locatie Str. Foisorului Nr 15, bloc gen de garsoniere cu holuri lungi si ap de o parte si de alta.Mandra in cauza m-a primit imbracata de casa...blugi si un tricou. Inalta pe la 1.70 fara tocuri, comunicativa, chiar OK. Nu este prea vorbareata dar dak incerci o conversatie cu ea este ok. Rade...glumeste...nu este foarte aratoasa dar de treaba.Piesa de rezistenta sunt sanii care sunt destul de mari, este o placere sa ii privesti cand sta deasupra si sa te joci cu ei. ActiuneaO finalizare 60 ron, (la ora cere 150...mi se pare putin cam mult) Oral Neprotejat + Normal Protejat. Note:Oral Ne - 7 (nu a fost cine stie ce dar a fost)Normal - 8.5 am incercat 3 pozitii (ea sus, pe urma eu, pe urma cu capul in perna si curu in sus) Face si sarutari (mai timida la inceput dar cred ca trebuie sa o cunosti mai bn si sa te si placa sa accepte) aici are un plus in concluzie o experienta placuta (fara frik sa nu intre cineva in camera) locuieste singura, a zis ca mai vine o prietena de mai sta pe la ea dar nu era acum si nu stiu dak face si colega ei smotoceala cu necunosuti pentru bani) Eu o sa mai revin, calitate pret ok, varsta 24-27 de ani maxim zic eu...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum