costel85 Reputație: 287 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 5, 2015 Asta e, atunci sa va apucati sa invatati maghiara cand o sa trebuiasca sa protestati impotriva guvernului UDMR.Ai grija in UDMR tre sa lingi toate fundurile ajunse la guvernare sa ai un scaun ! Igen bizony !!!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Si eu ce functie o sa am ? Stai un pic sa ma gandesc! Gata, am gasit! Tu o sa fii purtatoare de cuvant la Presidintie! Dupa ce-l dam jos pe Johannis, o sa fii gurista natiunii! Ie bine?Diurne, deplasari, porta voce gratis!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Postat Noiembrie 5, 2015 Stai un pic sa ma gandesc! Gata, am gasit! Tu o sa fii purtatoare de cuvant la Presidintie! Dupa ce-l dam jos pe Johannis, o sa fii gurista natiunii! Ie bine?Diurne, deplasari, porta voce gratis! E' de bine ca am gura mare !!! http://yoursmiles.org/tsmile/home/t6013.gifhttp://yoursmiles.org/tsmile/home/t6007.gifhttp://yoursmiles.org/tsmile/home/t6002.gif
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 PLM! Trebuie sa ma organizez! Ca prea arunc cu functii si n-o sa mai stiu care cui i-am dat!Fac agenda!
costel85 Reputație: 287 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 5, 2015 Bingo! m-ai prins! pa tine te fac sef la noul SRI! Ok pe ce salar ? De fapt e indiferent cu convorbirile ascultate pot santaja pe oricine...
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 E' de bine ca am gura mare !!! Ai CV beton! Ai fost si UL! PLM! N-are cine sa vina sa zica ... ca nu le dau pe merit!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Ok pe ce salar ? De fapt e indiferent cu convorbirile ascultate pot santaja pe oricine... Pai ori suntem patrioti ori ce PLM? ZERO! Da; stai linistit ca futi gratis pana mori! Sau iti moare! iE BINE?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Postat Noiembrie 5, 2015 Ai CV beton! Ai fost si UL! PLM! N-are cine sa vina sa zica ... ca nu le dau pe merit! Am fost UL,Fata de la pagina 5,am aparut si in Playboy,CanCan.ro...etc.......
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Am fost UL,Fata de la pagina 5,am aparut si in Playboy,CanCan.ro...etc....... OK. Esti validata!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Am dezbatut problema cu Alex93.primeste postul de Vice in partidul PNNR! Si pizda gratis in mandat!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Va prezint situatia la zi: Coryna44 – purtator de cuvant la PresedintieCostel85 – sef la SRIRozkendra – Presedintele BNRStau de sase – Ministrul FinantelorVladut – Ministru Muncii SilniceAlex93 – Vice PNNR Cam atat pentru pana acum. Asteptam propuneri si candidati noi! Locuri limitate!
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Postat Noiembrie 5, 2015 Pula mea, deloc nu aveti viziune..Vreau Patriarhia altfel se duce dracu partidul asta desfranat.. 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Pula mea, deloc nu aveti viziune..Vreau Patriarhia altfel se duce dracu partidul asta desfranat.. Patriarhia nu e post da impartit!Mai intai tre' sa te faci matale calugar, apoi staret, apoi, episcop, apoi mitropolit, apoi Patriarh. O sa mai dureze un pic!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Postat Noiembrie 5, 2015 AHA! Pa tine te fac Presedintele Bancii Nationale! Am zis!Mosule, pai ce faci? Vezi postarea #3. Io i -am luat locul lui Isarescu de guvernator al BNR. Si apropo, s-au terminat banii.
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 daca incepi de maine, in 15-20 ani te propun!
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Postat Noiembrie 5, 2015 Patriarhia nu e post da impartit!Mai intai tre' sa te faci matale calugar, apoi staret, apoi, episcop, apoi mitropolit, apoi Patriarh. O sa mai dureze un pic!E clar v-au infrant in alegeri ailalti..Trec la societatea civila - astia mai au cateva fecioare interesante..
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Mosule, pai ce faci? Vezi postarea #3. Io i -am luat locul lui Isarescu de guvernator al BNR Te inseli! Pa Roz am facut-o Presedinte la BNR.Pentru tine amconsiderat ca esti mai bun la Ministerul Finantelor! Hai ca nu e rau!
alx93 Reputație: 435 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 E' de bine ca am gura mare !!! http://yoursmiles.org/tsmile/home/t6013.gifhttp://yoursmiles.org/tsmile/home/t6007.gifhttp://yoursmiles.org/tsmile/home/t6002.gif Vezi ca o sa vreau si eu ca vicepresedinte sa-ti imprumut gura sa-i spui o poveste lui gogu', sa-l pupi de noapte buna si sa ma joc cu gogosica ta ocazional cand consultantele mele blonde de lux sunt plecate la munca pe teren.
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 5, 2015 Patriarhia nu e post da impartit!Mai intai tre' sa te faci matale calugar, apoi staret, apoi, episcop, apoi mitropolit, apoi Patriarh. O sa mai dureze un pic!și să dea mult lapte de călugăr
costel85 Reputație: 287 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 5, 2015 Pai ori suntem patrioti ori ce PLM? ZERO! Da; stai linistit ca futi gratis pana mori! Sau iti moare! iE BINE?Eu nu am aparut in plaiboiu ala dar e bine pt sef sri ca nu ma stie nime, nici eu nu ma cunosc cu adevarat.
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 E clar v-au infrant in alegeri ailalti..Trec la societatea civila - astia mai au cateva fecioare interesante.. Cu ceva rabdare, in 15-20 ani reussesti sa ajungi si Patriarh!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 5, 2015 Mosule, pai ce faci? Vezi postarea #3. Io i -am luat locul lui Isarescu de guvernator al BNR. Si apropo, s-au terminat banii.stai chill, ca cum se face ca te plac in ultima vreme noi doi vorbim separat PS banii nu se termina niciodata cu adevarat, ei se transforma ca si valoare 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Vezi ca o sa vreau si eu ca vicepresedinte sa-ti imprumut gura sa-mi sugi putzulica si sa ma joc cu gogosica ta ocazional cand consultantele mele blonde de lux sunt plecate pe teren. Alooo! Nu ne futem Inaltele membre in gura! Dacat daca vor ele neaparat!
alx93 Reputație: 435 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 Alooo! Nu ne futem Inaltele menbre in gura! Dacet daca vor ele neaparat! Ceeeee? Pai pesedistii fac gang-bang toata ziua cu inaltele membre. . http://adevarul.ro/news/eveniment/membra-psd-dama-companie-dosarul-prostitutie-politicieni-1_50ae2daa7c42d5a6639a66ac/index.htmlSi cine stie ce facea Base cu Nutzi de Plescoi ? Adica, ce, noi suntem mai fraieri?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum