vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 6, 2015 a trecut o săptămânaface popi bani cu 7 zile, 9 zile, 40 zile, 3 luni, 6 luni, 9 luni, 1 an, saltele
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 6, 2015 face popi bani cu 7 zile, 9 zile, 40 zile, 3 luni, 6 luni, 9 luni, 1 an, saltelevaluare mare
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 6, 2015 valuare marepe catapeteasma
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 6, 2015 pe catapeteasmafără cutia milei
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 6, 2015 fără cutia mileihttp://image.stirileprotv.ro/media/images/680xX/Apr2010/60933599.jpg
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 6, 2015 adică cutia dă viteze
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 6, 2015 iubiți-vă pă tunuri
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 6, 2015 iubiți-vă pă tunuri e rece fieru
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Postat Noiembrie 6, 2015 Buna ziua. Am impresia ca prietenul ma inseala si as vrea sa testez chestia asta sa vad daca este adevarat. Suna nebunesc dar am nevoie de o ispita care sa mearga intr un club unde se afla si el la momentul potrivit si sa incerce sa il seduca un sarut o atingere dupa care vreau sa vad daca duce ispita acasa pentru a face ceva cu ea. Vreau sa stiu daca o fata de aici ar face un asemenea lucru nebunesc si cat m-ar costa. Va multumesc ..De unde plm racolezi piticii astia nu stiu.
Administrator pisicuts Reputație: 114636 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 6, 2015
laury Reputație: 24072 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 6, 2015 Buna ziua. Am impresia ca prietenul ma inseala si as vrea sa testez chestia asta sa vad daca este adevarat. Suna nebunesc dar am nevoie de o ispita care sa mearga intr un club unde se afla si el la momentul potrivit si sa incerce sa il seduca un sarut o atingere dupa care vreau sa vad daca duce ispita acasa pentru a face ceva cu ea. Vreau sa stiu daca o fata de aici ar face un asemenea lucru nebunesc si cat m-ar costa. Va multumescDecat sa ii intinzi o capcana...mai bine te gandesti care ar fi motivele ptr care crezi tu ca te inseala...si sa "repari".Poate esti tare in clanta, poate rea de gura, poate nu esti sexy sau timida in pat si nu faci nebunii.Daca vrei, te invat sa fii "curva" in pat...sa vezi atunci ce o sa te mai iubeasca! Vrei? 4
kiviak Reputație: 206 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 6, 2015 Buna ziua. Am impresia ca prietenul ma inseala si as vrea sa testez chestia asta sa vad daca este adevarat. Suna nebunesc dar am nevoie de o ispita care sa mearga intr un club unde se afla si el la momentul potrivit si sa incerce sa il seduca un sarut o atingere dupa care vreau sa vad daca duce ispita acasa pentru a face ceva cu ea. Vreau sa stiu daca o fata de aici ar face un asemenea lucru nebunesc si cat m-ar costa. Va multumescHai la mine ca sunt singur acasa si i-o platim nemernicului...viata e scurta,vrei?
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 6, 2015 Hai la mine ca sunt singur acasa si i-o platim nemernicului...viata e scurta,vrei?http://www.smashinglists.com/wp-content/uploads/2010/12/Home-Alone-1990.jpeg 1
master74bi Reputație: 4 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Noiembrie 7, 2015 La naiba. Care-i barbatu' ăla ce nu poate fi ispitit?! Io-l mananc Poate daca e gay
master74bi Reputație: 4 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Noiembrie 7, 2015 La naiba. Care-i barbatu' ăla ce nu poate fi ispitit?! Io-l mananc Poate daca e gay
master74bi Reputație: 4 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Noiembrie 7, 2015 Il mananci??? Pa tot??? De tot??? Mai sunt shi de ashtia incoruptibili.... . Nu de alta dar uneori si pula are mandria ei...
master74bi Reputație: 4 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Noiembrie 7, 2015 Il mananci??? Pa tot??? De tot??? Mai sunt shi de ashtia incoruptibili.... . Nu de alta dar uneori si pula are mandria ei...
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2015 Buna ziua. Am impresia ca prietenul ma inseala si as vrea sa testez chestia asta sa vad daca este adevarat. Suna nebunesc dar am nevoie de o ispita care sa mearga intr un club unde se afla si el la momentul potrivit si sa incerce sa il seduca un sarut o atingere dupa care vreau sa vad daca duce ispita acasa pentru a face ceva cu ea. Vreau sa stiu daca o fata de aici ar face un asemenea lucru nebunesc si cat m-ar costa. Va multumesc Mi se pare foarte de caca acest scenariu al tau... Ca sa fie treaba treaba, ar trebui sa gasesti o ispita care sa-ti seduca iubitul, dupa care sa apari tu, sa seduci ispita si sa ti-o tragi cu ea in fata lui. Am specificat ca el trebuie sa aiba mainile legate....la propriu?!?! 2 13
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 7, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 7, 2015 Mi se pare foarte de caca acest scenariu al tau... Ca sa fie treaba treaba, ar trebui sa gasesti o ispita care sa-ti seduca iubitul, dupa care sa apari tu, sa seduci ispita si sa ti-o tragi cu ea in fata lui. Am specificat ca el trebuie sa aiba mainile legate....la propriu?!?! Ce ai cu bietul om ca sa-l legi? In rest e OK scenariul
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2015 Ce ai cu bietul om ca sa-l legi? In rest e OK scenariul Nu are voie sa faca nici macar laba, este pedepsit.
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 7, 2015 Fata nu stie cum sa-si exprime dorinta, ca vrea in 3 ! Aaaaa si inainte de-a face chestii gen Agentu x , esti sigura ca tu esti incoruptibila ! Fidelitatea inseamna lipsa ocaziilor favorabile ! Tu creeaza-i ocazii si dupa aia plangi ca sa dus in treaba lui ! 2
acidburn Reputație: 311 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2015 Are comentariu la topicul fotograful anului si specifica ca este barbat (gay) aceasta piticmic )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum