Sari la conținut

Dorinta. Prietenul ma inseala

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
Postat

a trecut o săptămâna

face popi bani cu 7 zile, 9 zile, 40 zile, 3 luni, 6 luni, 9 luni, 1 an, saltele

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

face popi bani cu 7 zile, 9 zile, 40 zile, 3 luni, 6 luni, 9 luni, 1 an, saltele

valuare mare

Postat

fără cutia milei

http://image.stirileprotv.ro/media/images/680xX/Apr2010/60933599.jpg

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Buna ziua. Am impresia ca prietenul ma inseala si as vrea sa testez chestia asta sa vad daca este adevarat. Suna nebunesc dar am nevoie de o ispita care sa mearga intr un club unde se afla si el la momentul potrivit si sa incerce sa il seduca un sarut o atingere dupa care vreau sa vad daca duce ispita acasa pentru a face ceva cu ea. Vreau sa stiu daca o fata de aici ar face un asemenea lucru nebunesc si cat m-ar costa. Va multumesc

..

De unde plm racolezi piticii astia nu stiu.

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Buna ziua. Am impresia ca prietenul ma inseala si as vrea sa testez chestia asta sa vad daca este adevarat. Suna nebunesc dar am nevoie de o ispita care sa mearga intr un club unde se afla si el la momentul potrivit si sa incerce sa il seduca un sarut o atingere dupa care vreau sa vad daca duce ispita acasa pentru a face ceva cu ea. Vreau sa stiu daca o fata de aici ar face un asemenea lucru nebunesc si cat m-ar costa. Va multumesc

Decat sa ii intinzi o capcana...mai bine te gandesti care ar fi motivele ptr care crezi tu ca te inseala...si sa "repari".

Poate esti tare in clanta, poate rea de gura, poate nu esti sexy sau timida in pat si nu faci nebunii.

Daca vrei, te invat sa fii "curva" in pat...sa vezi atunci ce o sa te mai iubeasca! Vrei?

• Like 4
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Hai la mine ca sunt singur acasa si i-o platim nemernicului...viata e scurta,vrei?

Postat

Hai la mine ca sunt singur acasa si i-o platim nemernicului...viata e scurta,vrei?

http://www.smashinglists.com/wp-content/uploads/2010/12/Home-Alone-1990.jpeg

• Like 1
  • Oras:Infern
Postat

Il mananci??? Pa tot??? De tot??? Mai sunt shi de ashtia incoruptibili.... . Nu de alta dar uneori si pula are mandria ei...

;)

Postat

Il mananci??? Pa tot??? De tot??? Mai sunt shi de ashtia incoruptibili.... . Nu de alta dar uneori si pula are mandria ei...

;)

Postat

;)

• Oras:Bucuresti
Postat

Mi se pare foarte de caca acest scenariu al tau...  :no2

Ca sa fie treaba treaba, ar trebui sa gasesti o ispita care sa-ti seduca iubitul, dupa care sa apari tu, sa seduci ispita si sa ti-o tragi cu ea in fata lui. =))

Am specificat ca el trebuie sa aiba mainile legate....la propriu?!?!  :girly

• Like 2
  • Minus 13
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Mi se pare foarte de caca acest scenariu al tau...  :no2

Ca sa fie treaba treaba, ar trebui sa gasesti o ispita care sa-ti seduca iubitul, dupa care sa apari tu, sa seduci ispita si sa ti-o tragi cu ea in fata lui. =))

Am specificat ca el trebuie sa aiba mainile legate....la propriu?!?!  :girly

Ce ai cu bietul om ca sa-l legi? In rest e OK scenariul :)

Postat

Ce ai cu bietul om ca sa-l legi? In rest e OK scenariul :)

Nu are voie sa faca nici macar laba, este pedepsit.  :laugh2

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Fata nu stie cum sa-si exprime dorinta, ca vrea in 3 ! Aaaaa si inainte de-a face chestii gen Agentu x , esti sigura ca tu esti incoruptibila ! Fidelitatea inseamna lipsa ocaziilor favorabile ! Tu creeaza-i ocazii si dupa aia plangi ca sa dus in treaba lui !

• Like 2

Postat

Are comentariu la topicul fotograful anului si specifica ca este barbat (gay) aceasta piticmic :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...