marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Noiembrie 7, 2015 2
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Noiembrie 7, 2015 2
discretul18 Reputație: 5415 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Noiembrie 7, 2015 Oare schimbarea s-a petrecut de cand ti-ai regasit tatal virtual? Cam asa ceva...
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Noiembrie 7, 2015 1 2
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 7, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Noiembrie 7, 2015 ..... 3 1
costel85 Reputație: 287 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 8, 2015 Oare schimbarea s-a petrecut de cand ti-ai regasit tatal virtual? O da ,sigur a fost o mare revelatie Noi Costel-i tinem mult la familie , parinti, mai ales daca descoperim ca au bani. Sorino sigur nu te-ai plictisi daca ne-ai face o vizita, asa de familie, mie si lu tata, sa stam la (pe) o masa si sa gustam cate ceva... 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Noiembrie 8, 2015 Postat Noiembrie 8, 2015 Costele, tu ești mai nou pe aici dar Sorina are oroare de mese, pe ele sau sub. Încearcă cu o decapotabilă, poate ai succes 2 5
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 8, 2015 Dupa cum observi, pe acest topic (si in general), unei singure specii ii lipseste simtul umorului, speciei "neamu' prost" (l-au inlocuit cu simtul penibilului). Ei nu au cum sa-si dea seama de asta, nu ti se pare fascinant?Din punctul tau de vedere, probabil mai mult, asa ca material de cercetare ! Mie, cum ziceam, daca sunt plictisitori ii ignor ! Ma amuza totusi cum incearca din cand in cand cate unul sa ma provoace, dar, chiar am trecut de varsta la care faceam polemici de dragul de a ma auzi ! Nu neg partea interesanta, anume de ce draq le-as starni interesul, avand in vedere ca efectiv sunt un anonim ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Postat Noiembrie 8, 2015 azi nu mă plictisesc....urmeză.....
sorina4u Reputație: 80 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 8, 2015 Deci chiar functioneaza, de cate ori chem imbecilii la apel, mai apare cate unul nou care se agita, nu cumva sa fie ignorat. Super. Cretinii mei, comanda de azi este: culcat. 13
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Noiembrie 8, 2015 Mars fa! 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 8, 2015 Deci chiar functioneaza, de cate ori chem imbecilii la apel, mai apare cate unul nou care se agita, nu cumva sa fie ignorat. Super. Cretinii mei, comanda de azi este: culcat.Prea multa vreme s-a batut moneda ca pentru a fi atractiv sexului frumos, trebuie sa te comporti ca un babuin in timpul ritualului de imperechere . Atat de multa vreme incat au ajuns sa creada asta un procent maricel, atat dintre barbati, cat si dintre femei ! Bineinteles ca toti sunt condusi intr-o mai mica sau mare masura de dorintele fizice, dar, exceptand perioada pubertatii (aici e complicat, ca efectiv habar n-ai ce se intampla ), ma intreb cand mama naibii o sa accepte societatea ca se poate ca doi oameni, barbat si femeie pot purta o discutie fara sa implice sexul ! P.S: Nu te stiu, nu te-am vazut, probabilitatea sa se intample asta e foarte mica, dar, banuiesc ca esti o persoana atragatoare, deci, o sa ai mereu in preajma barbati care sub puterea emotiilor n-o sa poata articula fraze care nu contin plm, fah, fai, am nush ce mare, s.a.m.d ! 2
sorina4u Reputație: 80 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 8, 2015 P.S: Nu te stiu, nu te-am vazut, probabilitatea sa se intample asta e foarte mica, dar, banuiesc ca esti o persoana atragatoare, deci, o sa ai mereu in preajma barbati care sub puterea emotiilor n-o sa poata articula fraze care nu contin plm, fah, fai, am nush ce mare, s.a.m.d ! 2 13
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 8, 2015 Popescule,marca banu' si lasa vrajeala de asistat social.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Postat Noiembrie 8, 2015 Deci chiar functioneaza, de cate ori chem imbecilii la apel, mai apare cate unul nou care se agita, nu cumva sa fie ignorat. Super. Cretinii mei, comanda de azi este: culcat. 1 1
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 8, 2015 Deci chiar functioneaza, de cate ori chem imbecilii la apel, mai apare cate unul nou care se agita, nu cumva sa fie ignorat. Super. Cretinii mei, comanda de azi este: culcat.Cam asa fac si io cu curvele.Le dau comanda culcat de indata ce intra pe usa.
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Noiembrie 8, 2015 2
leonidass Reputație: -570 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Noiembrie 8, 2015 Mă plictisesc "cutrele" care se cred intelectuale daca "inghit" ceva. 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 8, 2015 plictisul plictisitor nu e o stare a inteligentei 2
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Noiembrie 8, 2015 Ba ce scarbosenii Tarfa asta este precum un supozitor. Il bagi in cur si tot insista sa iasa. Ideea e ca tot in cur ramane oricat ar incerca sa iasa la suprafata. Tot faci referire la euglene...euglena este un organism unicelular, cu o structura extrem de simpla, dar la care totusi a evoluat enorm pana sa ajunga la acea structura. Tu vei muri si nu vei evolua la acel nivel. Probabil se considera o doamna! O doamna care in fiecare dimineata se trezeste si se intreaba: oare cate pule sug azi pentru a avea ce sa mananc? O seara buna. Eu am parasit mizeria asta de forum!9632.jpgcacat.jpgdescărcare.jpgdsc01060.jpgN55H9.jpg 2
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Postat Noiembrie 8, 2015 Mai fratilor, lipsesc si eu, ca tot omul, o perioada (nu perioada lunara, carcotasilor ), iar atunci cand revin, nu reusesc sa citesc si eu ceva interesant, venit din partea dvs. ? Nea Pisicule, cu toată măiestria ta de Felină Mondialu' (care fute mujeres bonitas, de prin tot Ardealu' ), scoate bre pozele alea dizgratioase si plictiseste-ne cu vreo 2-3 zambete ale lui Salam, Gutza sau Adi Minune - macar alea dau mai bine pentru trafic! Draga Sorina, chiar te inteleg! 1
acelasi smecher Reputație: 27 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:in cramă Oras:in cramă Postat Noiembrie 9, 2015 Băi in plm,dacă si S4U s- a plictisit...vai pula voastrăFără brigadă e pustiu,ține-ți minte in pula lu no-body
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 9, 2015 fa surino fa cea facut facultatea din tine fa ca nici de curva nu mai iesti buna fa 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum