Sari la conținut

ma plictisiti...

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

.....

post-3169-0-51368300-1446938013_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Oare schimbarea s-a petrecut de cand ti-ai regasit tatal virtual? :P

O da ,sigur a fost o mare revelatie Noi Costel-i tinem mult la familie , parinti, mai ales daca descoperim ca au bani. Sorino sigur nu te-ai plictisi daca ne-ai face o vizita, asa de familie, mie si lu tata, sa stam la (pe) o masa si sa gustam cate ceva...

• Like 1
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Dupa cum observi, pe acest topic (si in general), unei singure specii ii lipseste simtul umorului, speciei "neamu' prost" (l-au inlocuit cu simtul penibilului). Ei nu au cum sa-si dea seama de asta, nu ti se pare fascinant?

Din punctul tau de vedere, probabil mai mult, asa ca material de cercetare ! :)

Mie, cum ziceam, daca sunt plictisitori ii ignor ! Ma amuza totusi cum incearca din cand in cand cate unul sa ma provoace, dar, chiar am trecut de varsta la care faceam polemici de dragul de a ma auzi ! Nu neg partea interesanta, anume de ce draq le-as starni interesul, avand in vedere ca efectiv sunt un anonim !

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

azi nu mă plictisesc....urmeză.....

• Oras:Bucuresti
Postat

Deci chiar functioneaza, de cate ori chem imbecilii la apel, mai apare cate unul nou care se agita, nu cumva sa fie ignorat. Super. :)

Cretinii mei, comanda de azi este: culcat.

• Minus 13
Postat

Deci chiar functioneaza, de cate ori chem imbecilii la apel, mai apare cate unul nou care se agita, nu cumva sa fie ignorat. Super. :)

Prea multa vreme s-a batut moneda ca pentru a fi atractiv sexului frumos, trebuie sa te comporti ca un babuin in timpul ritualului de imperechere . Atat de multa vreme incat au ajuns sa creada asta un procent maricel, atat dintre barbati, cat si dintre femei ! Bineinteles ca toti sunt condusi intr-o mai mica sau mare masura de dorintele fizice, dar, exceptand perioada pubertatii (aici e complicat, ca efectiv habar n-ai ce se intampla ), ma intreb cand mama naibii o sa accepte societatea ca se poate ca doi oameni, barbat si femeie pot purta o discutie fara sa implice sexul !

P.S: Nu te stiu, nu te-am vazut, probabilitatea sa se intample asta e foarte mica, dar, banuiesc ca esti o persoana atragatoare, deci, o sa ai mereu in preajma barbati care sub puterea emotiilor n-o sa poata articula fraze care nu contin plm, fah, fai, am nush ce mare, s.a.m.d !

• Like 2
Postat

P.S: Nu te stiu, nu te-am vazut, probabilitatea sa se intample asta e foarte mica, dar, banuiesc ca esti o persoana atragatoare, deci, o sa ai mereu in preajma barbati care sub puterea emotiilor n-o sa poata articula fraze care nu contin plm, fah, fai, am nush ce mare, s.a.m.d !

• Like 2
  • Minus 13
Vizitator
Postat

post-179235-0-33057600-1446975109_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Camera 101
  • Oras:Camera 101
Postat

Cam asa fac si io cu curvele.

Le dau comanda culcat de indata ce intra pe usa.

Vizitator
Postat

Ai cardeală ieftină ....

• Like 1
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Mă plictisesc "cutrele" care se cred intelectuale daca "inghit" ceva. =))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Breaza
  • Oras:Breaza
Postat

Ba ce scarbosenii  :onloo

Tarfa asta este precum un supozitor. Il bagi in cur si tot insista sa iasa. Ideea e ca tot in cur ramane oricat ar incerca sa iasa la suprafata. Tot faci referire la euglene...euglena este un organism unicelular, cu o structura extrem de simpla, dar la care totusi a evoluat enorm pana sa ajunga la acea structura. Tu vei muri si nu vei evolua la acel nivel. Probabil se considera o doamna! O doamna care in fiecare dimineata se trezeste si se intreaba: oare cate pule sug azi pentru a avea ce sa mananc? O seara buna. Eu am parasit mizeria asta de forum!

attachicon.gif9632.jpgattachicon.gifcacat.jpgattachicon.gifdescărcare.jpgattachicon.gifdsc01060.jpgattachicon.gifN55H9.jpg

• Minus 2
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Mai fratilor, lipsesc si eu, ca tot omul, o perioada (nu perioada lunara, carcotasilor  :laugh2 ), iar atunci cand revin, nu reusesc sa citesc si eu ceva interesant, venit din partea dvs. ?

Nea Pisicule, cu toată măiestria ta de Felină Mondialu' (care fute mujeres bonitas, de prin tot Ardealu' :bow ), scoate bre pozele alea dizgratioase si plictiseste-ne cu vreo 2-3 zambete ale lui Salam, Gutza sau Adi Minune - macar alea dau mai bine pentru trafic!

Draga Sorina, chiar te inteleg!

• Like 1

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

fa surino fa cea facut facultatea din tine fa ca nici de curva nu mai iesti buna fa

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...