cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2015 fa surino fa cea facut facultatea din tine fa ca nici de curva nu mai iesti buna famai bine manca paine multa
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:la conac Oras:la conac Postat Noiembrie 9, 2015 Doar oamenii prosti se plictisesc 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 9, 2015
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 9, 2015 CeAi, bre, cu ea? A zis un adevar...Atunci cum pula calului nu se plictiseste de ea insasi!? 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 9, 2015 Băi in plm,dacă si S4U s- a plictisit...vai pula voastrăFără brigadă e pustiu,ține-ți minte in pula lu no-bodyLabagiul ala mu are pula! 1 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 1. Oare cat de "putin inteligenta" poate fi o persoana sa deschida un topic special ca sa-si ia multe puli? 2. O persoana inteligenta nu se plictiseste niciodata! Nici macar singura si fara nimic la indemana.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 1. Oare cat de "putin inteligenta" poate fi o persoana sa deschida un topic special ca sa-si ia multe puli? 2. O persoana inteligenta nu se plictiseste niciodata! Nici macar singura si fara nimic la indemana.Cosmine, n-a spus ca se plictiseste. A spus ca " o plictisim". Nu neaparat tu. Uita-te la Discutii Generale, 95% din threaduri sunt idioate. Te intreb : esti prost daca te duci la cinema si te plictiseste un film (prost)? 3
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 Cosmine, n-a spus ca se plictiseste. A spus ca " o plictisim". Nu neaparat tu. Uita-te la Discutii Generale, 95% din threaduri sunt idioate. Te intreb : esti prost daca te duci la cinema si te plictiseste un film (prost)? Raspuns final: DA!Ca ai dat banii si te-ai plictisit! Trebuia mai ales sa alegi mai bine!Respectabila alege zi de zi sa se plictiseasca pe aici! Stiind foarte bine ce ii ofera Forumul! Deci ce concluzie sa tragem de aici?PLM!QED!
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 10, 2015 Am auzit/vazut atatea tampenii in ultimul timp incat .... m-am plictisit. Nu-mi vine sa cred, am ajuns sa ma plictisesc de prosti cu toate ca inca cred ca prostia este fascinanta. Concluzia este simpla: ma plictisiti. ...................... Stai linistita ca si pe mine m-au plictisit. Prostia poate parea fascinanta doar in prima faza, ca factor surpriza, ca o uimire...dar cand este repetitiva, daca stai si traiesti/tastezi zilnic printre aceiasi 10-20 de prosti hiperactivi timp de 2-3 ani, ajungi sa te plictisesti rau de tot. Ghinionul tau este ca nu prea iti poti baga pula in gatul lor virtual(la cei 5-6 idioti de baza ma refer), dar macar tu poti sa le tragi o pula/lindic real, contra cost. Ce vreau sa te intreb totusi, idiotii astia, pe care o parte dintre ei ii cunosti si real, tot asa cretini sunt si-n viata de zi cu zi ?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 ...................... Stai linistita ca si pe mine m-au plictisit. Prostia poate parea fascinanta doar in prima faza, ca factor surpriza, ca o uimire...dar cand este repetitiva, daca stai si traiesti/tastezi zilnic printre aceiasi 10-20 de prosti hiperactivi timp de 2-3 ani, ajungi sa te plictisesti rau de tot. Ghinionul tau este ca nu prea iti poti baga pula in gatul lor virtual(la cei 5-6 idioti de baza ma refer), dar macar tu poti sa le tragi o pula/lindic real, contra cost. Ce vreau sa te intreb totusi, idiotii astia, pe care o parte dintre ei ii cunosti si real, tot asa cretini sunt si-n viata de zi cu zi ? Marinare, si tu te-ai plictisit ma? ))))))) PS. Eu daca eram ca tine, imi gaseam vreo 3-4, chiar 5 curve si incercam sa le salvez pe rand, cate una pe luna.Pardon, dar sa nu fie proasta ) Pai, daca nu este proasta, nu se lipeste de tine ma, alea destepte gasesc ele ceva, nu stau sa le salvezi tu si/sau altii ) 1 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 Apropo, exista functia ignore user, topic si daca nu ma insel si ignore forum:) Haidi pa:))
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 10, 2015 Cosmine, n-a spus ca se plictiseste. A spus ca " o plictisim". Nu neaparat tu. Uita-te la Discutii Generale, 95% din threaduri sunt idioate. Te intreb : esti prost daca te duci la cinema si te plictiseste un film (prost)? Iti racesti gura de pomana, tu crezi ca el stie?!?! ...................... Stai linistita ca si pe mine m-au plictisit. Prostia poate parea fascinanta doar in prima faza, ca factor surpriza, ca o uimire...dar cand este repetitiva, daca stai si traiesti/tastezi zilnic printre aceiasi 10-20 de prosti hiperactivi timp de 2-3 ani, ajungi sa te plictisesti rau de tot. Stii ca de fapt asta este o problema generala. Nu este vorba doar de aici, este vorba de peste tot, oriunde te-ai afla. Peste tot exista cel putin un prost cu care trebuie sa te obisnuiesti, ca e coleg de serviciu, ca e coleg de clasa/grupa, ca e tovaras sau amic, ca e vecin sau administrator sau ca este un user dintr-un spatiu virtual, rezultatul final este acelasi: trebuie sa inveti sa traiesti alaturi de ei, fara a fi deloc afectat de comportamentele lor de giboni, sau sa devii ... antisocial. Problema grava a oamenilor este ca se pun la mintea prostilor si ajung sa se consume, sa se isterizeze sau sa se autovictimizeze ca ei nu mai pot cu atatia prosti, ei pleaca, ei se retrag, etc. Acum vin eu si intreb pai cine-i mai prost?!?! Nu cumva cel care se lasa afectat de comportamentul prostului sau prostul fiindca este prost prin definitie?!?! Ghinionul tau este ca nu prea iti poti baga pula in gatul lor virtual(la cei 5-6 idioti de baza ma refer), dar macar tu poti sa le tragi o pula/lindic real, contra cost. Cum sa nu pot?!?! Watch me: Dedicatie speciala pentru toti "fanii" mei: Ia sa-i vezi cum semnalizeaza singurei. Ce vreau sa te intreb totusi, idiotii astia, pe care o parte dintre ei ii cunosti si real, tot asa cretini sunt si-n viata de zi cu zi ? Stii bine ca nu pot raspunde la aceasta intrebare. 3 13
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 Iti racesti gura de pomana, tu crezi ca el stie?!?! Stii ca de fapt asta este o problema generala. Nu este vorba doar de aici, este vorba de peste tot, oriunde te-ai afla. Peste tot exista cel putin un prost cu care trebuie sa te obisnuiesti, ca e coleg de serviciu, ca e coleg de clasa/grupa, ca e tovaras sau amic, ca e vecin sau administrator sau ca este un user dintr-un spatiu virtual, rezultatul final este acelasi: trebuie sa inveti sa traiesti alaturi de ei, fara a fi deloc afectat de comportamentele lor de giboni, sau sa devii ... antisocial. Problema grava a oamenilor este ca se pun la mintea prostilor si ajung sa se consume, sa se isterizeze sau sa se autovictimizeze ca ei nu mai pot cu atatia prosti, ei pleaca, ei se retrag, etc. Acum vin eu si intreb pai cine-i mai prost?!?! Nu cumva cel care se lasa afectat de comportamentul prostului sau prostul fiindca este prost prin definitie?!?! Cum sa nu pot?!?! Watch me: Dedicatie speciala pentru toti "fanii" mei: Ia sa-i vezi cum semnalizeaza singurei. Stii bine ca nu pot raspunde la aceasta intrebare. Eu NU te intreb daca sugi Pula si papi branzica de pe ea! Ca stiu sigur ca o faci! Zilnic!Zilnic faci pe doamna si zilnic o iei de la capat sugand acelasi puli, sau unele noi! Si mai comentezi ceva si mai te bagi in seama pe aici! Ca dehhhh. marketing!Zic deci asa: Sorina, de ce sugi tu pula zilnic si te crezi mai smechera decat aceia care ti-o dau? Crezi tu ca acele 150/200/300 de lei, cum a evoluat pretul tau la muie, brebenei inghititi, puli supte, infipte, etc., te ridica peste cei care ti-o trag de banii astia? Esti cum zice o parte a comunitatii,doar o zdreantza!Nu comentam daca nu te infigeai singura in pula pa topicul asta! Dar ti-o cam ceri!Mai taci in PLM de "entelectuala ratata"!Marsh la supt puli in continuare! Daca mai exista doritori! Ca tare mi-e ca a ruginit clanta usii, fapt pentru care trebuie sa mai bagi cate un turneu prin tzara!Al tau Cosmin! 2 6
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Noiembrie 10, 2015 Tarfa asta este precum un supozitor. Il bagi in cur si tot insista sa iasa. Ideea e ca tot in cur ramane oricat ar incerca sa iasa la suprafata. Tot faci referire la euglene...euglena este un organism unicelular, cu o structura extrem de simpla, dar la care totusi a evoluat enorm pana sa ajunga la acea structura. Tu vei muri si nu vei evolua la acel nivel. Probabil se considera o doamna! O doamna care in fiecare dimineata se trezeste si se intreaba: oare cate pule sug azi pentru a avea ce sa mananc? O seara buna. Eu am parasit mizeria asta de forum! 9632.jpgcacat.jpgdescărcare.jpgdsc01060.jpgN55H9.jpg 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 11, 2015 Ei, cum e V-Ships?!? Recunosc ca sunt putin cam dezamagita ca au semnalizat doar 2. Sa-i spuna cineva lui "Sorel" aka Cosminel ca e la ignore, la fel ca 80% din euglenele ce posteaza aici. =)) 13
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Noiembrie 11, 2015 Asta e un supozitor insistent. Mai scoate capul din găoază plin de diaree, iarăşi intră înapoi. Trebuie să recunosc că e un supozitor perseverent. Stai linistită doamna supozitor că tot in mațu' gros ajungi. 1 2
moccasin Reputație: -4 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2015 Concluzia este simpla: ma plictisiti. Pai mai bine incercam sa te plicti-sexuim))) Dar pe gratis ca stam rau cu banii pana la salar)))) 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 11, 2015 curvele expirate e plictisite ca nu le mai cauta nimenea sta decat pe forum si scrie topice de foame si disperare unele se mai da si artiste ca are greatan ele de euglenele care lea muit 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2015 curvele expirate e plictisite ca nu le mai cauta nimenea sta decat pe forum si scrie topice de foame si disperare unele se mai da si artiste ca are greatan ele de euglenele care lea muit da da' unele e bune încă
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 11, 2015 da da' unele e bune încăo fi pentru uni ca io la curve mai batrane de 25 nu dau banu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2015 o fi pentru uni ca io la curve mai batrane de 25 nu dau banu odată am futut una dă 26 și mi-a plăcut. plus că ierea și strămtă-n gură 2
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:la conac Oras:la conac Postat Noiembrie 11, 2015 Eu NU te intreb daca sugi Pula si papi branzica de pe ea! Ca stiu sigur ca o faci! Zilnic!Zilnic faci pe doamna si zilnic o iei de la capat sugand acelasi puli, sau unele noi! Si mai comentezi ceva si mai te bagi in seama pe aici! Ca dehhhh. marketing!Zic deci asa: Sorina, de ce sugi tu pula zilnic si te crezi mai smechera decat aceia care ti-o dau? Crezi tu ca acele 150/200/300 de lei, cum a evoluat pretul tau la muie, brebenei inghititi, puli supte, infipte, etc., te ridica peste cei care ti-o trag de banii astia? Esti cum zice o parte a comunitatii,doar o zdreantza!Nu comentam daca nu te infigeai singura in pula pa topicul asta! Dar ti-o cam ceri!Mai taci in PLM de "entelectuala ratata"!Marsh la supt puli in continuare! Daca mai exista doritori! Ca tare mi-e ca a ruginit clanta usii, fapt pentru care trebuie sa mai bagi cate un turneu prin tzara!Al tau Cosmin! vezi sa nu iti iei ban no mai injura pa sorina ca del duma la motanu incaltat cu totii stim ca e o zdreanta care vrea sa para doamna =)) ceam mai ras 1
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:la conac Oras:la conac Postat Noiembrie 11, 2015 curvele expirate e plictisite ca nu le mai cauta nimenea sta decat pe forum si scrie topice de foame si disperare unele se mai da si artiste ca are greatan ele de euglenele care lea muit iesti mare dastept cu vorbili pa care leai transmis aicisa ai bagato in spital ai dato in toate bolile cu S
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 11, 2015 odată am futut una dă 26 și mi-a plăcut. plus că ierea și strămtă-n gurămancase agurida inainte 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum