bestia_1983 Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2012 Postat Februarie 27, 2012 4 tipe...3 cu varste 19-25 ani si una peste 35 ani..tarife de la 50 ron un nr pana la 150 ron combinat.....atrag atentia sa evitati tipa blonda si scunda..figuranta.aroganta..si cand ajungi la actul sexual ...chiar numai ai pofta de nmk...am s arevin...bullshit=ban
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Februarie 27, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 27, 2012 salut bestia si bun venit pe forum. Asteptam completarile recenziei pana maine. Detalii la semnatura mea.Mersi anticipat.PS: Thread mutat pt 0 recenzie
pitiku Reputație: 375 Postat Martie 26, 2012 Oras:Allover Oras:Allover Postat Martie 26, 2012 salutare confrati,avand in vedere ca am perindat zona pitesti -valcea - sibiu o perioada destul de lunga de timp am trecut inevitabil si pe la Brezoi de cateva ori in diferite momente din zi ultima escapada acum vreo 2 saptamani cu vreo 2 colegi de munca.Deci in zona la hotel Lotru in restaurant presteaza vreo 4 dameze dintre care intradevar 3 cu varste intre 20-25 ani si una mai in varsta pe la 40 ani. In seara cu pricina erau 3 dintre care una mai la 30 si ceva de ani si cam gipsi, una migniona cred ca la vreo 20 ani bloduta si cam sictirita (da era si 1 am) si una mai brneta cam pe la 1,75 pe tocuri. Am ales bruneta de 1.75 platit 50 lei camera si 70 ron prestatia damezei.Dameza bruneta cred ca pe la 1,70 si vreo 55-60 kg cu ceva burtica dar cam suparatoare, atragatoare la prima vedere sanii cam de cupa 2 si fermi, pana in 25 ani.Prestat oral si normal protejat. Sunt genul fast fuck dar asta a avut rabdare si a fost chiar amabila pentru o centurista ca asta e in fond - prea multe beri la bord.Dameza blonduta si miniona am testat-o la cateva zile dupa - deh treceam inapoi si nu puteam rata - si sincer tot cu sictr a ramas. Prestat O+N protejat la fel fast fuck si nimik interesat.De precizat ca fetele isi fac aparitia dupa orele 22 la lasarea seri. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum