alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 5, 2017 disponibila 1 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 6, 2017 23 Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Esti la birou? 5 9 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Esti la birou?da,ma poti suna ! 1 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Astazi si maine nu voi fi prezenta.Revin de marti cu un nou program 12:00-22:00. va pup,o zi frumoasa ! 3 Link spre comentariu
spermitor Reputație: 38 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Faceti lista baieti... Introduce analul in meniu... Link spre comentariu
el toreador Reputație: 101 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ma interesa daca introducea FK. Link spre comentariu
Vizitator dolphin666 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 O mica recenzie la domnisoara, care a reusit sa ma impresioneze din nou; au trecut 5 luni de cand am fost ultima data la ea; pe atunci avea o locatie tot in zona rond Alba Iulia, dar asta prezenta e mai misto, unde sunt facute ultimele poze; am reusit sa ma programez sambata trecuta, pentru o ora jumate, am platit 400 RON. Nu imi aduc aminte cand am mai fost de 2 ori la aceeasi excorta; nu imi sta in obicei, dar pentru Alexa nu imi pare rau deloc. M-a intampinat in sutien rosu si bikini aceeasi culoare; pe niste tocuri ceva culoare deschisa, nici nu mai stiu...e buna rau...nu stiam la ce sa ma uit mai intai; e frumoasa la fatza, ochi negri accentuati de machiaj si gene lungi, par lung negru si frumos aranjat,zambitoare ; s-a mai ingrasat, dar mie imi place enorm asa...frate ce cur si cum stau sanii aia drepti; carne tare pe ea; si ma fixa cu ochii aia de ma baga in boala; pentru mine, totul merge perfect, cu ea nu tre sa vorbesc prea mult; stie ce sa imi faca; asa ca prin vis am platit, am scos hainele si m-am igienizat super rapid; baia super, o gramada de geluri pe acolo(toata gama Nivea ha haaa). Am trecut la atac cu o ferocitate de cred ca am speriat-o ; pe naiba, nu se sperie asa usor; mi-am bagat fatza direct intre fesele ei si-i placea sa se joace, intre timp am reusit sa scot sutienul si bikineii, lasand-o doar pe tocuri; dupa ce i-am dat rapid niste limbi in pasarica frumos epilata, m-a tras pana la oglinda; e show-ul ei favorit , sa o suga si sa dea din cur in timp ce se uita in oglinda,; o suge super bine, o baga pe toata si o tine acolo; m-a impresionat; stie cum sa vorbeasca, mai dirty asa, ca sa te excite si sa te innebuneasca; dupa aceea am mers in pat, pus prezervativ si fute-o frate, in misionar; o nebunie sa te uiti si sa saruti sanii aia beton; are o piele fina, alba, si carnea tare; buna sa o mananci; se fute super bine, m-a excitat de m-a omorat; alternat cu umeri craci; cand ma gandeam sa schimb, sa-i dau pe la spate, am simtit ca termin si am scos prezervativul terminand pe abdomenul ei si nu stiu pe unde am mai nimerit; am cazut lat pe pat si nu stiu ce facea pe acolo, igienizare, la baie, tigara, habar nu am, ca eram in alta lume; super buna fata; m-am dus si eu la baie; am revenit si inca mai era timp; am trecut in 69 si m-a terminat pe sanii ei; supt cu de toate, lins in toate felurile, e nebuna asta...dar a contat si chimia intre noi; pentru mine e cea mai buna. La sfarsit, ma pregateam sa plec, sa fiu in timp asa...m-a intrebat daca vreau sa imi faca un mic masaj; pai daca vreau? bineinteles!!! alta m-ar fi lasat sa plec asa... Si hai note: Locatia-nota 10- zona rond Alba Iulia, usor de ajuns, cu parcarile poate fi un pic mai complicat; curat, baie superAlexa-ca look pentru mine e de 10-are tot ce vreau la o femeie, chiar daca s-a mai implinit, e genul meu si e super buna;pustoaica fresh cu forme, perversa din priviriSex oral-nota 10-n-am ce sa descriu mai mult...o suge cum vrei cat vrei...depinde cum te intelegi cu ea, in cazul meu nu a trebuit sa-i zic nimic, a stiut sa ma satisfaca.GFE- nota 9- daca ar face FK ar fi 10-deh, asta este....compenseaza cu restul... Am sa ma mai duc la ea, dar nu voi mai face recenzii; pe mine ma satisface super, pentru mine e cea mai buna aici. Va doresc la toti o zi la fel de super! Link spre comentariu
mihai2210 Reputație: 2 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Buna Alexa, Am si eu o problema si ma intrebam daca ai putea sa ma rezolvi. Sunt virgin, ma primesti si pe mine? Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1049 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 nu mai bine o suni si o întrebi?? Link spre comentariu
Vizitator dolphin666 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Buna Alexa, Am si eu o problema si ma intrebam daca ai putea sa ma rezolvi. Sunt virgin, ma primesti si pe mine? hai suna si da un numar ; s-a aranjat deja, doar tu sa suni:); ti-am dat eu un punct sa prinzi curaj Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Buna Alexa, Am si eu o problema si ma intrebam daca ai putea sa ma rezolvi. Sunt virgin, ma primesti si pe mine?da,primesc.ma poti suna maine incepand cu 12:00 pup 1 Link spre comentariu
cristian2413 Reputație: 35 Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 De ce nu raspunzi ????? Te sun de cateva zile Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 20, 2017 disponibila 2 Link spre comentariu
cristian2413 Reputație: 35 Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Maine lucrezi? Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Alexa...pe unde umbli ?? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Disponibila baieti ! 1 Link spre comentariu
spermitor Reputație: 38 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 O mica recenzie la domnisoara, care a reusit sa ma impresioneze din nou; au trecut 5 luni de cand am fost ultima data la ea; pe atunci avea o locatie tot in zona rond Alba Iulia, dar asta prezenta e mai misto, unde sunt facute ultimele poze; am reusit sa ma programez sambata trecuta, pentru o ora jumate, am platit 400 RON. Nu imi aduc aminte cand am mai fost de 2 ori la aceeasi excorta; nu imi sta in obicei, dar pentru Alexa nu imi pare rau deloc. M-a intampinat in sutien rosu si bikini aceeasi culoare; pe niste tocuri ceva culoare deschisa, nici nu mai stiu...e buna rau...nu stiam la ce sa ma uit mai intai; e frumoasa la fatza, ochi negri accentuati de machiaj si gene lungi, par lung negru si frumos aranjat,zambitoare ; s-a mai ingrasat, dar mie imi place enorm asa...frate ce cur si cum stau sanii aia drepti; carne tare pe ea; si ma fixa cu ochii aia de ma baga in boala; pentru mine, totul merge perfect, cu ea nu tre sa vorbesc prea mult; stie ce sa imi faca; asa ca prin vis am platit, am scos hainele si m-am igienizat super rapid; baia super, o gramada de geluri pe acolo(toata gama Nivea ha haaa). Am trecut la atac cu o ferocitate de cred ca am speriat-o ; pe naiba, nu se sperie asa usor; mi-am bagat fatza direct intre fesele ei si-i placea sa se joace, intre timp am reusit sa scot sutienul si bikineii, lasand-o doar pe tocuri; dupa ce i-am dat rapid niste limbi in pasarica frumos epilata, m-a tras pana la oglinda; e show-ul ei favorit , sa o suga si sa dea din cur in timp ce se uita in oglinda,; o suge super bine, o baga pe toata si o tine acolo; m-a impresionat; stie cum sa vorbeasca, mai dirty asa, ca sa te excite si sa te innebuneasca; dupa aceea am mers in pat, pus prezervativ si fute-o frate, in misionar; o nebunie sa te uiti si sa saruti sanii aia beton; are o piele fina, alba, si carnea tare; buna sa o mananci; se fute super bine, m-a excitat de m-a omorat; alternat cu umeri craci; cand ma gandeam sa schimb, sa-i dau pe la spate, am simtit ca termin si am scos prezervativul terminand pe abdomenul ei si nu stiu pe unde am mai nimerit; am cazut lat pe pat si nu stiu ce facea pe acolo, igienizare, la baie, tigara, habar nu am, ca eram in alta lume; super buna fata; m-am dus si eu la baie; am revenit si inca mai era timp; am trecut in 69 si m-a terminat pe sanii ei; supt cu de toate, lins in toate felurile, e nebuna asta...dar a contat si chimia intre noi; pentru mine e cea mai buna. La sfarsit, ma pregateam sa plec, sa fiu in timp asa...m-a intrebat daca vreau sa imi faca un mic masaj; pai daca vreau? bineinteles!!! alta m-ar fi lasat sa plec asa... Si hai note: Locatia-nota 10- zona rond Alba Iulia, usor de ajuns, cu parcarile poate fi un pic mai complicat; curat, baie superAlexa-ca look pentru mine e de 10-are tot ce vreau la o femeie, chiar daca s-a mai implinit, e genul meu si e super buna;pustoaica fresh cu forme, perversa din priviriSex oral-nota 10-n-am ce sa descriu mai mult...o suge cum vrei cat vrei...depinde cum te intelegi cu ea, in cazul meu nu a trebuit sa-i zic nimic, a stiut sa ma satisfaca.GFE- nota 9- daca ar face FK ar fi 10-deh, asta este....compenseaza cu restul... Am sa ma mai duc la ea, dar nu voi mai face recenzii; pe mine ma satisface super, pentru mine e cea mai buna aici. Va doresc la toti o zi la fel de super!:) "Date naibii de nebun" .... ce incantare.... Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Lucrezi azi? Link spre comentariu
corpus maximus Reputație: 2 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Buna Alexa ,Am incercat sa te contactez astazi si telefonic si prin sms la diverse ore .Cand revii la birou ? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 disponibila 1 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 2 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 disponibila :* 13 Link spre comentariu
michaelp Reputație: 3 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Hmm, ai mai pus ceva pe tine Rebe:) Link spre comentariu
herodot33 Reputație: 111 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 E numai bună! 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate