Sari la conținut

Alexa 0755 244 464

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, astazi am revenit la Alexa, intr-o locatie mai frumoasa ca precedenta. Am gasit aceeasi fata binedispusa, mai tonifiata, din cate am inteles a inceput si sala. M-a asteptat pe tocuri, cu o rochita nesimtit de scurta si o bluzita care se desfacea foarte usor, lasand sa se vada sanii frumosi ai fetei. Aranjata, machiata, intr-un cuvant frumoasa.

Am trecut peste etapa conversatiei, deoarece ne cunosteam, sau mai exact am vorbit putin in timp ce ma dezbracam sa merg la baie, fiind nerabdator sa ajung in pat langa fata.

Locatia, cum spuneam renovata cu gust, tot in Rond, etaj superior, doua camere. Locuieste singura. Prezenta papuci, prosop mare, curat si urcat, geluri de dus.

Alexa ma astepta deja dusata.

Am inceput direct cu un cuni, pentru ca-mi era dor de pasarica fetei, dupa care, fiind deja pregatit am montat caciulita si am invitat-o pe fata sa initieze la randul ei un oral, care este foarte bun, cu priviri perverse. Am observat ca Alexa si-a imbunatatit tehnica de la ultima noastra intalnire, dep-ul este mai dep, o scoate din gura, se loveste cu ea peste fata, atenta si la zonele din jur, iti adreseaza cuvinte perverse. Totul este foarte placut.

Am schimbat apoi intr-un LOT pasional, fata geme frumos se lipeste de tine, fundul se simte bine in maini fiind tonifiat la sala. Am schimbat apoi in doggie si ulterior, in pozitia misionarului, care a fost si ultima.

Si acum notele

Locatie 10,00

Fata aspect 10,00 

Oral 9,00

Normal 9,5

GFE 10,00

Igiena 10,00

Cadoul 150/30 min.

Eu am sa revin

Te pup Alexa

• Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti)
  • Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti)

Avand in vedere ca se apropie perioada sarbatorilor,doresc sa postez perioadele cand NU voi fi disponibila acestea fiind : 30 Noiembrie,3 Decembrie,6 Decembrie,24 Decembrie,25 Decembrie,26 Decembrie,31 Decembrie si 1 Ianuarie.Cat despre intalniri,pentru a nu mai exista discomfort si neintelegeri, doresc banutii sa fie lasati de la inceputul intalnirii pe masuta de la televizor(acest anunt se adreseaza si persoanelor cunoscute).Va multumesc frumos pentru atentie si intelegere ! Pupici :*

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...