Sari la conținut

Alexa 0755 244 464

Postări Recomandate

• Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti)

Ti-am scris pe whatsapp ieri (03), dar am vazut ca nu ai fost disponibila..., nu ne-am sincronizat din pacate..

Sper sapt viitoare sa am mai mult noroc

Nu mai folosesc watsapp-ul.ma poti contacta telefonic.pup :*

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Va salut labagiilor care mi-ati dat minusuri , tin sa va zic ca am vizitat-o din nou pe distinsa ieri  , a fost la fel de tare , femeia e ce trebuie , din moment ce deja e la top n-am simtit nevoia sa 

Link spre comentariu

Va salut labagiilor care mi-ati dat minusuri , tin sa va zic ca am vizitat-o din nou pe distinsa ieri  , a fost la fel de tare , femeia e ce trebuie , din moment ce deja e la top n-am simtit nevoia sa fac o recenzie completa , deja exista atatea din care iti poti forma o opinie. Ah , saracilor, nu ii mai consumati deodorantul fetei. 

Link spre comentariu

Va salut labagiilor care mi-ati dat minusuri , tin sa va zic ca am vizitat-o din nou pe distinsa ieri  , a fost la fel de tare , femeia e ce trebuie , din moment ce deja e la top n-am simtit nevoia sa fac o recenzie completa , deja exista atatea din care iti poti forma o opinie. Ah , saracilor, nu ii mai consumati deodorantul fetei. [/size]

deodorantele erau special pentru ei.lasa ca mai iau :D

• Like 2
Link spre comentariu

glumeam,imi inchipui măcar din ceea ce citesc,ca ești pregatita.nu glumeam cand spuneam ca ai un 10 de la mine,ești o minunăție de femeie...

ms mult te pup dulce :*

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Salutare,

Am vizitat-o azi pe  Alexa. Am sunat pe la 12 si m-am programat la 14.00.

Fratilor, o dulceata de fata, foarte finuta, amabila, frumoasa, o incantare.

Este extrem de sexi are un fund nu foarte   mare, dar foarte ferm, de  sani nici nu mai vorbesc, mie unu mi s-au parut perfecti, destui de mari si extrem de tari si fermi.

Atitutine exceptionala, stie sa te faca sa te simti bine, nu te grabeste si se implica. 

O sa dau doar o nota - 10.

Sincer este o incantare sa fii in compania ei.

O singura parere de rau am avut, aceea ca am stat doar jumatate de ora. Nu e fata de juma de ora, ai nevoie de ,mai mult sa o poti savura :)

Eu unu, o sa mai revin cu siguranta. De recomandat... sincer as pastra-o doar pentru mine :)

150lei/juma de ora

• Like 2
Link spre comentariu

Salutare,

Am vizitat-o azi pe  Alexa. Am sunat pe la 12 si m-am programat la 14.00.

Fratilor, o dulceata de fata, foarte finuta, amabila, frumoasa, o incantare.

Este extrem de sexi are un fund nu foarte   mare, dar foarte ferm, de  sani nici nu mai vorbesc, mie unu mi s-au parut perfecti, destui de mari si extrem de tari si fermi.

Atitutine exceptionala, stie sa te faca sa te simti bine, nu te grabeste si se implica. 

O sa dau doar o nota - 10.

Sincer este o incantare sa fii in compania ei.

O singura parere de rau am avut, aceea ca am stat doar jumatate de ora. Nu e fata de juma de ora, ai nevoie de ,mai mult sa o poti savura :)

Eu unu, o sa mai revin cu siguranta. De recomandat... sincer as pastra-o doar pentru mine :)

150lei/juma de ora

Ms mult si te astept cu drag sa revii ! :*

Link spre comentariu

Ştiu...nici io nu recunosc cã sunt beţiv.:)

Sunt abãutor, afumator si aburitor... si bineînţeles afemeiat.

eu le am doar cu baietii si tigarile :))

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...