alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 4, 2016 Am revenit si va astept cu drag ! 2 Link spre comentariu
googu Reputație: 19 Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Ti-am scris pe whatsapp ieri (03), dar am vazut ca nu ai fost disponibila..., nu ne-am sincronizat din pacate..Sper sapt viitoare sa am mai mult noroc 😀 Link spre comentariu
whatyousay Reputație: 125 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2016 Bunaa. Raspundem si noi la telefon ? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 4, 2016 Bunaa. Raspundem si noi la telefon ?depinde de cat de ocupata sunt,puiule 2 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 4, 2016 Ti-am scris pe whatsapp ieri (03), dar am vazut ca nu ai fost disponibila..., nu ne-am sincronizat din pacate..Sper sapt viitoare sa am mai mult noroc Nu mai folosesc watsapp-ul.ma poti contacta telefonic.pup Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 5, 2016 Disponibila pana la 21:00 Link spre comentariu
pippidi Reputație: -3 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2016 Va salut labagiilor care mi-ati dat minusuri , tin sa va zic ca am vizitat-o din nou pe distinsa ieri , a fost la fel de tare , femeia e ce trebuie , din moment ce deja e la top n-am simtit nevoia sa Link spre comentariu
pippidi Reputație: -3 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2016 Va salut labagiilor care mi-ati dat minusuri , tin sa va zic ca am vizitat-o din nou pe distinsa ieri , a fost la fel de tare , femeia e ce trebuie , din moment ce deja e la top n-am simtit nevoia sa fac o recenzie completa , deja exista atatea din care iti poti forma o opinie. Ah , saracilor, nu ii mai consumati deodorantul fetei. Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 5, 2016 Va salut labagiilor care mi-ati dat minusuri , tin sa va zic ca am vizitat-o din nou pe distinsa ieri , a fost la fel de tare , femeia e ce trebuie , din moment ce deja e la top n-am simtit nevoia sa fac o recenzie completa , deja exista atatea din care iti poti forma o opinie. Ah , saracilor, nu ii mai consumati deodorantul fetei. [/size]deodorantele erau special pentru ei.lasa ca mai iau 2 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 5, 2016 . 9 Link spre comentariu
rudi78 Reputație: 79 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Galati Telefon: [email protected] Oras:Galati Partajează Postat Iunie 5, 2016 deodorantele erau special pentru ei.lasa ca mai iau chiar ești comică. Ai un 10 de la mine. . . Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 5, 2016 chiar ești comică. Ai un 10 de la mine. . .pe bune.. ) le aveam pe etajera in baie ) 2 Link spre comentariu
rudi78 Reputație: 79 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Galati Telefon: [email protected] Oras:Galati Partajează Postat Iunie 5, 2016 pe bune.. ) le aveam pe etajera in baie )glumeam,imi inchipui măcar din ceea ce citesc,ca ești pregatita.nu glumeam cand spuneam ca ai un 10 de la mine,ești o minunăție de femeie... 1 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 5, 2016 glumeam,imi inchipui măcar din ceea ce citesc,ca ești pregatita.nu glumeam cand spuneam ca ai un 10 de la mine,ești o minunăție de femeie...ms mult te pup dulce 1 Link spre comentariu
andressssgogo Reputație: 175 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2016 Ne jucam?Daaaa ceai facut ma nene ma ??? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 6, 2016 Daaaa ceai facut ma nene ma ???ma nene ma ) Link spre comentariu
ezio2020 Reputație: 2 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2016 Accepti virgini? Link spre comentariu
eugeneu Reputație: 3 Postat Iunie 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iunie 6, 2016 Salutare, Am vizitat-o azi pe Alexa. Am sunat pe la 12 si m-am programat la 14.00. Fratilor, o dulceata de fata, foarte finuta, amabila, frumoasa, o incantare. Este extrem de sexi are un fund nu foarte mare, dar foarte ferm, de sani nici nu mai vorbesc, mie unu mi s-au parut perfecti, destui de mari si extrem de tari si fermi. Atitutine exceptionala, stie sa te faca sa te simti bine, nu te grabeste si se implica. O sa dau doar o nota - 10. Sincer este o incantare sa fii in compania ei. O singura parere de rau am avut, aceea ca am stat doar jumatate de ora. Nu e fata de juma de ora, ai nevoie de ,mai mult sa o poti savura Eu unu, o sa mai revin cu siguranta. De recomandat... sincer as pastra-o doar pentru mine 150lei/juma de ora 2 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 6, 2016 Salutare, Am vizitat-o azi pe Alexa. Am sunat pe la 12 si m-am programat la 14.00. Fratilor, o dulceata de fata, foarte finuta, amabila, frumoasa, o incantare. Este extrem de sexi are un fund nu foarte mare, dar foarte ferm, de sani nici nu mai vorbesc, mie unu mi s-au parut perfecti, destui de mari si extrem de tari si fermi. Atitutine exceptionala, stie sa te faca sa te simti bine, nu te grabeste si se implica. O sa dau doar o nota - 10. Sincer este o incantare sa fii in compania ei. O singura parere de rau am avut, aceea ca am stat doar jumatate de ora. Nu e fata de juma de ora, ai nevoie de ,mai mult sa o poti savura Eu unu, o sa mai revin cu siguranta. De recomandat... sincer as pastra-o doar pentru mine 150lei/juma de oraMs mult si te astept cu drag sa revii ! Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2016 Alexa?locatie? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 6, 2016 Alexa?locatie?Piața Alba Iulia Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Iunie 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Iunie 6, 2016 .Mai eşti şi beţivă pe deasupra în pula mea! Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 6, 2016 Mai eşti şi beţivă pe deasupra în pula mea! Te contrazic.Nu beau deloc de fel.sticla a fost doar pentru poza 1 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Iunie 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Iunie 6, 2016 Te contrazic.Nu beau deloc de fel.sticla a fost doar pentru pozaŞtiu...nici io nu recunosc cã sunt beţiv.Sunt abãutor, afumator si aburitor... si bineînţeles afemeiat. Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Iunie 6, 2016 Ştiu...nici io nu recunosc cã sunt beţiv.Sunt abãutor, afumator si aburitor... si bineînţeles afemeiat.eu le am doar cu baietii si tigarile ) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate