alexa19x Reputație: 18148 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Maine ma intorc la birou.va astept cu drag ! 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Maine ma intorc la birou.va astept cu drag ! eu nu vin 1 2 Link spre comentariu
drover Reputație: 17 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Doresc dezvirginare cu strapon si f..t până îmi dau drumul! Se poate o programare? Îmi poți îndeplini această fantezie? Cu cunnilingus anilingus inclus. Te rog si un preț! Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Doresc dezvirginare cu strapon si f..t până îmi dau drumul! Se poate o programare? Îmi poți îndeplini această fantezie? Cu cunnilingus anilingus inclus. Te rog si un preț!Buna ! da.Penetrarea cu strap-on este inclus in pretul meu depinde doar cat timp doresti sa ramai alaturi de mine.Ca si programare,maine am putea avea o intalnire.Am sa te rog sa imi revii maine cu un telefon,sms.pup 1 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Disponibila 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 n-ai nici o sala de fitness in apropiere, sa te faci fata frumoasa din nou? 2 2 Link spre comentariu
alex miro Reputație: 228 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:is Oras:is Partajează Postat Septembrie 9, 2016 n-ai nici o sala de fitness in apropiere, sa te faci fata frumoasa din nou? Link spre comentariu
asus_cok Reputație: 37 Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 se poate o poza cu piciorusele? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Septembrie 9, 2016 n-ai nici o sala de fitness in apropiere, sa te faci fata frumoasa din nou? ti se pare cumva ca sunt grasa? frumoasa sunt oricum.nu sunt nici slaba nici grasa.m-ai disperat mai baiatule 4 Link spre comentariu
alex miro Reputație: 228 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:is Oras:is Partajează Postat Septembrie 9, 2016 ti se pare cumva ca sunt grasa? frumoasa sunt oricum.nu sunt nici slaba nici grasa.m-ai disperat mai baiatulealexa nu-l primesti pe milogu' asta? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Septembrie 9, 2016 n-ai nici o sala de fitness in apropiere, sa te faci fata frumoasa din nou? imi prieste meseria asta 2 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Septembrie 9, 2016 alexa nu-l primesti pe milogu' asta? daca te uiti 2 pagini mai inapoi vezi si de ce tot face el pe interesantul pe aici pe topic... 1 Link spre comentariu
alex miro Reputație: 228 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:is Oras:is Partajează Postat Septembrie 9, 2016 interesant se crede el 1 Link spre comentariu
dodel 43 Reputație: 18 Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 E satul de laba cum e cainele de lant si vorbeste si el😂😂 sunt multe alte fete daca ea nu este pe placul tau nu inteleg de ce te dai asa important? 1 Link spre comentariu
mister_x Reputație: 29 Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Alexa, o vizita pe la Brasov te-ar tenta? Daca vrei lasa-mi un raspuns si eventual ne auzim la tel sa stabilim detalii! Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 ti se pare cumva ca sunt grasa? frumoasa sunt oricum.nu sunt nici slaba nici grasa. dc nu erai draguta crezi ca eu te vizitam?ai fi continuat cu tepele daca nu as fi relatat pe forum.nu ti-a mers si te-ai facut serioasa. 1 3 Link spre comentariu
alex miro Reputație: 228 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:is Oras:is Partajează Postat Septembrie 9, 2016 dc nu erai draguta crezi ca eu te vizitam?ai fi continuat cu tepele daca nu as fi relatat pe forum. :laugh2mare noroc cu tine 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 ba disperatule, ai postat de n ori azi pe topicele pe care scriu eu.esti mult mai prost decat vasile.talk to the hand you loser! 1 3 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Septembrie 9, 2016 dc nu erai draguta crezi ca eu te vizitam?ai fi continuat cu tepele daca nu as fi relatat pe forum.nu ti-a mers si te-ai facut serioasa. atunci fa-ti timp si pune mana si citeste recenziile ca si asa altceva nu faci.stai pe telefon/pc si nimic altceva. 2 Link spre comentariu
alex miro Reputație: 228 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:is Oras:is Partajează Postat Septembrie 9, 2016 ba disperatule, ai postat de n ori azi pe topicele pe care scriu eu.esti mult mai prost decat vasile.talk to the hand you loser!ragalie, uita-te la tine agariciule (este citat din "opera" bret) 1 Link spre comentariu
alex miro Reputație: 228 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:is Oras:is Partajează Postat Septembrie 9, 2016 citat : de la bretpentru el maica-ta ce zice?e mandra de tine? 1 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Stai si comentezi pe topicul meu pentru faptul ca te-am anuntat ca nu putem sa ne vedem.acum m-ai disperat de cap si pe inca cateva fete care vad ca si pe ele le enervezi anapoda.ce o fi in capul tau nu stiu.... 3 Link spre comentariu
alex miro Reputație: 228 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:is Oras:is Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Stai si comentezi pe topicul meu pentru faptul ca te-am anuntat ca nu putem sa ne vedem.acum m-ai disperat de cap si pe inca cateva fete care vad ca si pe ele le enervezi anapoda.ce o fi in capul tau nu stiu....nu-l primesti pe milogu' asta de Brett ? (citat din bret) Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Septembrie 9, 2016 citat : de la bretpentru el maica-ta ce zice?e mandra de tine? Adica o educatie de .... pe ele le doare in cot si tu dai dovada de cat de "matur" esti... 3 Link spre comentariu
alex miro Reputație: 228 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:is Oras:is Partajează Postat Septembrie 9, 2016 ... pe ele le doare in cot .pe cine l-a nascut nu a durut-o pe el nici atat ca nu simte 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate