Sari la conținut

Alexa 0755 244 464

Postări Recomandate

• Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti)

desi am spus ca nu am sa mai poluez topicul domnisoarei Alexa,nu am decat cuvinte de lauda in privinta pozelor, pentru care nu pot vota decat odata.Tot respectul meu pentru o domnisoara cu o prezenta deosebita pe acest forum.

Te pup dulce :*

• Like 1
Link spre comentariu

desi am spus ca nu am sa mai poluez topicul domnisoarei Alexa,nu am decat cuvinte de lauda in privinta pozelor, pentru care nu pot vota decat odata.Tot respectul meu pentru o domnisoara cu o prezenta deosebita pe acest forum.

Desi ai o prezenta foarte discreta pe forum tu dai importanta "votului"

Corina a iesit pe locul 2 acum 3 luni in urma?

Tu crezi ca e doua cea mai dorita femeie de pe nimfomane?

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Desi ai o prezenta foarte discreta pe forum tu dai importanta "votului"

Corina a iesit pe locul 2 acum 3 luni in urma?

Tu crezi ca e doua cea mai dorita femeie de pe nimfomane?

Mai baiatule dar există ceva la care tu sa nu comentezi prost ? Ai ajuns sa comentezi prost si la faptul ca spun ca sunt disponibila .in asa hal ai ajuns. Te-am rugat sa imi lasi topicul odata in pace. Chiar asa fara pic de respect esti si fara demnitate? esti barbat doamne iarta-ma.. sau cel puţin asa te vezi tu.Mi-ar fi fost rusine in locul tau.. te-ai pus rău cu multe de la top
  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii

Mai baiatule dar există ceva la care tu sa nu comentezi prost ? Ai ajuns sa comentezi prost si la faptul ca spun ca sunt disponibila .in asa hal ai ajuns. Te-am rugat sa imi lasi topicul odata in pace. Chiar asa fara pic de respect esti si fara demnitate? esti barbat doamne iarta-ma.. sau cel puţin asa te vezi tu.Mi-ar fi fost rusine in locul tau.. te-ai pus rău cu multe de la top

Ăsta bărbat ?! :eek este doar un puratător ilegal de puță, prea impotent să fută ceva îi fute pe alți la creier ;)

Nu te mai împiedica de el e mult prea prost să merite atenție.

• Like 7
Link spre comentariu

Cunoasteti locul. Topicul asta este depre tine, nu e proprietatea ta privata.

Nu ai nici un cuvant de spus ce anume se posteaza pe forum.

Fa-ti un site propriu daca te consideri starleta. :laugh2

Nu ne spui noua care te platim ce si cum. Obraznicia nu te duce nicaieri, invata sa fii civilizata

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu ne spui noua care te platim ce si cum. Obraznicia nu te duce nicaieri, invata sa fii civilizata

1. E cunoaste-ti locul

2. Nu e ca si cum tu ai avea ceva interesant de spus. chiar ti-o arzi aiurea la orice postare a ei. Si nu e ca si cum n-ai fute-o la greu, stii ce zic :)

• Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu

Nu te-as fute nici sa-mi platesti :) si tot eu sunt obraznica? sa-ti fie rusine! :)) da, topicul este dedicat mie NU TIE!
  • Like 9
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Alexa e buna rau,e fff sexy,o insulti grav cand o asociezi(compari)cu ,,Corina,,

Corina e a 2 a din coada :)

Cand ma lingeai in pizda ,nu mai eram a doua din coada ?

Sau de asta ai vrut sa revii din nou si imi scriai in p.m ca iti plac cizmele mele din latex? si ti-am dat cu flit ca nu am vrut sa te mai primesc

Mor pe astia de se dau ce nu sunt

Hai sa ne ocolim ca nu am chef sa ma cert (si) cu tine .

P.S:Scuze Alexa de off -topic ,dar urasc pseudo-barbatii astia care se dau cea ce nu sunt

• Like 6
Link spre comentariu

Bai dragii mei ma distrez copios,sinteti unicii speciali,dar eu tare vreau sa ma intilnesc cu Alexa vineri,si,pe aceasta cale o intreb daca ii disponibila si care ar fiii programul ei ca,la telefon am tot sunat azi si nimic.Cu respect dragilor si cit mai multe pizde futute.

Imi Poti lasa mesaj privat pup :*

Link spre comentariu

• Oras:București
  • Oras:București

Pfff.Ai uitat cand cerseai recenzie?Uita te in oglinda in plm ce deformata esti,am fost o data la tine crezand ca e ceva de capul tau iar dupa ma exasperai sa ti fac recenzie.

Tu mi ai dat flit? :)))am renuntat cand mi am amintit ce pizda urata ai:))))Nici daca traiesti 10 vieti nu o sa arati ca Alexa :)Nu ma cert cu tine,dar nu ai cum sa fi nici in primele 15 cele mai dorite femei de pe forum

Cand ma lingeai in pizda ,nu mai eram a doua din coada ?

Sau de asta ai vrut sa revii din nou si imi scriai in p.m ca iti plac cizmele mele din latex? si ti-am dat cu flit ca nu am vrut sa te mai primesc

Mor pe astia de se dau ce nu sunt

Hai sa ne ocolim ca nu am chef sa ma cert (si) cu tine .

P.S:Scuze Alexa de off -topic ,dar urasc pseudo-barbatii astia care se dau cea ce nu sunt

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...