atypeb Reputație: 2 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Bună frumoasă faci cupluri în hotel? ceea ce este prețul include toate ..... Link spre comentariu
atypeb Reputație: 2 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Bună frumoasă faci cupluri în hotel? ceea ce este prețul include toate ..... 1 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Bună frumoasă faci cupluri în hotel? ceea ce este prețul include toate .....Pentru limba română press ciu, and mai citiți niște almanahe în plm! 3 Link spre comentariu
rudi78 Reputație: 79 Postat Octombrie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Galati Telefon: [email protected] Oras:Galati Partajează Postat Octombrie 18, 2016 .desi am spus ca nu am sa mai poluez topicul domnisoarei Alexa,nu am decat cuvinte de lauda in privinta pozelor, pentru care nu pot vota decat odata.Tot respectul meu pentru o domnisoara cu o prezenta deosebita pe acest forum. 2 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 18, 2016 desi am spus ca nu am sa mai poluez topicul domnisoarei Alexa,nu am decat cuvinte de lauda in privinta pozelor, pentru care nu pot vota decat odata.Tot respectul meu pentru o domnisoara cu o prezenta deosebita pe acest forum.Te pup dulce 1 Link spre comentariu
bootstrap Reputație: 1 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Te pup dulce Lucrezi la aceasta ora? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Lucrezi la aceasta ora?Nu Link spre comentariu
bootstrap Reputație: 1 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Pacat. Te gasesc maine sau zilele urmatoare?Mersi. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 desi am spus ca nu am sa mai poluez topicul domnisoarei Alexa,nu am decat cuvinte de lauda in privinta pozelor, pentru care nu pot vota decat odata.Tot respectul meu pentru o domnisoara cu o prezenta deosebita pe acest forum.Desi ai o prezenta foarte discreta pe forum tu dai importanta "votului"Corina a iesit pe locul 2 acum 3 luni in urma?Tu crezi ca e doua cea mai dorita femeie de pe nimfomane? 2 2 Link spre comentariu
gigi13 Reputație: 2 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Buna Alexa, esti disponibila maine (19 oct) la ora 13:00 pentru o ora ? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Desi ai o prezenta foarte discreta pe forum tu dai importanta "votului"Corina a iesit pe locul 2 acum 3 luni in urma?Tu crezi ca e doua cea mai dorita femeie de pe nimfomane?Mai baiatule dar există ceva la care tu sa nu comentezi prost ? Ai ajuns sa comentezi prost si la faptul ca spun ca sunt disponibila .in asa hal ai ajuns. Te-am rugat sa imi lasi topicul odata in pace. Chiar asa fara pic de respect esti si fara demnitate? esti barbat doamne iarta-ma.. sau cel puţin asa te vezi tu.Mi-ar fi fost rusine in locul tau.. te-ai pus rău cu multe de la top 8 Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Mai baiatule dar există ceva la care tu sa nu comentezi prost ? Ai ajuns sa comentezi prost si la faptul ca spun ca sunt disponibila .in asa hal ai ajuns. Te-am rugat sa imi lasi topicul odata in pace. Chiar asa fara pic de respect esti si fara demnitate? esti barbat doamne iarta-ma.. sau cel puţin asa te vezi tu.Mi-ar fi fost rusine in locul tau.. te-ai pus rău cu multe de la topĂsta bărbat ?! este doar un puratător ilegal de puță, prea impotent să fută ceva îi fute pe alți la creier Nu te mai împiedica de el e mult prea prost să merite atenție. 7 Link spre comentariu
cyoborg Reputație: 906 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Te pup frumoaso si merci pentru ieri! Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Mai baiatule dar există ceva la care tu sa nu comentezi prost ? Ai ajuns sa comentezi prost si la faptul ca spun ca sunt disponibila .in asa hal ai ajuns. Te-am rugat sa imi lasi topicul odata in pace. Chiar asa fara pic de respect esti si fara demnitate? esti barbat doamne iarta-ma.. sau cel puţin asa te vezi tu.Mi-ar fi fost rusine in locul tau.. te-ai pus rău cu multe de la top Cunoasteti locul. Topicul asta este depre tine, nu e proprietatea ta privata.Nu ai nici un cuvant de spus ce anume se posteaza pe forum.Fa-ti un site propriu daca te consideri starleta. Nu ne spui noua care te platim ce si cum. Obraznicia nu te duce nicaieri, invata sa fii civilizata 2 2 Link spre comentariu
borat80 Reputație: -336 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Cunoasteti locul. Topicul asta este depre tine, nu e proprietatea ta privata.Nu ai nici un cuvant de spus ce anume se posteaza pe forum.Fa-ti un site propriu daca te consideri starleta. Nu ne spui noua care te platim ce si cum. Obraznicia nu te duce nicaieri, invata sa fii civilizata 1. E cunoaste-ti locul2. Nu e ca si cum tu ai avea ceva interesant de spus. chiar ti-o arzi aiurea la orice postare a ei. Si nu e ca si cum n-ai fute-o la greu, stii ce zic 5 6 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 1. E cunoaste-ti locul2. Nu e ca si cum tu ai avea ceva interesant de spus. chiar ti-o arzi aiurea la orice postare a ei. Si nu e ca si cum n-ai fute-o la greu, stii ce zic #lingerica 1 2 Link spre comentariu
borat80 Reputație: -336 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2016 #analfabet 4 6 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Cunoasteti locul. Topicul asta este depre tine, nu e proprietatea ta privata.Nu ai nici un cuvant de spus ce anume se posteaza pe forum.Fa-ti un site propriu daca te consideri starleta. Nu ne spui noua care te platim ce si cum. Obraznicia nu te duce nicaieri, invata sa fii civilizataNu te-as fute nici sa-mi platesti si tot eu sunt obraznica? sa-ti fie rusine! ) da, topicul este dedicat mie NU TIE! 9 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Alexa e buna rau,e fff sexy,o insulti grav cand o asociezi(compari)cu ,,Corina,,Corina e a 2 a din coada 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Alexa e buna rau,e fff sexy,o insulti grav cand o asociezi(compari)cu ,,Corina,,Corina e a 2 a din coada Cand ma lingeai in pizda ,nu mai eram a doua din coada ? Sau de asta ai vrut sa revii din nou si imi scriai in p.m ca iti plac cizmele mele din latex? si ti-am dat cu flit ca nu am vrut sa te mai primesc Mor pe astia de se dau ce nu sunt Hai sa ne ocolim ca nu am chef sa ma cert (si) cu tine . P.S:Scuze Alexa de off -topic ,dar urasc pseudo-barbatii astia care se dau cea ce nu sunt 6 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Bai dragii mei ma distrez copios,sinteti unicii speciali,dar eu tare vreau sa ma intilnesc cu Alexa vineri,si,pe aceasta cale o intreb daca ii disponibila si care ar fiii programul ei ca,la telefon am tot sunat azi si nimic.Cu respect dragilor si cit mai multe pizde futute. Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Bai dragii mei ma distrez copios,sinteti unicii speciali,dar eu tare vreau sa ma intilnesc cu Alexa vineri,si,pe aceasta cale o intreb daca ii disponibila si care ar fiii programul ei ca,la telefon am tot sunat azi si nimic.Cu respect dragilor si cit mai multe pizde futute. Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 19, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Bai dragii mei ma distrez copios,sinteti unicii speciali,dar eu tare vreau sa ma intilnesc cu Alexa vineri,si,pe aceasta cale o intreb daca ii disponibila si care ar fiii programul ei ca,la telefon am tot sunat azi si nimic.Cu respect dragilor si cit mai multe pizde futute.Imi Poti lasa mesaj privat pup Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Pfff.Ai uitat cand cerseai recenzie?Uita te in oglinda in plm ce deformata esti,am fost o data la tine crezand ca e ceva de capul tau iar dupa ma exasperai sa ti fac recenzie.Tu mi ai dat flit? ))am renuntat cand mi am amintit ce pizda urata ai:))))Nici daca traiesti 10 vieti nu o sa arati ca Alexa :)Nu ma cert cu tine,dar nu ai cum sa fi nici in primele 15 cele mai dorite femei de pe forumCand ma lingeai in pizda ,nu mai eram a doua din coada ? Sau de asta ai vrut sa revii din nou si imi scriai in p.m ca iti plac cizmele mele din latex? si ti-am dat cu flit ca nu am vrut sa te mai primesc Mor pe astia de se dau ce nu sunt Hai sa ne ocolim ca nu am chef sa ma cert (si) cu tine . P.S:Scuze Alexa de off -topic ,dar urasc pseudo-barbatii astia care se dau cea ce nu sunt Link spre comentariu
Postări Recomandate