brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 felicitări încă o dată domnisoarei in cauza.cu riscul de a mă repetă,sper sa beneficiez de serviciile ei,pentru mai mai mult de o ora,este prea superba pentru mai putin...Doar pt Alexa: ești superbă! acine te-a impiedicat sa stai mai mult de 1 ora?iti ofera ceva in natura daca o lingi in continuu (la figurat)? 1 2 Link spre comentariu
rudi78 Reputație: 79 Postat Octombrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Galati Telefon: [email protected] Oras:Galati Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Nu m_ar impiedica nimeni(si nimic) sa stau mai mult cu Alexa,este o o femeie frumoasa si lipicioasa in acelasi timp.Nu vreau sa ii umplu topicul prea tare,dar daca ai fi atent la recenziile despre ea,ai vedea ca fiinta asta incearca in primul rind sa se faca placuta de catre toti cei care o viziteaza...pana la urma ea alege cine ii trece pragul si cine NU.Nu toti cei care sunt pe forumul acesta,cauta circ si paine(ASA CUM SPUNEAI LA UN MOMENT DAT),cauta 1 ora sau mai mult in compania unei femei frumoase/placute,atat fizic cat si psihic.. Incearca(doar incearca)sa apreciezi ceea ce are de oferit femeia asta si faptul ca incearca sa se sustina singura,este de aprecia/tmai mult decat am intalnit eu pana acum.Inchid aici orice discutie cu tine(Brett) pe topicul Alexei.Pentru orice alte discutii iti stau la la dispozitie in privat(PM),asta ca sa nu mai poluam topicul Alexei.P>S>Vis-a- vis de lins=cand o voi intalni ,am sa o ling pe Alexa atat cat am sa cred eu de cu cuviinta si cum am sa cred eu de cuviinta,si ii voi face si recenzie...Inca o data,tot respectul meu pentru Alexa,pentru felul ei de a fi,mult succes in continuare,este o femeie deosebita si frumoasa,in acelasi timp. 3 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Disponibila Link spre comentariu
chriis Reputație: 81 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Disponibila Buna, ai inceput sa faci si cim? Anal cand incepi? Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Nu m_ar impiedica nimeni(si nimic) sa stau mai mult cu Alexa,este o o femeie frumoasa si lipicioasa in acelasi timp.Nu vreau sa ii umplu topicul prea tare,dar daca ai fi atent la recenziile despre ea,ai vedea ca fiinta asta incearca in primul rind sa se faca placuta de catre toti cei care o viziteaza...pana la urma ea alege cine ii trece pragul si cine NU.Nu toti cei care sunt pe forumul acesta,cauta circ si paine(ASA CUM SPUNEAI LA UN MOMENT DAT),cauta 1 ora sau mai mult in compania unei femei frumoase/placute,atat fizic cat si psihic.. Incearca(doar incearca)sa apreciezi ceea ce are de oferit femeia asta si faptul ca incearca sa se sustina singura,este de aprecia/tmai mult decat am intalnit eu pana acum.Inchid aici orice discutie cu tine(Brett) pe topicul Alexei.Pentru orice alte discutii iti stau la la dispozitie in privat(PM),asta ca sa nu mai poluam topicul Alexei.P>S>Vis-a- vis de lins=cand o voi intalni ,am sa o ling pe Alexa atat cat am sa cred eu de cu cuviinta si cum am sa cred eu de cuviinta,si ii voi face si recenzie...Inca o data,tot respectul meu pentru Alexa,pentru felul ei de a fi,mult succes in continuare,este o femeie deosebita si frumoasa,in acelasi timp. Alexa e o companie placuta dar e prea falsa, deci singurele aprecieri care i se pot face sunt referitor la prestatia ei.Tu crezi ca ea da doi bani pe postarile siropoase? Nicidecum Link spre comentariu
palosvio Reputație: 12 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Seara frumoasa tuturor! Esti o frumusete 1 Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Ti-au mai crescut tatele? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Ti-au mai crescut tatele?te astept sa verifici 2 Link spre comentariu
ghosts Reputație: 11 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Buna , esti libera azi pe la 13:00-14:00 ? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Astazi nu sunt la birou.Revin Maine. O zi frumoasa! 1 Link spre comentariu
zangg Reputație: 9 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Bună! Pot trece astăzi pe la tine? 1 Link spre comentariu
hamstring Reputație: 506 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Tocmai a scris fata ca nu este azi la munca. 1 Link spre comentariu
gogaie1 Reputație: 88 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Astazi nu sunt la birou.Revin Maine. O zi frumoasa! Bună! Pot trece astăzi pe la tine?Tocmai a scris fata ca nu este azi la munca. Nici el nu a specificat ca vrea sa o viziteze neaparat la birou ) Link spre comentariu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Tocmai a scris fata ca nu este azi la munca.Lasa-l, unii pricep mai greu !!! Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 poza de mai sus e pt weirdos Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Alexa, iata un extras din semnatura ta:-normal protejat-oral protejat/neprotejat in functie de igiena-CIM,COB,COF-masaj de relaxare-anilingusDar nu accepti sa te sarute clientii. Cum asa? Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Coane brett probabil ca frumoasa pasarica a vrut sa spuna anilingus pasiv.Zic si eu,nu vreau sa deranjez pe cineva. Link spre comentariu
mariuscosmin84 Reputație: 95 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:capitala Oras:capitala Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 A specificat:activ,pasiv 3 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Coane brett probabil ca frumoasa pasarica a vrut sa spuna anilingus pasiv.Zic si eu,nu vreau sa deranjez pe cineva. Esti civilizat deci nu deranjezi in nici un fel Link spre comentariu
ghimici Reputație: 122 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 .😠maine esti la birou?😘 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 :clapp :clapp :clapp 1 Link spre comentariu
hamstring Reputație: 506 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Te-ai tuns sau asa iti sta parul in ultima poza? Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 care par si unde? pe picioare, la "maiastra"? sau pe cap sau subrat? 1 Link spre comentariu
hamstring Reputație: 506 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Podoaba capilara. In rest nu are, am verificat eu in repetate randuri. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Podoaba capilara. In rest nu are, am verificat eu in repetate randuri.atunci merita atentie... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate