Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Oameni buni ! In speranta ca aceasta domnisoara este la fel de serioasa si amabila ca , colega ei Sonia, am sunat-o ( dupa ce am sunat-o pe Sonia sa o intreb de colega ei si mi-a spus cu ce porecla o gasesc pe aici ). Pai cand imi raspunde parca a venit apocalipsa fratilor ( cred ca s-a nimerit perfect numarul ei cu 666 :)) ) . O voce de iti ia tot cheful, dar tot cheful de viata. nu numai de futai. Trebuie sa recunosc ca nu m-am uitat peste postarile ei de pe aici de pe forum ( locul de munca nu imi permite sa ma lafai pe internet in largul meu si sa analizez prea multe ) , am luat numarul rapid , scroll repede peste poze si cand am plecat de la munca am sunat ( in jurul orei 21:00). Dialogul a fost ceva de genul :

Subsemnatul : Buna Alexandra, am vazut ca ai postat pe Nimfomanesi as vrea sa iti fac si eu o vizita. Te rog sa ma scuzi nu am citit prea multe doar am luat numarul, te rog sa imi detaliezi si mie serviciile tale.

Ea : Serviciile ?

--: Da, serviciile, ce oferi si cat costa.

--------pauza-------------

----------------------------

Eu : Alo ma auzi ?

Ea : Da, serviciile sunt de sex oral si normal.

( deja nu mai aveam chef de nimic, dar de dragul conversatiei am continuat )

Eu: Si o ora cat ma costa ?

-----------pauza----------------

----------------------------------

----------------------------------

Eu : Ma auzi ? Te deranjez sau te retin ? Pot reveni cu un telefon.

Ea: Nu

Eu: Deci, o ora cat ma costa ?

Ea: 150

Restul nu mai are importanta... Poate vi se pare penibila "recenzia" asta. Dar fratilor, va spun sincer, fata asta cu sictirul ei a reusit sa imi ia cheful de tot.

Ajuns acasa, ma uit mai bine pe topicul ei, si vad ca a fost prin zona Mircea Voda, si imi pare si cunoscuta dupa aspect. ( varsta se nimereste ). Si daca e vorba de facuta pe care am vizitat-o acum multa vreme, intr-un bloc la parter cum intrii in bloc pe dreapta. HELL NO !!!!! E ca si cum am futut o papusa gonflabila. Zici ca era moarta. Un sunet nu a scos, la un moment dat ma intrebam daca mai respira.

Pacat, Sonia a fost o draguta cand am fost la ea si nu stia cum sa ma faca sa ma simt mai confortabil.

Nu vreau sa o pun intr-o lumina proasta pur si simplu asta a fost experienta prin care am trecut.

Va salut !

• Like 3
  • Oras:nu spun
  • Oras:nu spun
Postat

nu vreii sa vi sa lucrezii pentru mine? potii face bani multi, intreaba pe roxy de la top

si ai sii spate asigurat cu mine si pretenul meu laury

• Oras:ciresica
Postat

Vai doamne la voi in bucuresti e mai rău ca la noi 😂😂😂😂😆😆😆😆☺☺☺☺😄😄😄😄😄dar na ce sa zic băieți spot la futut uitati-va la poze sau căutați recenți despre fata 😈😈😈😈

Postat

Vai doamne la voi in bucuresti e mai rău ca la noi ☺☺☺☺dar na ce sa zic băieți spot la futut uitati-va la poze sau căutați recenți despre fata

E mai rau la noi pentru ca ne luam tepe mai greu ?

Ne-am uitat la poze ... nu sunt extraordinare, iar recenzii nu are ... are colega ei niste recenzii mediocre(nu stiu cat de relevant este).

Postat

😈😈😈😈😈😂😂😂😂😂 fata draga nu vezi ca nimeni nu te crede puneti niste poze mai convingătoare 😃😃😃😃😃😃😃😃

• Oras:Bd unirii
Postat

😈😈😈😈😈😂😂😂😂😂 fata draga nu vezi ca nimeni nu te crede puneti niste poze mai convingătoare 😃😃😃😃😃😃😃😃

Cu tot respectul,lasa-ma pe mine sa decid ce trebuie sa fac.multumesc☺

• Oras:ici... colo...
  • Oras:ici... colo...
Postat

Alexandra, duminica seara dupa ora 20-21, esti la birou? Multumesc!

Postat

Cu tot respectul,lasa-ma pe mine sa decid ce trebuie sa fac.multumesc☺

Tu fiind pestele ?

Eu nu mai inteleg nimic din acest anunt. Ba a-ti pus poze modificate, apoi nemodificate, ba sunteti colege ... acum mai intervine si o alta persoana "roxana 4" care ne cheama la mare, probabil sa ne dea teapa, cam asa se intelege din mesajul ei .... dar oricum e bine ca sa discutam pe aici unii cu altii.

Mesaj si pe membrii comunitatii ... sa scrieti o recenzie in caz ca a-ti fost la titulara topicului.

• Like 1
Postat

Tu fiind pestele ?

Eu nu mai inteleg nimic din acest anunt. Ba a-ti pus poze modificate, apoi nemodificate, ba sunteti colege ... acum mai intervine si o alta persoana "roxana 4" care ne cheama la mare, probabil sa ne dea teapa, cam asa se intelege din mesajul ei .... dar oricum e bine ca sa discutam pe aici unii cu altii.

Mesaj si pe membrii comunitatii ... sa scrieti o recenzie in caz ca a-ti fost la titulara topicului.

Buna,am postat din greseala de pe contul colegei mele,Sonia.

"Roxana 4" nu stiu cine este,dar se baga aiurea.

Topicul acesta este de cand lucram cu alte doua fete,Bianca si Daria.

Acum sunt colega cu Sonia.Si sa se inteleaga,va rog,ca ultimele seturi de poze nu au niciun fel de modificari.

Postat

O sa repet lista de servicii,locatia si pretul.

Serviciile sunt de:

Oral protejat/neprotejat(in functie de igiena),sex normal protejat in diferite pozitii,FK in functie de compatibilitate,cunni,masaj de relaxare si erotic.

Preturi:

100 ron/finalizarea

150 ron/ora(2 finalizari)

Locatia:

B-dul Unirii nr 57,la intersectia cu Nerva Traian,blocul cu Apulum.

Program:

18:30-05:00

Sunt colega cu Sonia.

post-197338-0-43340100-1456509446_thumb.png

post-197338-0-95472400-1456509460_thumb.png

• Like 3
Postat

nu ma bag aiurea  :rax2  :rax2  :rax2 eu iam raspuns omului de unde sunt asa ca nu aveti ce sa comentati ca nu sunt din constanta sau alte chesti banale :slap2  :slap2  :slap2

Postat

Ce drăguță ești tu :)) Haahaahaa..

Nu mai faci bani cu "marinarii "?! :))

fa tu esti proasta rau tu esti invidioasa ca fac eu bani pai vino draga mea la constanta ca la bucuresti poate nu faci 

• Minus 2
Postat

fa tu esti proasta rau tu esti invidioasa ca fac eu bani pai vino draga mea la constanta ca la bucuresti poate nu faci

Auzi draga cu "FA" se vorbește la coada vacii 1 la mana 2 la mâna cuvântul "prost " de obicei îl folosește chiar un "PROST"...si 3 nu-mi duce tu mie grija :))!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cu siguranta este invidioasa pe faima ta..=))
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...