Sari la conținut

ERIKA 0749655919

Postări Recomandate

Postat

Revenire grabnică, fără scurgeri sangvine în părțile intime

sunteti buni de luat in batjocura pizdele de pe forum dar voi sunteti vai de pula voastra ba gunoaielor ce nu ați mai vazut pizda pîna ce nu ați descoperit forumul nimfomane mai spălătoria ca pute carnea pe voi ma pișărcosilor ce va credeți invincibili cand aveti o suta de lei in buzunar .
Postat

Bine vam gasit DOMNILOR de astazi sant activa si repet din nou pt domnii care nu ma cunosc sant matura nu sant slim am 40 de ani daca cumva te deranjezi si vrei sa ma cunosti in cazul in care nu iti plac poti sa pleci nu ma supar si nici nu primesc sau cer bani pt deranj o zi minunata va doresc va pup preturile raman aceleasi,30 minute 100 de lei 1 ora 200 lei

• Like 1
Postat

BUNA SEARA DOMNILOR ma puteti suna intre orele 10si 17 sant activa in caz ca nu raspund lasti mi un sms si bineinteles cu voia voastra pot sa va fac un apel o seara minunata va doresc va pup

• Like 1
Postat

SALUT LUME incepand din nou activitatea ERIKA o sun si imi fac o programare eu am mai fost la ea de fapt chiar am devenit un client fidel ,aceeasi simpatie te simti super ok cu ea acum toata lumea cu gusturile lui. stam la o tigara niste povesti si sari la dus ,ca de obicei ma astepta in dormitor hai la mangaieri pupaturi ca doi nebuni si ajunge la gigi meu ooo super un oral cu de toate scuipaturi atenta ca de obicei la zonele adiaecente ,tentati de deep bune dar nu te lasa sa o prinzi de cap hai cu preze si dai frate schimbam cateva poziti si explodeaza nebunu meu super stau putin sa imi trag sufletul directia baie imbracarea si dus am fost.ce sa va spun o domnita matura stie ce face aceeasi locatie am stat cred 35 minute am lasat 100 de lei

NOTELE

LOCATIE DE LUX 10

ASPECT FIZIC 8

GFE 10

ON10

NP9

NU FACE ANAL CU TOATE CA ARE UN CUR MAMAAA

IGIENA 10

O RECOMAND CU INCREDERE

NU ESTE SLIM KG IN PLUS PE MINE NU MA DERANJEAZA

DACA NU REORIENTATIVA

SPOR LA FUTUT SA AVETI

• Like 2
Postat

BUNA ROBERT CUM ESTE ASA DE TARZIU NU IMI PERMIT SA ITI RASPUND PE MOBIL SC ACUM AM VAZUT SMS TAU SI NU AM STABILIT PT.MAINE O PROGRAMARE DACA DORESTI TRIMITE UN SMS MAINE DACA VREI DACA NU DE LUNI INCEP LA 10 DIMINEATA NOAPTE BUNA VA PUP

• Oras:Forum
Postat

SALUT LUME incepand din nou activitatea ERIKA o sun si imi fac o programare eu am mai fost la ea de fapt chiar am devenit un client fidel ,aceeasi simpatie te simti super ok cu ea acum toata lumea cu gusturile lui. stam la o tigara niste povesti si sari la dus ,ca de obicei ma astepta in dormitor hai la mangaieri pupaturi ca doi nebuni si ajunge la gigi meu ooo super un oral cu de toate scuipaturi atenta ca de obicei la zonele adiaecente ,tentati de deep bune dar nu te lasa sa o prinzi de cap hai cu preze si dai frate schimbam cateva poziti si explodeaza nebunu meu super stau putin sa imi trag sufletul directia baie imbracarea si dus am fost.ce sa va spun o domnita matura stie ce face aceeasi locatie am stat cred 35 minute am lasat 100 de lei

NOTELE

LOCATIE DE LUX 10

ASPECT FIZIC 8

GFE 10

ON10

NP9

NU FACE ANAL CU TOATE CA ARE UN CUR MAMAAA

IGIENA 10

O RECOMAND CU INCREDERE

NU ESTE SLIM KG IN PLUS PE MINE NU MA DERANJEAZA

DACA NU REORIENTATIVA

SPOR LA FUTUT SA AVETI

note  Erika-

ASPECT-DOAMNA -1o

SERVICII-8,oo

LOCATIE -10

ATIDUDINE -10

GFE-10   :wave

Vreau sarmale sunt un gurmand si imi plac sarmele   :ras  RECOMAND celor ce le plac doamnele mature!!!! :wave

• Oras:arad
Postat

Îmi plac femeile mature si sunt convins că Erika ar fi pe placul meu dar nu pot să cred că de un an de zile nu am reușit să ajung la ea. Mi se pare că este doar o legendă pt mine, din păcate.

Postat

buna FIRELLI si domnisoarele stiu sa faca sarmale ce zici.............sau poate le dai tu reteta :laugh2 :blushing2 :clap2 :hmmm

o seara frumoasa va doresc va pup

Erika tu stii sa faci sarmale tare bune stiu eu :yummy  :foame dar sa fie mari nu mici si in foi de varza acra :foame

Postat

Si eu pe aici cu problemele mele😃.

Erika,

Te rog spune-mi ce trebuie sa fac ca sa ajung la tine?

Mulțumesc.

Postat

Si eu pe aici cu problemele mele😃.

Erika,

Te rog spune-mi ce trebuie sa fac ca sa ajung la tine?

Mulțumesc.

Postat

BUNA ROBERT nu trebuie sa faci nimic lasa mi un sms pt maine daca vrei si stabilim o ora o seara frumoasa va doresc va pup

sunt gata sarmalele :yummy  :yummy  :yummy

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...