saturday.night Reputație: 750 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Prea faine pozele, sigur false, dar nu le gasesc.. anuntul din publi24 suna cam asa.. "moldoveancă fierbinte,am 24 de ani,sunt o persoana deschisa, la orice fantezie de a ta, apreciez bunul simt si igiena,serviciile sunt de sex oral si normal,oral se poate neprotejat in functie de igienă,normalul doar protejat,69,imi place cunnilingus,masaj de relaxare, fac si dominare,URO,pt mai multe detalii,suna-mă, nu vei regreta,100 lei finalizarea,200 lei ora,militari ,lujerului." Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 A incercat cineva pana acum..? Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 e misterioshi ashtia boss, nu vrea sa zica Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Noiembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 E adevarata fata,era pe colt la Rio,se uita la statuie. Link spre comentariu
saturday.night Reputație: 750 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2015 100 L Alt anunt mai recent: MILITARI, Moinesti, moldoveanca fara fite, te astept in compania mea, pt. a-ti oferi cateva clipe de relaxare, domnii seriosi sunt bineveniti, apreciez igiena si discretia, diferite tipuri de masaj, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum