Sari la conținut

Problema logare !!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am o problema la logare,care persista de azi de dimineata,pana acum nu mi sa mai intamplat.Ideea e ca imi apare un mesaj cu o eroare si nu imi da voie sa ma loghez (acum sunt intrata de pe telefon de la net ul telefoniei mobile,problema apare la wi.fi la net ul unde sunt abonata si anume telekom).

Pisic,am incercat sa ti trimit mail dar nu imi da voie nici catre tine,iar imi da o eroare.

Este posibil sa fi blocat cei de la reteau de net accesul catre astfel de site uri ?poate ati mai intalnit asa ceva si sper sa ma puteti ajuta.Multumesc!

Am sa pun si poza cu mesajul.

post-109349-0-37995600-1447422472_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:la conac
  • Oras:la conac
Postat

Am o problema la logare,care persista de azi de dimineata,pana acum nu mi sa mai intamplat.Ideea e ca imi apare un mesaj cu o eroare si nu imi da voie sa ma loghez (acum sunt intrata de pe telefon de la net ul telefoniei mobile,problema apare la wi.fi la net ul unde sunt abonata si anume telekom).

Pisic,am incercat sa ti trimit mail dar nu imi da voie nici catre tine,iar imi da o eroare.

Este posibil sa fi blocat cei de la reteau de net accesul catre astfel de site uri ?poate ati mai intalnit asa ceva si sper sa ma puteti ajuta.Multumesc!

e semn

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
Sa-mi bag pula in castronul ei, ca si eu am belele...de azi noapte s-a futat.  :256

Plm, bag hotspot-ul sa-mi vad gagicile din oras la webcam, nu ca sa ma cac pe mine p-acilea.  :onloo

Cred c-a bagat boss iar sculament pe site, sa ne umble prin laptopuri. :thinking

post-115413-0-51166000-1447423126_thumb.png

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Si la mine s-a intamplat, doar ca tipa din poza nu avea chiloti pe ea, era in pizda goala, proaspat epilata si scria... LINGE-MĂ, MĂ! Dispar in 15 minute. :laugh2

• Like 1
  • Oras:Wasluy
Postat

baga windows 95 cum am io si nu mai ai probleme

Postat

baga windows 95 cum am io si nu mai ai probleme

........................

Ba varule, nu traim toti ca tine pe picior mare prin canale, sa putem beneficia de W95, si sa jucam doar septica si popa prostu pe el.

Da unde plm se mai exista W 95 in 2015 ??? Poate doar la Balaceanca si la Obregia sa mai gasesti asa ceva.  :slap2

Postat

........................

Ba varule, nu traim toti ca tine pe picior mare prin canale, sa putem beneficia de W95, si sa jucam doar septica si popa prostu pe el.

Da unde plm se mai exista W 95 in 2015 ??? Poate doar la Balaceanca si la Obregia sa mai gasesti asa ceva.  :slap2

io decat pentium 1 pe 75 mhz am si nu merge alceva pe el cam avut 486 dx4 pe 100 mhz da lam vandut

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

si mie mi-a aratat  toata ziua problema asta ... ma gandeam ca Pisicuts mi-a dat block  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare