Sari la conținut

Ce spuneti de o vizita ??

roxi roxana

Postări Recomandate

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Mai draga Roxana, sa o luam pe rand :

1. Nu-l baga in seama pe mihaimarius ( fura curent....asa ii place lui ).

2. Vypusyka e rautacios.

3. Eu votez pentru venirea ta in Iasi pentru ca, asa cum spunea Midas, ne invartim in cerc de ceva vreme si sa moara Jean daca n-am ametit.

Ca sa nu mai lungim vorba, eu sunt PENTRU venirea Roxanei in Iasi.

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Bacau
Postat

Mai draga Roxana, sa o luam pe rand :

1. Nu-l baga in seama pe mihaimarius ( fura curent....asa ii place lui ).

2. Vypusyka e rautacios.

3. Eu votez pentru venirea ta in Iasi pentru ca, asa cum spunea Midas, ne invartim in cerc de ceva vreme si sa moara Jean daca n-am ametit.

Ca sa nu mai lungim vorba, eu sunt PENTRU venirea Roxanei in Iasi.

:kiss3

• Oras:n/a
  • Oras:n/a
Postat

Da , multumesc frumos !

Fiind ultima saptamana in care mai lucrez , vroiam sa vad daca are rost sa fac o vizita la voi ...

Nu prea înţeleg... E ultima săptămână în care mai lucrezi și vrei să o petreci în Iași ? Ori în acea săptămână, ori e lost forever... :(

Cool - facem noi, cei din Iași, programările de pe acum, să prindă toţi o bucățică... :D

Eventual o lista de așteptare, dar pe mihaiwhatever nu-l primim, el doar comentează ... ;)

P.S: Să ne spui care va fi ACEA săptămână, să nu ne iei prin surprindere :)

• Like 3
Postat

Roxana, te asteptam cu drag. Am folosit pluralul dupa ce m-am asigurat din postarile precedente ca nu sunt singurul interesat :)

• Minus 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

@ Roxi:

1 - nu vin la IS era o simpla intrebare ... 

2- chiar ma las .

Nu sunt bonlava , nu am iubit .. pur si simplu ma las ... cand m-am apucat am avut un anumit scop , odata indemplinit ma voi lasa  :)

ce sa intelegem, mai vii ori ba ?! 

Postat

Pai intr-o saptamana cand ai timp sa vizitezi atatea orase ?Deja e luni saptamana trece si tu te retragi ..

Cum sa nu ma primeasca ??de unde stia ea ca eu sunt marius?.Eu nu ma.prezint cu numele.de pe forum

• Minus 1
Postat

Pai intr-o saptamana cand ai timp sa vizitezi atatea orase ?Deja e luni saptamana trece si tu te retragi ..

Cum sa nu ma primeasca ??de unde stia ea ca eu sunt marius?.Eu nu ma.prezint cu numele.de pe forum

Tot n-am scapat de tine?? :)

Postat

Ok nu mai zic nimic .Ne vedem la Iasi daca nu te lasi

Vorbesti in rime , sau mi-se pare mie ?? :))) 

Glumeam ... keep calm voi anunta aici , daca voi "ateriza" sau nu in IS. :))

• Like 2
Vizitator 0000000
Reputație: 0
Postat

sa vedem !

Daca tot vii la Iasi, nu ai nevoie de un peste ? Nu vrei sa fiu eu pestele tau ? Nu am mai fost niciodată, dar cred ca ma descurc, cel putin pe partea de finanțe.

Ce zici ? :D

• Minus 1
Postat

Daca tot vii la Iasi, nu ai nevoie de un peste ? Nu vrei sa fiu eu pestele tau ? Nu am mai fost niciodată, dar cred ca ma descurc, cel putin pe partea de finanțe.

off Doamne :))) Dragul meu (pestisor auriu) :)) cu siguranta nu o sa iti placa meseria asta :)) , in niciun caz in a fi pestele meu ... s-ar putea ca o sa te terorizez de nu o sa-ti mai trebuieasca in viata ta sa mergi macar la pescuit dapai sa pescuiesti tu pe altcineva ,... Ce zici mai bine sa pui tu pula la munca?? :)) Nu stiu cum sa numesc "barbatii" (desi nu sunt) care traiesc de pe pizda femeiilor.. 

Cauta-ti in alta parte , sau eventual te pot ajuta cu altceva , lucram impreuna daca vrei :)) macar faci si tu un ban gramada :)))

Off cum de va mai rabda Dumnezeu ??

Postat

Chiar asa , ti-a luat mult pana te-ai gandit la asta ?? S-au ti-sa "aprins beculetu"si ai zis "hai ce pula mea incercare moarte n'are" :))) 

Pe bune ... ar trebui sa existe un test psihologic sau ceva de genu inainte ca voi sa va mai si inmultitii :)))

Fuck :)) m-ai facut sa rad :))

• Like 1
Vizitator 0000000
Postat

Chiar asa , ti-a luat mult pana te-ai gandit la asta ?? S-au ti-sa "aprins beculetu"si ai zis "hai ce pula mea incercare moarte n'are" :)))

Pe bune ... ar trebui sa existe un test psihologic sau ceva de genu inainte ca voi sa va mai si inmultitii :)))

Fuck :)) m-ai facut sa rad :))

Nu stii ce-i bun ! A avea peste este la modă, toate de aici de la Iasi au.

Si cum tu nu esti din Iasi dar urmează sa vii, mă gândeam sa fie totul pus la punct dinainte.

Ti-am zis si mai sus, nu sunt si nu am fost pestele nimănui dar mă gândesc ca m-as descurca de minune sa am grija de banii tai.

• Minus 1
Vizitator 0000000
Postat

Plus de asta ai si tu cu cine vorbi, cu cine sparge o sămânță etc. când nu ai clienti.

• Minus 1
Postat

Nu stii ce-i bun ! A avea peste este la modă, toate de aici de la Iasi au.

Si cum tu nu esti din Iasi dar urmează sa vii, mă gândeam sa fie totul pus la punct dinainte.

Ti-am zis si mai sus, nu sunt si nu am fost pestele nimănui dar mă gândesc ca m-as descurca de minune sa am grija de banii tai.

Stai linistit ... ca nu fac meseria asta sa "sparg" bani.. :)) nu traiesc pe principiul "ne-am trait traiul , ne-am mancat malaiul" ..asa ca nu te pot ajuta ... :) Cauta in alta parte

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...