Sari la conținut

Elena 19

Postări Recomandate

• Oras:Universitate
Postat

Dragi mei am sa va dau o veste am revenit dar acum activez pe cinstanta

• Like 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Nu inteleg cererile acestea disperate atata timp cat exista o piata unde activeaza inca multe fete peste domnisoara in cauza.Am vizitat-o si eu in trecut , cand locuia langa Inter, nimic impresionant.Ba din contra!Se pare ca la vremea aceea era obsedata de a-si masura calitatile cu Laura Popescu, intrebandu-ma si povestindu-mi cum alti clienti gasesc in ea ce au descoperit si la Laura.O fata guraliva, care iti povestea de parinti, de originile tataresti, de experiente din trecut dar care la capitolul servicii nu excela prin nimic.Si pentru ca tot am intrat in hora ii voi da si note chiar daca experienta s-a consumat anul trecut.

Fata 8

Locatia 8(o garsoniera cu pat de mijloc, o baie mica, situat la un etaj superior)

Oral 7

Normal 7

Si cam atat.

In plus folosea niste prezervative colorate cu arome care la un moment dat imprastiau un iz care taia orice pofta.

Daca nu ma inseala memoria distractia m-a costat 200 ron pt o ora de incercari nereusite si o conversatie despre frustrari, iubit si alte nimicuri

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Nu stiu dragul meu cand ma intorc pentru ca momentan sunt plecata din tara

Postat

Dragi mei vreau sa va impartasesc niste poze ca sa le aveti amintire pana revin iar in bucuresti o sa revin poate pri toamna :-* va pup dulce pe toti care m-ati aprrciat asa cum sunt eu dar va apreciez si pe cei care cred ca am defecte pentru ca am sa indrept acele greselii care le-am facut pe parcursu dedebutarii mele pe forum

• Oras:Bucuresti
Postat

Dragi mei vreau sa va impartasesc niste poze ca sa le aveti amintire pana revin iar in bucuresti o sa revin poate pri toamna :-* va pup dulce pe toti care m-ati aprrciat asa cum sunt eu dar va apreciez si pe cei care cred ca am defecte pentru ca am sa indrept acele greselii care le-am facut pe parcursu dedebutarii mele pe forum

Îți cumperi carte de gramatică și-o citești? Să mori tu?! :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Superb arati Elena . Chiar foarte reusite pozele . Un mare plus si pt faptul ca sunt cu fatza . Nu ne cunoastem ( inca ) , dar in mod cert , cand vei reveni in Bucuresti , voi dori o programare .

Vizitator eutuel123
Reputație: 0
Postat

Daca iti place pula cum ne plac noua pozele tale esti belea :)

• Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Sa nu uiti sa ma anunti cand te reantorci din Constanta :date

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Buna seara dragii mei vreau sa va anunt ca am revenit nr 0799237123 dar momentan lucrez "La tine sau la hotel " pretul pentru o ora 200 ron va pup dulce 😘😘😘post-187330-0-13474500-1503689209_thumb.jpgpost-187330-0-13474500-1503689209_thumb.jpgpost-187330-0-13474500-1503689209_thumb.jpgpost-187330-0-13474500-1503689209_thumb.jpgpost-187330-0-13474500-1503689209_thumb.jpg

• Like 4

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Fata asta nu statea cu Laura Popescu si Lory? O gaseai prin bucatarie

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...