Sari la conținut

Elena 19

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

In afara de Watsapp, exista o alta metoda de a te contacta? Am gasit ce-i drept numarul 0728713007 pe acest thread, dar nu raspunde nimeni si nu pot sa imi fac o idee daca iti mai apartine sau esti ocupata.

Postat

Nah ca fusei si eu pe la inculpata pentru o descarcare rapida. Am sunat m-am programat am fost punctual.Am sunat cand am ajuns la locul cu pricina, mi-a raspuns repede m-a invitat sus. Buun, la usa raspunde o fatuca frumusica amabila si vioaie. ( cea din poze )Am schimbat cateva cuvinte cat a fumat ea o tigare (timp in care a mai butonat telefonul, cerundu-si scuze. Asta da dovada de bun simt in viziunea mea, e de apreciat ). Nu m -am cerut la dus pentru ca facusem chiar inainte sa plec spre ea.

Actiunea a inceput cu un oral bun. Nu senzational dar nici mecanic. Nu s-a grabit si chiar a continuat si dupa ce soldatul a fost gata pentru sacrificiu. A pus la un moment dat caciulita si..hopa...soldatul s-a inmuiat ( mi se intampla uneori asta cand intru in contact cu prezervativele ). Ce mi-a placut este ca Elena nu s-a dat batuta si nici texte de genul " Si ce vrei sa ii fac eu acum " nu a avut. Pana la urma a dat caciulita jos si a facut finalizare orala.

Atitudine : 10

Aspect fata : Gusturile sunt diferite, are un trup bine proportionat.

Locatie : 10 ( dupa cum am spus nu am facut dua la ea dar judecand dupa cum era restul locatiei baia ar trebui sa fie ok )

Oral: Bun, nimic fantastic dar nici mecanic.

Normal : Nu am incercat ( sigur data viitoare )

Halat : 70 Ron

• Like 2
Postat

Am facut ieri, sambata, programare cu 40-50min inainte, cand am ajuns am tot sunat dar degeaba. Poate am in alta zi mai mult noroc.

• Oras:Universitate
Postat

Incepand cu ora 12:30 puteti face programaru va astept astazi la mine va pup dulceee :*

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Fiecare om face ce vrea cu viata lui fara sa fie incpiedicat de alcinevaaaaa

nu vreau sa fiu rautacios sau sa fac pe inteleptu' insa sa mananci un "i" sau sa il adaugi unde nu si are locul, mai e cum mai e... dar sa scrii "incpiedicat" deja mi se pare ca iti renegi natia/tara/cultura ....ai trait si tu mult pe afara? 

#miaucapisica

Postat

nu vreau sa fiu rautacios sau sa fac pe inteleptu' insa sa mananci un "i" sau sa il adaugi unde nu si are locul, mai e cum mai e... dar sa scrii "incpiedicat" deja mi se pare ca iti renegi natia/tara/cultura ....ai trait si tu mult pe afara?

#miaucapisica

Îmi pare rau dar un om mai si greseste

Postat

Tie nu iti este mila de noi? :angry

Scuze pentru primele poze vroiam sa pun altele dar le-am nimerit pe astea

Postat

Zilele acestea mai esti disponibila :) ? Am sunat in trei zile diferite la ore diferite si de fiecare data erai ocupata, poate am eu ghinion dar mi-ar placea sa stiu daca mai are sens sa revin cu un telefon in perioada urmatoare.

Postat

Tie nu iti este mila de noi? :angry

Scuze pentru primele poze vroiam sa pun altele dar le-am nimerit pe astea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...