Sari la conținut

Cea mai tare chestie

Vizitator stau de sase

Postări Recomandate

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

am avut erectii violente si chiar vroiam sa dau o laba, citind povestiile voastre, dar apoi, pe la pagina 15 a venit Labaretzinio si mi-a murit pula de mi-a intrat in cur

• Like 2
  • Minus 5
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Ești prea șmecheră, zău.

Pot vedea caracterul omului pe chipul sau si in voce. Tu ce poti vedea... iti garantez ca smecheria nu face parte din caracterul meu. O zi frumoasa sa ai.post-143417-0-85649000-1448889484_thumb.jpg
  • Like 10
  • Minus 6
  • Oras:București
Postat

Pot vedea caracterul omului pe chipul sau si in voce. Tu ce poti vedea... iti garantez ca smecheria nu face parte din caracterul meu. O zi frumoasa sa ai.http://1.1.1.1/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_images/tctc91_luminous/attachicon.gifIMG_20151130_150159.jpg

:) dragalasa

• Oras:Zaraza
  • Oras:Zaraza
Postat

ochii sunt oglinda sufletului asa zicea bunica ca te uiti in ochii omului sii ii vezi sufletu care cum ar fi cat de bun e el dar uneori cand te uiti in ochii lui pulilele sunt dilatate si sufletu nu mai e ca te-a indus in eroare pupila si oamenii sunt imbracat in straie de lup asa si cu ochii astia frumosi nu pot sa nu zic ca nu sunt pentru ca sunt

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Pot vedea caracterul omului pe chipul sau si in voce. Tu ce poti vedea... iti garantez ca smecheria nu face parte din caracterul meu. O zi frumoasa sa ai.attachicon.gifIMG_20151130_150159.jpg

Poate sunt eu nebun , dar, eu vad urme de tristete !
  • Like 1
Postat

Poate sunt eu nebun , dar, eu vad urme de tristete !

Eu ma refeream per total :)

Fiecare om ascunde o tristete,mai mult sau mai puti vizibila.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eh acum... sa mai si gandesc? Hm... greu la mine aceasta. A fost o simpla observatie, ironie la modul de impreunare din idei, painea de azi si painea de ieri. Amintiri si istorie, ce se poarta azi si ce este maine, televizor si paine, mar si ignoranta iarasi.

:iagree

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...