Sari la conținut

SONYA 0763 113 687


Vizitator chuckychuck

Postări Recomandate

  • Oras:vrancea
  • Oras:vrancea

Sunt in Focsani dar imi aleg clientii atent asa ca repet pentru a nu stiu cata oara  .

SUB 30 de ani nu accept persoane si nici nu fac neprotejat oralul sau normalul ! Nu am locatie .

Pret: 130 ron o finalizare 180 ron  o ora!

In rest sunt activa :) 

Have fun!

 

https://twitter.com/Sonya4u2/status/616188557691101184

 

https://twitter.com/Sonya4u2/status/616189717944627200

 

https://twitter.com/Sonya4u2/status/616190347576758272

 

https://twitter.com/Sonya4u2/status/616191398019231744

Link spre comentariu
  • Oras:vrancea
  • Oras:vrancea

P.S : Poza  asta  https://twitter.com/Sonya4u2/status/616190347576758272       e cu un fost iubit asa ca sa nu va vina idei ca as face neprotejat oralul...Am pus-o doar de placere vizuala ;) Si neprotejat fac doar cu persoana cu care voi fi intr-o relatie ! 

Sunati-ma pentru placere intensa(persoane peste 30 de ani) .Sunt aici.  :gifs_ojos

Link spre comentariu
  • Oras:vrancea
  • Oras:vrancea

Sper ca te-am lamurit! ;) 

Tu esti in toate pozele? Zici ca nu faci oral neprotejat dar o poza te contrazice.

P.S : Poza  asta  https://twitter.com/...190347576758272       e cu un fost iubit asa ca sa nu va vina idei ca as face neprotejat oralul...Am pus-o doar de placere vizuala  ;) Si neprotejat fac doar cu persoana cu care voi fi intr-o relatie ! 

Link spre comentariu
  • Oras:Focșani
  • Oras:Focșani

Salutare. Avand ceva timp liber saptamana trecuta,fiind prin Focsani, mai exact miercuri am sunat titulara acestui topic. Modalitate contact,nr.din titlu 0763113687. Mi-a raspuns din prima, o voce placuta si foarte "feminina" cu care am discutat cateva amanunte privind serviciile si mi-a precizat ca nu are locatie, am fost intrebat de unde sunt si varsta. Hotarat sa o intalnesc si nestiind orasul bine am intrebat-o despre hotel, pensiune, ceva discret, ea spunandu-mi ca la vila Geo ar fi ok si daca doresc sa ne intalnim, in momentul cand ajung si iau camera, sa o sun sa-i spun nr.camerei si apoi vine. Nestand pe ganduri am mers imediat acolo,am luat camera,apoi am sunat, a raspuns promt si a ramas sa ne vedem peste cateva minute. Avand un pic de timp am profitat sa fac un dus si imediat ce am terminat a si ajuns. Am facut o mica cunostinta, fata frumusica, prezentabila, micuta de statura, cu un fund bombat si un corp bine conturat, pe urma am vorbit ce presteaza exact, adica oral+ normal ambele protejate 130 (o finalizare) si op+np o ora 180 (2 finalizari) am ales varianta a 2-a, o ora cu 2 finalizari 180, am platit 200. Am fost intrebat daca vreau sa merg la dus, ea spunandu-mi ca a facut acasa, i-am raspuns ca doar ce facusem pina sa vina, pe urma am trecut la actiune care a inceput cu imbratisari, saruturi pe corp, masaj cu sanii pe corp si gogut, am incercat un pic sex intre sani pe urma a montat caciulita si a trecut la un oral destul de bun, pe urma a trecut la lady on top unde am si finalizat glorios in caciulita, este destul de stramta si se umezeste natural. Am mers la baie pt. o scurta igienizare eu apoi ea,am mai stat un pic de vorba unde ea sa oferit sa i-mi faca un pic de masaj fara nici un ulei,care chiar mi-a priit, pe urma a inceput cu sarutari,mangaieri si masaj cu sanii pe corp si gogut pana la imbarbatat un pic, a montat caciulita si a inceput cu un oral de cateva minute,pe urma un pic pozitia caprita(unde chiar ai ce vedea in acea pozitie), apoi am trecut la pozitia misionar, pe urma am trecut iar la oral unde chiar am sperat sa si finalizez dar nu am mai reusit, am hotarit sa ramana asa, fata chiar sa implicat si a facut tot posibilul sa ma simt bine si sa ma termine, dar eu am o mica problema cu oralul protejat.terminand actiunea am mers fiiecare un pic pe la baie antai eu, apoi ea si dupa o scurta igienizare ne-am imbracat, am plecat impreuna lasand-o si pe ea in drumul meu fiind cu masina, luandu-ne la revedere.

 

Notele:

 

Locatie- 8 vila Geo 60 lei(apa calda,gel dus, prosoape curate, pat mare)un pic umed pe jos

 

Aspect- 9 frumoasa,prezentabila,curata,epilata,fara mirosuri suspecte, un pic plinuta la burtica

 

OP- 8 daca era neprotejat era de 10

 

NP- 10 aici a punctat bine, stie sa se miste super bine

 

GFE- 10

 

Anal- nu am intrebat(o sa intreb si eventual o sa incerc data viitoare)

 

Modalitate contact: numarul din titlu

 

De revenit: cu siguranta eu o sa mai revin poate voi fi si un client fidel(poate se razgandeste si la oral nep)

 

Raport calitate pret: ok.(daca ar avea locatia ei)

 

Halatul- 200 dati la inceput pt. ca e prima data si nu ne cunoasteam.

 

I-mi cer scuze fata de toti colegii daca am scris mult prea detaliat si daca sunt intrebari va rog sa ma intrebati si va voi raspunde. Spor la ciocane.

  • Like 3
Link spre comentariu

Nu va mai agitati.... Daca nu raspunde inseamna ca sunteti pe lista neagra (ati facut programare si nu ati respectat-o sau nu i-au placut ochii vostri), sau nu are timp de clienti noi.... Iese ea la suprafata cand ii arde buza de clienti.... Seara frumoasa!

Link spre comentariu

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Nu cred ca e asa important motivul retragerii ei si nu vad de ce se apeleaza la asemenea rautati. E strict problema ei de ce s-a retras si nu cred ca trebuie sa dea vreo explicatie cuiva. Din motive cq asta multe isi schimba atitudinea,ptr ca unii intra cu bocancii in vietile lor private

  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...