Sari la conținut

Bruneta siliconata 0754.988.940

Postări Recomandate

• Oras:peste tot

post-188362-0-84925200-1448718170_thumb.jpgfara nicio aluzie, doamne iarta-ma!

https://s3.amazonaws.com/rapgenius/Mona-Lisa-Duckface-1.jpg

Daca tot ai pus  aceasta poza stii despre aceasta persoana din imagine?(Daca nu intreaba ma si iti voi spune eu:)Desi fac meseria asta sa stii ca sunt desteapta nu sunt fraiera...asa ca Nu mai face caterinca te rog....Aici se lasa doar recenzii....Multumesc si te pup....si te astept pe la mine daca vrei sa te relaxezi...

• Like 1
Link spre comentariu

bengos......si nu inteleg cu ce drept imi atasezi tu mie poze vechi....care au alt numar de telefon pe ele....clientii ce o sa mai inteleaga? :rtfm  :rant...........Care e pb daca sunt veche???????????Cu trecerea timpului se pare ca mi am imbunatatit serviciile,aspectul fizic si sunt mai rabdatoare si mai pasionala....Se pare ca sunt cateva recenzii unde clientii spun ca m am schimbat....de ce arunci cu pietre?????????????

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

bengos......si nu inteleg cu ce drept imi atasezi tu mie poze vechi....care au alt numar de telefon pe ele....clientii ce o sa mai inteleaga? :rtfm  :rant...........Care e pb daca sunt veche???????????Cu trecerea timpului se pare ca mi am imbunatatit serviciile,aspectul fizic si sunt mai rabdatoare si mai pasionala....Se pare ca sunt cateva recenzii unde clientii spun ca m am schimbat....de ce arunci cu pietre?????????????

1. bengos n-a aruncat cu nicio piatra. a sheruit o informatie pertintenta, ca despre asta este, cel putin in teorie, forumu asta.

2. asta e si scopu. toti posteaza ce-i taie capu, ca tu sa platesti 300e (doar daca esti fraiera) ca sa-ti poti modera singura topicu. mi a zis pisi ca am si eu parte daca te conving sa ti faci cont rosu.

Link spre comentariu

Este adevarat fiecare isi poate spune punctul de vedere,nu te contrazic aici,dar....eu la ce postez poze noi in fiecare zi?Sa ma trezesc cu alte poze vechi cu alte nr de tel?Trebui sa ma intelegi si pe mine,nu o zic cu rautate...Nu am de ce sa sterg recenziile vechi....Asa se poate face diferenta ca m am schimbat.....

1. bengos n-a aruncat cu nicio piatra. a sheruit o informatie pertintenta, ca despre asta este, cel putin in teorie, forumu asta.

2. asta e si scopu. toti posteaza ce-i taie capu, ca tu sa platesti 300e (doar daca esti fraiera) ca sa-ti poti modera singura topicu. mi a zis pisi ca am si eu parte daca te conving sa ti faci cont rosu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...