Sari la conținut

Bruneta siliconata 0754.988.940

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sanchi vrei sa vezi noul tatuaj nu sa mai iei niste bani de pe el :))

Vrea sa il vada la 300 ron ora, a uitat sa spuna :))

E tare mordina asta, merita stropita !!!

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Andreea esti periculoasa rău .post-98410-0-02549400-1448697422_thumb.jpeg

,,,,si esti si frumoasa la fata .

In cei mai scurt timp te vizitez si eu . Te pup .

• Like 2
  • Minus 8
  • Oras:peste tot
Postat

Andreea esti periculoasa rău .

,,,,si esti si frumoasa la fata .

In cei mai scurt timp te vizitez si eu . Te pup .

Multumesc pentru complimente....te pup si te astept pe la mine

• Like 1
Postat

post-188362-0-84925200-1448718170_thumb.jpgfara nicio aluzie, doamne iarta-ma!

https://s3.amazonaws.com/rapgenius/Mona-Lisa-Duckface-1.jpg

Daca tot ai pus  aceasta poza stii despre aceasta persoana din imagine?(Daca nu intreaba ma si iti voi spune eu:)Desi fac meseria asta sa stii ca sunt desteapta nu sunt fraiera...asa ca Nu mai face caterinca te rog....Aici se lasa doar recenzii....Multumesc si te pup....si te astept pe la mine daca vrei sa te relaxezi...

• Like 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

hahaha =)))

I'auzi, Jilau! Arata-i ca ai mai mult de 2 clase ca trenu'. =))))

Postat

Aici se lasa recenzii....Ce facem acum vorbim de Mona Lisa?Vorbim de picturi?

Ai dreptate! Aicea se vorbeste doar de bagaboante!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

fara sa fiu rautacios, eu nu prea inteleg partea cu punerea accentului pe 'poze reale"...  adica ce e asa greu de crezut ca pozele ii apartin prestatoarei?

Postat

bengos......si nu inteleg cu ce drept imi atasezi tu mie poze vechi....care au alt numar de telefon pe ele....clientii ce o sa mai inteleaga? :rtfm  :rant...........Care e pb daca sunt veche???????????Cu trecerea timpului se pare ca mi am imbunatatit serviciile,aspectul fizic si sunt mai rabdatoare si mai pasionala....Se pare ca sunt cateva recenzii unde clientii spun ca m am schimbat....de ce arunci cu pietre?????????????

• Like 1
Postat

fara sa fiu rautacios, eu nu prea inteleg partea cu punerea accentului pe 'poze reale"...  adica ce e asa greu de crezut ca pozele ii apartin prestatoarei?

Jili un pix si o foaie sa desenam...........

Postat

bengos......si nu inteleg cu ce drept imi atasezi tu mie poze vechi....care au alt numar de telefon pe ele....clientii ce o sa mai inteleaga? :rtfm  :rant...........Care e pb daca sunt veche???????????Cu trecerea timpului se pare ca mi am imbunatatit serviciile,aspectul fizic si sunt mai rabdatoare si mai pasionala....Se pare ca sunt cateva recenzii unde clientii spun ca m am schimbat....de ce arunci cu pietre?????????????

1. bengos n-a aruncat cu nicio piatra. a sheruit o informatie pertintenta, ca despre asta este, cel putin in teorie, forumu asta.

2. asta e si scopu. toti posteaza ce-i taie capu, ca tu sa platesti 300e (doar daca esti fraiera) ca sa-ti poti modera singura topicu. mi a zis pisi ca am si eu parte daca te conving sa ti faci cont rosu.

Postat

Este adevarat fiecare isi poate spune punctul de vedere,nu te contrazic aici,dar....eu la ce postez poze noi in fiecare zi?Sa ma trezesc cu alte poze vechi cu alte nr de tel?Trebui sa ma intelegi si pe mine,nu o zic cu rautate...Nu am de ce sa sterg recenziile vechi....Asa se poate face diferenta ca m am schimbat.....

1. bengos n-a aruncat cu nicio piatra. a sheruit o informatie pertintenta, ca despre asta este, cel putin in teorie, forumu asta.

2. asta e si scopu. toti posteaza ce-i taie capu, ca tu sa platesti 300e (doar daca esti fraiera) ca sa-ti poti modera singura topicu. mi a zis pisi ca am si eu parte daca te conving sa ti faci cont rosu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...