Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Postat Decembrie 26, 2015 Din ce-l faci? Ai grija sa fie rezistent la vânt, ploaie... altele.Pont: plastilina este cea mai buna pentru facut copii:)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2015 Din ce-l faci? Ai grija sa fie rezistent la vânt, ploaie... altele.Pont: plastilina este cea mai buna pentru facut copii:) Ti-ai desenat pe pula una mai mare si acum faci copii din plastilina?
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Decembrie 26, 2015 Scuze pentru intarziere, m-am retras iar, ma apuc sa fac un bebe. Păi nu i-ai dat cu flit ? Sau il faci in vitro?P.S hai La Multi Ani si Sarbatori fericite
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2015 Păi nu i-ai dat cu flit ? Sau il faci in vitro?P.S hai La Multi Ani si Sarbatori fericite M-am razgandit, altfel as fi fugit de barbati toata viata. Daca imi stie tot trecutul si ma iubeste intradevar fara egoism cu toate apucaturile mele de temperament, daca imi ofera stabilitate si siguranta, daca ma si fute de zici ca maine nu e o zi, daca face si mancare cand nu ma simt bine, daca a acceptat si un fost in casa (caruia i-am dat un mare sut pentru nesimtire fata de el), daca...Ce sa mai caut? Extraterestri? :laugh2Iubirea la maturitate e mult mai puternica pentru ca apreciezi omul si logic, nu numai cu inima... La Multi ani si multa fericire iti doresc! 1 1
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Decembrie 26, 2015 M-am razgandit, altfel as fi fugit de barbati toata viata. Daca imi stie tot trecutul si ma iubeste intradevar fara egoism cu toate apucaturile mele de temperament, daca imi ofera stabilitate si siguranta, daca ma si fute de zici ca maine nu e o zi, daca face si mancare cand nu ma simt bine, daca a acceptat si un fost in casa (caruia i-am dat un mare sut pentru nesimtire fata de el), daca...Ce sa mai caut? Extraterestri? :laugh2Iubirea la maturitate e mult mai puternica pentru ca apreciezi omul si logic, nu numai cu inima... La Multi ani si multa fericire iti doresc! In plm prea multi de 'daca' in postarea taP.S tu ce mai faci? daca el le face pe toate?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2015 In plm prea multi de 'daca' in postarea taP.S tu ce mai faci? daca el le face pe toate? N-am zis deja? Un bebe!
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Decembrie 26, 2015 N-am zis deja? Un bebe! Pai il faci singura? 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2015 Pai il faci singura? Tu zici ca merge si prin masturbare?
cata_roket Reputație: 12 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 26, 2015 In eprubeta. Numa sa ai grija sa fi treaza la concepere.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2015 In eprubeta. Numa sa ai grija sa fi treaza la concepere. Trebuie sa am grija doar sa fac niste analize din timp si apoi sa vad ce fac cu tigarile... Bautura nu este o problema.
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 26, 2015 mai egzista butasire altoire diviziunea celulară sporogeneza etc 3
cata_roket Reputație: 12 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 26, 2015 mai egzista butasire altoire diviziunea celulară sporogeneza etcsperam doar sa nu mosteneasca apucaturile mamei
cata_roket Reputație: 12 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 26, 2015 Oricum, mare dovada de iresponsabilitate sa faci un copil la inceput de relatie. Sau crezi ca, cu un copil il ti langa tine, Amada?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2015 Oricum, mare dovada de iresponsabilitate sa faci un copil la inceput de relatie. Sau crezi ca, cu un copil il ti langa tine, Amada? Nu, ar trebui sa fac peste niste ani, sa astept sa ajung pe la 50? Aia cu tinutul uneori e invers... De data asta e destul de simpla situatia, se vrea de ambele parti si nu stau sa astept sa-mi treaca. 1
cata_roket Reputație: 12 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 26, 2015 Nu, ar trebui sa fac peste niste ani, sa astept sa ajung pe la 50? Aia cu tinutul uneori e invers... De data asta e destul de simpla situatia, se vrea de ambele parti si nu stau sa astept sa-mi treaca. Nu tre sa astepti, ai asteptat deja prea mult. S-ar putea ca AMH-ul sa iti faca figuri la varsta ta. Si la cat de schimbatoare esti si previzibila in relatii cu barbatii, parca vad ca nu va apuca sfantu ion impreuna. Hai bafta. Ce sa faci cu tigarile? sa le fumezi
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2015 Nu tre sa astepti, ai asteptat deja prea mult. S-ar putea ca AMH-ul sa iti faca figuri la varsta ta. Si la cat de schimbatoare esti si previzibila in relatii cu barbatii, parca vad ca nu va apuca sfantu ion impreuna. Hai bafta. Ce sa faci cu tigarile? sa le fumezi Previzibila si schimbatoare in aceeasi propozitie? Nu sunt previzibila 100% nici pentru mine, nu-mi trecea prin cap ca ma transforma cineva din berbeaca in pisicuta (cu el)... Varsta mea nu conteaza, aluatul trebuie verificat sa fie in parametri...Iar tigarile se v-or rari daca nu disparea.
cata_roket Reputație: 12 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 26, 2015 Da, schimbatoare: acum zici ca esti ok, multumita, dupa un pahar de ceva iti bagi ceva ii ei barbati si in ea viatza, te retragi.... Previzibila: indiferent ce ti se intampla, tu nu esti de vina, tot timpul e altcineva tap ispasitor., adica barbatii, astrele, vremea, tu esti imaculata.Si daca ti-ai mai adus si trecut in "relatie", halal relatie, sigur nu va tine. Un barbat care te vrea doar pentru el, nu accepta sa stea si fostul in aceasi casa. Adica unu normal la cap.... Dar daca era normal, isi cauta si el una normala.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2015 Da, schimbatoare: acum zici ca esti ok, multumita, dupa un pahar de ceva iti bagi ceva ii ei barbati si in ea viatza, te retragi.... Previzibila: indiferent ce ti se intampla, tu nu esti de vina, tot timpul e altcineva tap ispasitor., adica barbatii, astrele, vremea, tu esti imaculata.Si daca ti-ai mai adus si trecut in "relatie", halal relatie, sigur nu va tine. Un barbat care te vrea doar pentru el, nu accepta sa stea si fostul in aceasi casa. Adica unu normal la cap.... Dar daca era normal, isi cauta si el una normala. Ti-am dat cumva papucii in trecut de tot insisti? Ba imi asum vina, dar nu ma scuz cand altii cer insistent lucruri pe care nu vreau/pot face.Normalitatea este relativa, pahare multe au fost pentru ca nu ma simteam in normalitate, de parca sunt rare cazurile cand oamenii cauta un refugiu in alcool...Ce tot judeci tu acum nici macar nu e problema mea, ba dai dovada ca te oftica 2 persoane fericite.
cata_roket Reputație: 12 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 26, 2015 Nu esti genul meu de femeie. Prefer femeile slim si stabile emotional.Eu nu judec pe nimeni. Erau doar constatari ale punerilor pe tapet aici pe forum a vietii tale private. Fericiti? nu aveti decat sa fiti, nu e problema mea. Astept cu rabdare balacareala.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2015 Nu esti genul meu de femeie. Prefer femeile slim si stabile emotional.Eu nu judec pe nimeni. Erau doar constatari ale punerilor pe tapet aici pe forum a vietii tale private. Fericiti? nu aveti decat sa fiti, nu e problema mea. Astept cu rabdare balacareala. Asta ii spuneam lui mai devreme despre tine "Sa astepte pana la Sfantul asteapta!"
cata_roket Reputație: 12 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 26, 2015 Am ajuns subiect de discutie in casa voastra... Hm, va plictisiti rau. Dai o bere la prima balacareala.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2015 Vorbeam de ce butoneaza fiecare... Te-a flatat aia, este? Nu exista cupluri fara certuri, dar daca asta te incalzeste, asteapta.
cata_roket Reputație: 12 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 26, 2015 Flatat? pt ce? constatam nivelul plictiseala intervenit deja. pt. caldura, exista centrala termica.Te-a lovit iubirea.... Faina treaba... Sau teama ca nu ai unde locui, sau ca nu te mai poti intretine singura....ca na, clienti mai de unde.... Ma bucur ca esti bine.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2015 E o relatie linistita, nu plictisitoare si mie imi lipsea sa butonez in laptop... O sa-mi treaca.Ca ma intepi tu pe mine evident nu face decat sa continuam o discutie inutila. Dar nu-l insulta ca nu e un fraier sa nu-si dea seama daca o femeie il iubeste sau ii vrea banii...Faceti figuri ca sunt in colo si pe dincolo, dar cand ma retrag se incepe cu daca se mai poate sau cand revin. Nu se mai nimic, o sa facem si legal, dar nu din nesiguranta, ci sa nu ne mai impiedicam de niste lucruri...Sper ca esti multumit acum pentru ca eu nu-ti mai raspund.
cata_roket Reputație: 12 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 26, 2015 E o relatie linistita, nu plictisitoare si mie imi lipsea sa butonez in laptop... O sa-mi treaca.Ca ma intepi tu pe mine evident nu face decat sa continuam o discutie inutila. Dar nu-l insulta ca nu e un fraier sa nu-si dea seama daca o femeie il iubeste sau ii vrea banii...Faceti figuri ca sunt in colo si pe dincolo, dar cand ma retrag se incepe cu daca se mai poate sau cand revin. Nu se mai nimic, o sa facem si legal, dar nu din nesiguranta, ci sa nu ne mai impiedicam de niste lucruri...Sper ca esti multumit acum pentru ca eu nu-ti mai raspund. Nu simteam nevoia de justificari. Dar daca tie ti-a cazut bine, asta e. Nu am insultat pe nimeni, nici nu il cunosc, nici nu ma interesa. Eu am scris din prisma a aceea ce ai tot postat tu, ca urmare a imaginii pe care ti-ai format-o aici pe forum.O seara linistita.
Postări Recomandate