Sari la conținut

mi-e dor de o petrecere privata

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

voua nu?

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Wow! Si mie! Suna foarte frumos! Ultima am facut-o la Constanta acum cativa ani! A fost in deliciu! Vorbind drept in Bucuresti ar trebui sa iasa mult mai fain!

• Like 4
Postat

Wow! Si mie! Suna foarte frumos! Ultima am facut-o la Constanta acum cativa ani! A fost in deliciu! Vorbind drept in Bucuresti ar trebui sa iasa mult mai fain!

Orice se întâmplă în București este mult mai fain.

• Like 2
Postat

Vorba lu' Florică Roșioru...București ora iegzactă, un' se strânge lumea toată :)

Cuvinte care ie adevărate 101% :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cuvinte care ie adevărate 101% :)

chiar si peste

• Like 4
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

voua nu?

Cand aud de petrecere privata ma gandesc la o orgie sexuala + buckets of cum load swolen :) in care fetele sunt folosite in cel mai josnic mod cu putinta , iar la sfarsitul ei de abia mai au putere sa se taraie in pat O-o

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

ceaveti ma, a dat dracii in voi ?

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

petrecere privata inseamna multa pula randunico...te bagi ? 

• Like 2
Postat

Am impresia ca Rundunica inghite in sec.

Depinde ce inseamna pentru ea petrecere privata, daca refuza sexul.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Petrecere privată înseamnă muzică,distracție,prieteni, glume,etc.faptul ca unii aleg să facă și alte activități e doar un detaliu. Majoritatea se distrează, beau un cico,un vin,degusta un aperitiv,o prăjiturică... Am fost la destule petreceri și nu am făcut sex la niciuna. M am distrat în schimb la toate

• Like 2
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Petrecere privată înseamnă muzică,distracție,prieteni, glume,etc.faptul ca unii aleg să facă și alte activități e doar un detaliu. Majoritatea se distrează, beau un cico,un vin,degusta un aperitiv,o prăjiturică... Am fost la destule petreceri și nu am făcut sex la niciuna. M am distrat în schimb la toate

ai fost cu aia de ziua a 7-a?

• Like 2
Postat

nu tanjeste dupa nimic altceva decat dupa bani si sa rada de prosti!

femela cauta sa iasa sa socializeze si la cat de cu ariciul in buzunar e ar manca ar bea ar da prosteala si poate ar stoarce niste banuti de pe niste fraieri...pe parcurs desigur i-ar mai amagi si pe la domiciliu ca le tunde flocii , le scoate parul din nas , le taie unghiile orice dar numai sa nu se futa...ca evident nu s-ar mai simti bine...curvele incep sa evolueze daca pana acuma faceau ceva pt bani de acuma vor nu doar sa nu mai faca nimic...ci sa li se si faca ceva pentru care sa fie platite...prost nu e cine cere...:)) bagati fratilor mare!!!

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mare ciudă ai u ca nu mă fut io

Postat

nu tanjeste dupa nimic altceva decat dupa bani si sa rada de prosti!

femela cauta sa iasa sa socializeze si la cat de cu ariciul in buzunar e ar manca ar bea ar da prosteala si poate ar stoarce niste banuti de pe niste fraieri...pe parcurs desigur i-ar mai amagi si pe la domiciliu ca le tunde flocii , le scoate parul din nas , le taie unghiile orice dar numai sa nu se futa...ca evident nu s-ar mai simti bine...curvele incep sa evolueze daca pana acuma faceau ceva pt bani de acuma vor nu doar sa nu mai faca nimic...ci sa li se si faca ceva pentru care sa fie platite...prost nu e cine cere...:)) bagati fratilor mare!!!

Exact! De fapt genul asta de femei sunt ori lesbiene, ori frigide! Feriti-va de ele ca de draqu!
  • Like 1
Postat

Aia ce descrii tu se cheama "petrecere" pur si simplu, nu "petrecere privata"!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Exact! De fapt genul asta de femei sunt ori lesbiene, ori frigide! Feriti-va de ele ca de draqu!

sa mori tu?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aia ce descrii tu se cheama "petrecere" pur si simplu, nu "petrecere privata"!

e petrecere privata pentru ca se organizeaza in spatiu privat, in cadru stabilit de la inceput, cu participanti cunoscuti, etc. nu am zis gangbang..

dhaaa....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare