Sari la conținut

La mine sau la tine !!! 0730840182

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

aaaaaa i de plm  ....

sau cum ar spune basescu: pana si curvele ar trebui sa dea dovada de o minima inteligenta

• Minus 3
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

A, si e cazul sa te opresti de deschis topice noi, cu exceptia sectiunii cu anunturi, acolo poti, fara  numar , spor :)

Postat

Era clar...incepatoare...habar nu are de ea....trebuia indrumata nu banata....(parerea mea)....poate sa gandit ca aici e ca la telegraf..mai multe anunturi..mai multi bani!

Imi pare rau chiar nu stiam cum se foloseste da am invatat si nu sunt incepatoare :* Oricum mersi frumos ! ... Nu o sa se mai repeete !

Postat

Eu am fost la ea acum o ora normal am, sunat si am intrebat tarifu si misa zis cum in ce fel si unde sa ma duc sa ma dirigeze am ajuns la locul unde mi sa specificat am intrat misa pus intrebarea ce suc beau ?   am zis ca nu si ca  ii multumesc mia zis sa intru sa fac un dus si ma intrebat daca vreau sa intre cu mine iam zis ca nu sa se pregateasca ca es repede  am intrat cand am esit ma astept :hug1 at la fel cum e in poze am avut reiactia oau am zis cum procedam si cum incepem fumam o  tigare de inceput sau incepem direct misa zis tigara nu ise pune timp am fumat si dupa am inceput sa ne jucam oralul 9.10  stramta 9.90 geme de placere oau si ma facut fericit isi merita bani si mia zis ca nu a stiut ca nu are voie sa puna multe toping  mai multe si nare voie dar nu are nici o vina si merita vazuta rapid :) 

:kiss3 

• Minus 1
  • Oras:Intre vecini
Postat

Doamne deci asa prostie pe fata nu am vazut in viata mea... da i frate ban permanent ca fata asta pt mine e de evitat daca a inceput sa isi faca singura recenziile..penala rau de tot. Punct

• Like 3
Postat

nu mai zici nimic laba dami nr tau sa te sun sa ne vedem poate trec pe la ma... copi aruncati pe perete nu mai vb acum stai nu te duci la scoala si te uiti  la  fete pe net si o iai la 6,5 zi lu ma... ca te duci la o pita si dute la ea si vezi ce poate da nu ii fura bani lu bunicatu dupaia 

• Minus 1
Postat

Cand o sa inveti sa vorbesti corect gramatical poate atunci...intre timp nu ti mai face recenziile singur ok fishi fishi ? mirosi pana aici

• Like 2
Postat

aflu usor cine esti sorinel de la plopeni si o sa te fut pe tine fi pe faza nu sti cine sunt si ma faci mincinos bine sorinel o  sa te prind eu !

• Minus 1
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

aflu usor cine esti sorinel de la plopeni si o sa te fut pe tine fi pe faza nu sti cine sunt si ma faci mincinos bine sorinel o  sa te prind eu !

Tu de unde ai mai aparut mai terorizat-o. Sau fishi fishi terorizat?

Postat

Tu de unde ai mai aparut mai terorizat-o. Sau fishi fishi terorizat?

post-66259-0-09364200-1448268563_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...