aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Noiembrie 26, 2015 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Noiembrie 26, 2015 De ce ti pare tie ca, virgula, capul de pe umeri ar fi mai important decat capul pulii? Daca n-ai pus intrebarea asta la mishto, ca trolleala cu shtaif, atunci esti irecuperabil, prietene. Daca doar vrei sa fii cel mai tare troll de pe aici cu imbecilitati d-astea... n-ai reusit, sunt altii muuuuult mai prolifici in tampenie.
estrogen Reputație: 1705 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 26, 2015 Daca n-ai pus intrebarea asta la mishto, ca trolleala cu shtaif, atunci esti irecuperabil, prietene. Daca doar vrei sa fii cel mai tare troll de pe aici cu imbecilitati d-astea... n-ai reusit, sunt altii muuuuult mai prolifici in tampenie.Asta-i doar punctul tau de vedere. N-am eu nici o nevoie sa ma consideri tu recuperabil sau irecuperabil si putin imi pasa de asta. Eu te-am rugat doar sa raspunzi la o simpla intrebare: De ce ti se pare capul de pe umeri mai imporatnt decat celalalt cap pe care-l posezi. Pentru ca mie unul mi se par la fel de importante. Si nu reusesc sa inteleg de ce tu dai o importanta mai mare capului pe care-l porti pe umeri.
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 26, 2015 Poate fi o ocupaţie 1
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Noiembrie 26, 2015 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Noiembrie 26, 2015 Asta-i doar punctul tau de vedere. N-am eu nici o nevoie sa ma consideri tu recuperabil sau irecuperabil si putin imi pasa de asta. Eu te-am rugat doar sa raspunzi la o simpla intrebare: De ce ti se pare capul de pe umeri mai imporatnt decat celalalt cap pe care-l posezi. Pentru ca mie unul mi se par la fel de importante. Si nu reusesc sa inteleg de ce tu dai o importanta mai mare capului pe care-l porti pe umeri. Daca tu pui semn de egalitate (pe bune) intre creier si pula, atunci n-am ce sa-ti explic, ca e stiut ca pula nu stie carte si nu intelege. Bye bye. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2015 io decat mantreb ce face pula dupa ce moare barbatu ca restu stie toata lumea pula e nemuritoare 3
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 26, 2015 Pula stie algebra?
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 26, 2015 Pula stie algebra?îti dă cumva cu minus? 2
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 26, 2015 îti dă cumva cu minus? Nu. Excedent bugetar.
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 26, 2015 Ba..am uitat..nu aici trebuia sa postez
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 26, 2015 ''Ce face un barbat dupa ce-i moare pula ? ''.......................................... Sta zilnic pe nimfomane 24/24, posteaza(se caca pe el) de peste 20 de ori pe zi, si se fute-n chur si in gura virtual cu alti impotenti de-ai lui. Si aproape zilnic mai trebuie sa linga-n cur macar o exchorta pe la DG ori pe propriul topic. Daca-i mai ramane timp, mai fute si cate o recenzie demna de cascadorii rasului. ''Parerea mea''. Ps: daca vrei o parere avizata despre ce o sa mai poti face atunci cand te lasa zgarciul, il poti intreba pe azorel. 1 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Noiembrie 27, 2015 Sau se mai da si zorro,cu bandaj la ochi,cu gauri,calarind netul,cu sampania in rucsac,in cautare de bastarzi pesti,strigand virtual,like a crazy person,militiaaa,sa vina militia,i-am prins. 1 4
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2015 E simplu mah: dupa ce iti moare pula, intri in politica! 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 27, 2015 Parerea mea e ca nu mai face nimic. Poate ca face caca in pantaloni sau pisu pe el si necesita pampersi. De aceea zic eu ca pula e avutul cel mai de pret al unui barbat si trebuie avut gija mare de pula ca atunci cand se duce, dusa ramane. N-o mai resuscitezi nici cu afrodisiace, nici cu nimic. Asa ca cel putin pentru mine dictonul Cuget deci exist trebuie schimbat cu Fut deci exist. As I said ... driven by penis .... chiar nu stiu de ce unii s-au nascut si cu creier.
estrogen Reputație: 1705 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 27, 2015 As I said ... driven by penis .... chiar nu stiu de ce unii s-au nascut si cu creier.Sa stii ca, virgula, creierul consuma energia din penis. Din cauza asta indivizii care folosesc in mod excesiv gandirea, au probleme destul de devreme cu sculatul obiectului.
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 27, 2015 E simplu mah: dupa ce iti moare pula, intri in politica!...........................sau te-apuci de droguri, stai zilnic cu capul in damigeana, ori ii descoperi pe Dumnezeu si pe assrenie moca, rugandu-i sa ti-o-n vie din morti. ........................As I said ... driven by penis .... chiar nu stiu de ce unii s-au nascut si cu creier......................... Ba dashteptul pulii in moarte clinica, pe tine cine te indeamna la Ancuta ma ?... pula sau creierul, nu ca-n cazul tau ar fi vreo diferenta intre ele, ambele fiind la fel de inutile, avand consistenta raciturii/piftiei. Sau doar limba ??? 1 3
estrogen Reputație: 1705 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 27, 2015 ...........................sau te-apuci de droguri, stai zilnic cu capul in damigeana, ori ii descoperi pe Dumnezeu si pe assrenie moca, rugandu-i sa ti-o-n vie din morti. Pa d-aia se fac acuma atatea biserici plus catedrala aia imensa....
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 27, 2015 ...........................sau te-apuci de droguri, stai zilnic cu capul in damigeana, ori ii descoperi pe Dumnezeu si pe assrenie moca, rugandu-i sa ti-o-n vie din morti. ................................................ Ba dashteptul pulii in moarte clinica, pe tine cine te indeamna la Ancuta ma ?... pula sau creierul, nu ca-n cazul tau ar fi vreo diferenta intre ele, ambele fiind la fel de inutile, avand consistenta raciturii/piftiei. Sau doar limba ??? Sa recunoastem, de pe intreg forum-ul asta, doar tu esti destept si potent, parol 1
tk2xxx Reputație: -531 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 27, 2015 Parerea mea e ca nu mai face nimic. Poate ca face caca in pantaloni sau pisu pe el si necesita pampersi. De aceea zic eu ca pula e avutul cel mai de pret al unui barbat si trebuie avut gija mare de pula ca atunci cand se duce, dusa ramane. N-o mai resuscitezi nici cu afrodisiace, nici cu nimic. Asa ca cel putin pentru mine dictonul Cuget deci exist trebuie schimbat cu Fut deci exist. Cam ai nimerit pe aiciPt obtinerea unei erectii sunt angrenati multi factori in corpul uman(hormoni , circulatie, neuro-hormoni(ex pregnenolone este un neuro-hormon), etc) . Fara un corp sanatos, o veriga care este slaba .... erectia nu poate fi sustinutaDe aceea de exemplu impotenta este de obicei apanajul unei afectiuni sistemice grave(boala cardio vasculara, dementa , cancer etc)Pt un barbat incapacitatea de avea erectie , inseamna de obicei game over 1 2
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 27, 2015 lu asta io pasa de pula moarta http://stirile.rol.ro/images/caineverde/fizicianimportant.jpg
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 27, 2015 lu asta io pasa de pula moarta http://stirile.rol.ro/images/caineverde/fizicianimportant.jpg La asta e cat se poate de vie !!!
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2015 La asta e cat se poate de vie !!! sa iti fie rusine ! 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 27, 2015 sa iti fie rusine !Ca ce ? Vorbesc foarte serios , da un search sau mai simplu uita-te la film !
estrogen Reputație: 1705 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 28, 2015 Cam ai nimerit pe aiciPt obtinerea unei erectii sunt angrenati multi factori in corpul uman(hormoni , circulatie, neuro-hormoni(ex pregnenolone este un neuro-hormon), etc) . Fara un corp sanatos, o veriga care este slaba .... erectia nu poate fi sustinutaDe aceea de exemplu impotenta este de obicei apanajul unei afectiuni sistemice grave(boala cardio vasculara, dementa , cancer etc)Pt un barbat incapacitatea de avea erectie , inseamna de obicei game over Am un amic, are vreo 32 de ani e plin de bani, dar e cam grasut si in plus fumeaza si uneori cam bea. Eh are 32 de ani si nu i se mai scoala. Si are o prietena pe care dac-ati vedea-o vi s-ar face la toti pulile maciuca. Si imaginati-va ca ala nu poate s-o futa. Acum tipa e disperata. Au fost la tot felul de medici si n-a reusit nimeni sa i-o mai scoale. Si are doar 32 de ani....
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 28, 2015 Am un amic, are vreo 32 de ani e plin de bani, dar e cam grasut si in plus fumeaza si uneori cam bea. Eh are 32 de ani si nu i se mai scoala. Si are o prietena pe care dac-ati vedea-o vi s-ar face la toti pulile maciuca. Si imaginati-va ca ala nu poate s-o futa. Acum tipa e disperata. Au fost la tot felul de medici si n-a reusit nimeni sa i-o mai scoale. Si are doar 32 de ani....sal duca la corhanit co so aiba ca maciuca
cata_roket Reputație: 12 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Noiembrie 28, 2015 se pregateste de inmormantare?!?!?!?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum