Sari la conținut

Ce face un barbat dupa ce-i moare pula

Postări Recomandate

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

De ce ti  pare tie ca, virgula, capul de pe umeri ar fi mai important decat capul pulii? 

Daca n-ai pus intrebarea asta la mishto, ca trolleala cu shtaif, atunci esti irecuperabil, prietene. Daca doar vrei sa fii cel mai tare troll de pe aici cu imbecilitati d-astea... n-ai reusit, sunt altii muuuuult mai prolifici in tampenie.

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Daca n-ai pus intrebarea asta la mishto, ca trolleala cu shtaif, atunci esti irecuperabil, prietene. Daca doar vrei sa fii cel mai tare troll de pe aici cu imbecilitati d-astea... n-ai reusit, sunt altii muuuuult mai prolifici in tampenie.

Asta-i doar punctul tau de vedere. N-am eu nici o nevoie sa ma consideri tu recuperabil sau irecuperabil si putin imi pasa de asta. Eu te-am rugat doar sa raspunzi la o simpla intrebare: De ce ti se pare capul de pe umeri mai imporatnt decat celalalt cap pe care-l posezi. Pentru ca mie unul mi se par la fel de importante. Si nu reusesc sa inteleg de ce tu dai o importanta mai mare capului pe care-l porti pe umeri.

Postat

Asta-i doar punctul tau de vedere. N-am eu nici o nevoie sa ma consideri tu recuperabil sau irecuperabil si putin imi pasa de asta. Eu te-am rugat doar sa raspunzi la o simpla intrebare: De ce ti se pare capul de pe umeri mai imporatnt decat celalalt cap pe care-l posezi. Pentru ca mie unul mi se par la fel de importante. Si nu reusesc sa inteleg de ce tu dai o importanta mai mare capului pe care-l porti pe umeri.

Daca tu pui semn de egalitate (pe bune) intre creier si pula, atunci n-am ce sa-ti explic, ca e stiut ca pula nu stie carte si nu intelege. Bye bye.

• Like 1
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

''Ce face un barbat dupa ce-i moare pula ? ''

..........................................

Sta zilnic pe nimfomane 24/24, posteaza(se caca pe el) de peste 20 de ori pe zi, si se fute-n chur si in gura virtual cu alti impotenti de-ai lui. Si aproape zilnic mai trebuie sa linga-n cur macar o exchorta pe la DG ori pe propriul topic.
 Daca-i mai ramane timp, mai fute si cate o recenzie demna de cascadorii rasului.

''Parerea mea''.  :hihat

Ps: daca vrei o parere avizata despre ce o sa mai poti face atunci cand te lasa zgarciul, il poti intreba pe azorel:habarnam
  • Like 1
  • Minus 3
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Sau se mai da si zorro,cu bandaj la ochi,cu gauri,calarind netul,cu sampania in rucsac,in cautare de bastarzi pesti,strigand virtual,like a crazy person,militiaaa,sa vina militia,i-am prins. :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Parerea mea e ca nu mai face nimic. Poate ca face caca in pantaloni sau pisu pe el si necesita pampersi. De aceea zic eu ca pula e avutul cel mai de pret al unui barbat si trebuie avut gija mare de pula ca atunci cand se duce, dusa ramane. N-o mai resuscitezi nici cu afrodisiace, nici cu nimic. Asa ca cel putin pentru mine dictonul Cuget deci exist trebuie schimbat cu Fut deci exist.

As I said ... driven by penis .... chiar nu stiu de ce unii s-au nascut si cu creier.

Postat

As I said ... driven by penis .... chiar nu stiu de ce unii s-au nascut si cu creier.

Sa stii ca, virgula, creierul consuma energia din penis. Din cauza asta indivizii care folosesc in mod excesiv gandirea, au probleme destul de devreme cu sculatul obiectului.

Postat

E simplu mah: dupa ce iti moare pula, intri in politica!

........................

...sau te-apuci de droguri, stai zilnic cu capul in damigeana, ori ii descoperi pe Dumnezeu si pe assrenie moca, rugandu-i sa ti-o-n vie din morti.  :pope
........................

........................

Ba dashteptul pulii in moarte clinica, pe tine cine te indeamna la Ancuta ma ?... pula sau creierul, nu ca-n cazul tau ar fi vreo diferenta intre ele, ambele fiind la fel de inutile, avand consistenta raciturii/piftiei.
  Sau doar limba ???  :thinking
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

........................

...sau te-apuci de droguri, stai zilnic cu capul in damigeana, ori ii descoperi pe Dumnezeu si pe assrenie moca, rugandu-i sa ti-o-n vie din morti.  :pope

Pa d-aia se fac acuma atatea biserici plus catedrala aia imensa....

Postat

........................

........................

........................

Ba dashteptul pulii in moarte clinica, pe tine cine te indeamna la Ancuta ma ?... pula sau creierul, nu ca-n cazul tau ar fi vreo diferenta intre ele, ambele fiind la fel de inutile, avand consistenta raciturii/piftiei.
  Sau doar limba ???  :thinking

Sa recunoastem, de pe intreg forum-ul asta, doar tu esti destept si potent, parol :)

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Parerea mea e ca nu mai face nimic. Poate ca face caca in pantaloni sau pisu pe el si necesita pampersi. De aceea zic eu ca pula e avutul cel mai de pret al unui barbat si trebuie avut gija mare de pula ca atunci cand se duce, dusa ramane. N-o mai resuscitezi nici cu afrodisiace, nici cu nimic. Asa ca cel putin pentru mine dictonul Cuget deci exist trebuie schimbat cu Fut deci exist.

Cam ai nimerit pe aici

Pt obtinerea unei erectii sunt angrenati multi factori in corpul uman(hormoni , circulatie, neuro-hormoni(ex pregnenolone este un neuro-hormon), etc) . Fara un corp sanatos, o veriga care este slaba .... erectia nu poate fi sustinuta

De aceea de exemplu impotenta este de obicei apanajul unei afectiuni sistemice grave(boala cardio vasculara, dementa , cancer etc)

Pt un barbat incapacitatea de avea erectie , inseamna de obicei game over :(

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Lost in the wind
Postat

lu asta io pasa de pula moarta

http://stirile.rol.ro/images/caineverde/fizicianimportant.jpg

La asta e cat se poate de vie !!!   :innocent

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

La asta e cat se poate de vie !!!   :innocent

sa iti fie rusine !

• Like 1
Postat

sa iti fie rusine !

Ca ce ? Vorbesc foarte serios , da un search sau mai simplu uita-te la film !
Postat

Cam ai nimerit pe aici

Pt obtinerea unei erectii sunt angrenati multi factori in corpul uman(hormoni , circulatie, neuro-hormoni(ex pregnenolone este un neuro-hormon), etc) . Fara un corp sanatos, o veriga care este slaba .... erectia nu poate fi sustinuta

De aceea de exemplu impotenta este de obicei apanajul unei afectiuni sistemice grave(boala cardio vasculara, dementa , cancer etc)

Pt un barbat incapacitatea de avea erectie , inseamna de obicei game over :(

Am un amic, are vreo 32 de ani  e plin de bani, dar e cam grasut si in plus fumeaza si uneori cam bea. Eh are 32 de ani si nu i se mai scoala. Si are o prietena pe care dac-ati vedea-o vi s-ar face la toti pulile maciuca. Si imaginati-va ca ala nu poate s-o futa. Acum tipa e disperata. Au fost la tot felul de medici si n-a reusit nimeni sa i-o mai scoale. Si are doar 32 de ani....

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Am un amic, are vreo 32 de ani  e plin de bani, dar e cam grasut si in plus fumeaza si uneori cam bea. Eh are 32 de ani si nu i se mai scoala. Si are o prietena pe care dac-ati vedea-o vi s-ar face la toti pulile maciuca. Si imaginati-va ca ala nu poate s-o futa. Acum tipa e disperata. Au fost la tot felul de medici si n-a reusit nimeni sa i-o mai scoale. Si are doar 32 de ani....

sal duca la corhanit co so aiba ca maciuca

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...