Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Dupa esecul cu zana de la Palatul Copiilor m-am gandit sa perseverez, ca doar nu s-au terminat pustoaicele blonde in Bucuresti (ati inteles poate, sunt setat in perioada asta pe fapturi blonde, delicate, etc...)Dau de urmatorul anunt in AT:BaBa NoVaC LoRy, pustoaica 19 ani, te astept la mine pentru a petrece o ora plina de romantism. Sunt alegerea perfecta, ofer: sex normal, oral cu finalizare.. poze 100% reale facute in locatie pupiki - 0765342333.Am vazut eu in poze sanii cam lasati, dar la cat de mari pareau, am zis ca trec peste. Sun, raspunde o voce copilaroasa, imi recita meniul (ca in anunt, in plus precizeaza ca face si oral neprotejat in functie de igiena), imi explica destul de coerent cum sa ajung la locatie (este pe o straduta paralela cu Baba Novac, peste drum de restaurantul Rucar), stabilim ca ajung in 15 min., si ma prezint la usa. Usa se deschide larg, admir din prag un hol generos, o sufragerie mare, in departare se zarea un hol mai mic, unde se afla baia. Va fac aceasta descriere, pentru ca ma ambitionam sa stau in prag, si daca nu iesea nimeni de dupa usa, ma uitam si eu prin casa! La un moment dat iese un cap blond, dar cam din dreptul clantei, care imi arunca un "haide" grabit, inchide usa, si o ia in pas alergator catre unul din dormitoarele (stanga-dreapta) la care se ajunge trecand prin sufragerie. Fata era singura in locatie. Se opreste in dreptul patului, iar eu, tragandu-mi rasuflarea dupa marsul fortat la care m-a supus privesc o pustoaica foarte scunda (max. 1.50m), este adevarat, blonda, dar atat. Este infasurata intr-un prosop, dar oja de culoare portocalie cojita pe unghiile de la picioare si aspectul general neingrijit, ma fac sa-i spun ca nu raman. Ca argument suprem, lasa sa-i cada prosopul si-mi prezinta o colectie de colacei care departe de a ma atrage, imi intaresc hotararea de a o lua din loc. Ii comunic d-rei decizia finala, nu comenteaza, isi aduna prosopul si reluam maratonul, de data asta in directie inversa. Mie nu mi-a placut. Atasez si o poza mai jos, care desi este mai intunecata, o reprezinta fidel (mica, indesata si cu sunculite). In celelalte poze arata mult prea bine fata de realitate.

post-1-133409741186_thumb.jpg

post-1-133409741187_thumb.jpg

post-1-133409741188_thumb.jpg

post-1-133409741189_thumb.jpg

post-1-13340974119_thumb.jpg

post-1-133409741192_thumb.jpg

post-1-133409741193_thumb.jpg

post-1-133409741195_thumb.jpg

• Like 1
Postat

buna seara.atras de sanii destul de mari,dispusi pe o faptura atat de mica,m-am decis acum cateva zile sa vizitez posesoarea acestei pagini.telefonul , adresa si fotografiile sunt specificate si postate corect de colegul deschizator de thread,mai putin anuntul,pe care fata l-a schimbat textual.daca ma gandesc bine,chiar si povestea cu "primirea coincide".bun.mentionez ca toate foto sunt reale.poate a mai pus putina carnita pe ea,dar in nici un caz nu este grasa.este micuta de statura,cam 1,50-1,55m.sanii sunt mari si grei,zice ca nu a nascut,contrastul cu trupul maruntel face toti banii(cel putin pentru mine).este frumusica,vopsita blond,are trasaturi perverse,excitante.are chiar si un cercel tip bobita,infipt pe undeva pe la nivelul fetei.tarifele sunt:70 lei fin/100 ora.am ales varianta2.am venit dusuit de acasa.m-a pus sa i-l arat pe gogu si m-a rugat sa-l mai sapunesc putin daca vreau oral nep.eram excitat si cred ca m-am lubrefiat putin.a inceput cu oral,nu este foarte indemanatica,in scimb este metodica si meticuloasa.se uita in ochii tai si geme cand suge.se mai ajuta si de manute,dar nu m-a deranjat.dupa oral nep.,apoi69(curata si epilata),am executat normal cu preze in dif.pozitii.subliniez ca ar face orice pentru a te simti bine.terminat in prez.mers la baie.nu prosop,nu gel.mi-a adus un sapun normal.stersul se face numai cu servete umede sau uscate.la al doilea numar(timp in care a fumat 2 tigari,apoi s-a clatit),ostilitatile au decurs cam la fel,in afara faptului ca eu n-am mai reusit sa termin,dar ea a dat dovada de multa abnegatie,rabdare,chiar pasiune ,dar degeaba.nu grabeste,nu se uita la ceas.in casa este curatel,mai are o coleguta tanara si ea,la fel de micuta,dar bruneta si cu sanii mai mici.daca dati o cautare pe AT cu expresia"BABA NOVAC",singurele care apar in zona sunt ele.per total am fost multumit pentru banii dati.as repeta experienta.va salut si va doresc de bine!

Postat

Am fost si io ieri pe la dansa cautand ceva nou la un pret ok.Numarul nu mai este acesta din thread ci asta 0761806805 , de fapt am dat de ea in libertatea si dupa am constatat ca are si pe AT. Fata este blondina la vreo 1.55 , 50 si ceva de kile, cateva in plus , 20 de ani zice ea , face meserie de destul timp , mai sta cu o colega bruneta (0736878637) care se uita pe tine si intra in camera cand esti in actiune s-o anunte pe blonda ca mai are un client pe jos ca i-a zis sa urce in 10 min, chestii dastea sa te simti sa termini mai repede ca sa scape de tn ....din punctul asta de vedere nu recomand pe niciuna , e atmosfera de fast fuck te grabeste vizibil pauza dintre finalizari e f scurta cat sa fumezi o tigara apoi hai repede , la inceput am facut un dus , cand am revenit in camera mi-a cerut banii i-am dat 7 sute pe o fin si mi-a spus ca a trecut timpul pt finalizare si sa dau pt ora ca face 2 fin, ca am stat prea mult in dus , in fine m-am orientat prost si departe , io clar n-o sa mai revin , din cauza atitudinii pe care o au fata de client.Dau note :Locatie: 8, ap 2 camere ingrijit curatel, baie ok ,ud pe jos , prosop uscat , era destul de devreme cred ca am fost primul client.Atitudine ,GFE : 4- nu ai ce vorbi prea mult cu ea nu e genu de curva cu care poti face un click , pt ca e strict pe treaba , banii apoi serviciile.no fk, pupaturi pe corp , geme cand o futi si gafaie cand o suge.Oral: 7-8 face fara prez cu fin orala te linge pe coaie daca o pui , e ok.Normal : 6 -sta deasupra e ok , la misionar si pe la spate nu am simtit mare lucru , nu se uda cum treb plus ca e cam larga , n-ai senzatii cu ea, tocmai daia a doua fin cu dastea de genu nu se intampla neam.Daca sunteti prin zona merge incercata o finalizare cu domnisoara in cazul meu ora a fost un esec care a durat 47 de minute cu tot cu un dus destul de lung facut.Nu se merita sa bati drumul special pt ea.Din pacate la pretul asta atat ne cam ofera piata rar gasim ceva bun de care sa ramai placut impresionat.

• Like 8
  • Minus 2
Postat

numar : 0761806805 . sun, programez in 25 de minute, ma ghideaza in locatie pe langa Rucar-Baba Novac. ajuns usor, locuri de parcare fara probleme. apartament cu doua camere, cred ca mai era o colega , nu am vazut-o dar am auzit ceva zgomote (eu sper ca era vreo colega si nu vreun peste) blondina pitica(mai ca ma intrebam daca sta cumva in genunchi sau chiar in picioare:D.maxim 150cm. pozele seamana cat de cat cu realitatea, insa este mult mai plinuta. sa spunem ca are sanii foarte mari, sunculita grava pe burtica , un fundulet mic mic de tot si doua betisoare pe post de picioare=)). acum incepe actiunea...o tipa clasica, nu poti schimba doua vorbe, genul care face maraton cu o partida de sex, fara implicare si cu o igiena precara(nu a facut dus nici cu mine, nici dupa mine, desi am finalizat pe corp,doar s-a sters ATENTIE cu un prosop).nu am incercat fk pentru ca nu mi-a inspirat incredere.notele ar fi in felul urmator:atitudine zero baratfizic 5 cu indulgentaoral 6-7-pare ca ii place dar nu se pricepenormal 5-6, e foarte larga si nu se implica deloc.mai bine futi o scandurapoate ar merge odata dar eu unul nu mai revin.

• Like 1
Postat

vreau sa va multumesc sincer pt recenzii baieti,chiar ma gandeam serios sa ii fac o vizita domnisoarei in speranta ca este mai oke decat colega ei bruneta care o gasesti tot la search 'baba novac' pe AT

• Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur
Postat

Salutare,

intr-o zi de vineri catre seara, dupa o saptamana istovitoare de munca imi zic ca ar fi timpul de ceva relaxare. Rasfoiesc un pic AT-ul in cautare de carne proaspata de caprioara. O gasesc pe Lory care-mi convine si ca locatie si ca aspect (aveam chef de o miniona cu tzatze mari). Contact telefonic, discutat detalii, stabilit intalnire, descalecat.

Locatia&fata: Baba Novac, dinspre Mihai Bravu, primul semafor dreapta, stanga cum duce drumul, bloc lung cu tz-shpe scari, etaj superior, lift functional. Sunat, deschis usa, nimeni... Dau sa intru, ma impiedic. Era ea, un pic mai sus de buric (al meu evident), intr-o rochitza alba,uratzica rau la fata. Ma vede dezamagit si se suie pe niste pantofi. Mai treaca-mearga. La corp e OK este cea din poze iar pe tocuri nu arata rau deloc. Cur frumos, bombat, tare, picioare frumoase, ceva colacei la talie dar nu deranjant, tzatze mari, lasate dar tari. La fatza cum va spuneam destul de inatractiva, piercing in bot (mi-a amintit de celebrul vers al Parazitilor). Era tarziu, cur frumos, pret OK am ramas totusi.

Cer sa ma duc la baie si-mi arata directia. Intreb de prosop imi aduce unul destul de ponosit. Fara papuci. Baia veche si curatenia din baie foaaarte relativa m-au indemnat sa merg pe varfuri ca balerinele. Intors de la dus trecem la treaba.

Prestatia: incepe cu FK sarutari pe gat, piept si continua cu oral neprotejat ea pe marginea patului eu in picioare. Oralul mediu spre bunicel, ajutat mult de mana si destul de hard - se simteau un pic dintisorii. Ii luam mainile si le puneam pe bucile mele dupa cateva secunde ea lua iarasi organul in mana. Si tot asa pana m-am plictisit eu. Ii luam capul intre maine si o directionam catre outze, cum i-l lasam liber cu se repezea spre cu botu-n capu pulii torturandu-l. Dupa ce ne-am jucat asa vreo 20 de minute ii spun sa puna prezervativul. Il pune si iarasi se repede la oral. Nu mi-am dat seama daca-i place oralul sau ii place repede. Tind sa cred ca a doua varianta. O arunc in pat pe spate si incep un umeri craci. Nu s-a lubrefiat nici natural nici artificial, a intrat greu dar nici nu s-a plans. Ca si la oral gemete false la greu si privirea in ochii mei. Fara dirty talks. Asa am si finalizat in prezervativ.

M-a sters cu servetelele umede s-a sters si pe ea si din puctul ei de vedere asta a fost toata igiena. A fost surprinsa ca dupa ”toaletizarea” ei eu totusi am insistat sa merg la dus. Evident ea nu m-a copiat.

Ma intorc in camera, discutii banale, imi spune ca vrea sa se mute, eu o incurajez explicandu-i ca e foarte importanta igiena si curatenia ea se uita debusolata la mine si imi spune ca motivul este ca nu se intelege cu proprietareasa (si eu naiv credeam ca e curatenia) si incet incet o indrept catre un nou oral. In acelasi stil, cu multa sarguinta. Dupa minute bune (trecuse deja ora) pentru ca juniorul nu dadea semne de inviorare (partial datorita oboselii partial datorita tehnicii fetei) am crutat-o de eforturi. De apreciat insa ca nu s-a aratat nici o clipa plictisita sau dornica de a intrerupe ea treaba iar la sfarsit si-a cerut scuze si ca spera ca nu m-am suparat.

Note:

Locatia: 5,0

Aspectul fetei: fatza 5,0 corpul 7,5 (8,0 pe tocuri)

Igiena fetei: 5,0 nu a facut dus nici inainte, nici intre numere si mai mult ca sigur nici dupa clientul de dinainte. Nu mirosea dar nici nu m-am apropiat prea mult.

GFE: 6,5 (FK si cam atat)

Oral: 7,0

Normal: 7,5

Anal: n-am intrebat nu m-a interesat

Halatul: 120 / h cu 2 finalizari

Concluzii: eu nu cred ca mai revin si nici nu recomand.

Toate bune si spor(t) la trageri!

• Like 2

Postat

@eduard, cred ca v-ati vorbit intre voi astia noi , ucenicii ,(@zrd ca exemplu), sa postati haotic. Pai ce leg are numarul si fata de pe numarul ala cu aia ?Eu am fost la amandoua si la Lory si la Anca care acum e plecata in Anglia si a preluat alta colega de-a ei numarul.Si locatiile sunt total diferite, nu am inteles ce ai vrut sa spui prin postul tau total fara sens.

Inca ceva , nici Lory nu mai e de gasit de luni intregi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...