Sari la conținut

Iulia nou:0744933253 ,0735928645 fost (0755458075)

gigioc

Postări Recomandate

• Oras:Bârlogul Lupului
  • Oras:Bârlogul Lupului
Postat

n-are si nici nu-si face ca e prea urata probabil....

Postat

Buna. Numarul de telefon la care raspund este 0756539073. Nu stabilesc intalniri prin sms sau whatsapp. Nu raspund la numar privat.

Sunt disponibila in locatia mea pentru persoanele cu care m-am mai intalnit si nu am avut probleme. Pentru cei care vor o prima intalnire ma deplasez la pensiune sau hotel.....nu in masina....nici la domiciliu.

De asemenea accept in continuare si cupluri. ,, Cadoul,, ramane acelasi de 200ron/h pentru barbat si femeie.

Sa aveti o zi frumoasa. Iulia

Postat

Buna. Numarul de telefon la care raspund este 0756539073. Nu stabilesc intalniri prin sms sau whatsapp. Nu raspund la numar privat.

Sunt disponibila in locatia mea pentru persoanele cu care m-am mai intalnit si nu am avut probleme. Pentru cei care vor o prima intalnire ma deplasez la pensiune sau hotel.....nu in masina....nici la domiciliu.

De asemenea accept in continuare si cupluri. ,, Cadoul,, ramane acelasi de 200ron/h pentru barbat si femeie.

Sa aveti o zi frumoasa. Iulia

• Oras:centru
  • Oras:centru
Postat

Ar fi putut face o exceptie pt utilizatorii mai vechi cu ceva reputatie :) no offence.

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Draga Iulia,ce program ai? Intre ce ore te pot suna ptr a imi rspunde? Daca iti las un sms in care insist eu sa revii tu cu un tel cand esti disponibila...o vei face? Sau macar un raspuns :azi mai tz sau nu pot azi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...