discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 19, 2016 In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02, din lipsa de alte variante, am avut programare la Moni. Mare tzeapa! Dupa ce i-am dat banii a vorbit si s-a comportat cu mine numai in sictir. Mai intai nu a vrut sa faca dus. A inceput cu un oral bunicel si eram aproape sa termin. Dar, am avut proasta inspiratie sa vreu sa termin la normal si am pus-o capra. Atunci mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. Si acum notele: Oral: 9 - Macar de supt pula este buna putoarea Normal: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Igiena: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. GFE: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat.Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. De recomandat: sa fie trecuta de urgenta la de evitat.Amice, cu parere de rau, dar nu cred nimic din ce ai scris.Nu stiu cine te-a "influentat" dar totul este cusut cu ata alba. 5
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 19, 2016 Nu am început să scriu vrajeli tu ai făcut recenzie falsa ca Moni nu a lucrat în noaptea de sambata 3 3
andrei10000 Reputație: -37 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 Amice, cu parere de rau, dar nu cred nimic din ce ai scris.Nu stiu cine te-a "influentat" dar totul este cusut cu ata alba.Si ce vrei sa scriu ca sa ma crezi: sa o laud, asa cum au facut ceilalti?
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 19, 2016 Amice, cu parere de rau, dar nu cred nimic din ce ai scris.Nu stiu cine te-a "influentat" dar totul este cusut cu ata alba.Nu te mai da lovit ca știm că este clona ta 3 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 19, 2016 In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02, din lipsa de alte variante, am avut programare la Moni. Mare tzeapa! Dupa ce i-am dat banii a vorbit si s-a comportat cu mine numai in sictir. Mai intai nu a vrut sa faca dus. A inceput cu un oral bunicel si eram aproape sa termin. Dar, am avut proasta inspiratie sa vreu sa termin la normal si am pus-o capra. Atunci mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. Si acum notele: Oral: 9 - Macar de supt pula este buna putoarea Normal: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Igiena: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. GFE: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat.Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. De recomandat: sa fie trecuta de urgenta la de evitat. Ești prost 1 nu stau capra deloc absolut deloc pot spune și clienți care vin la mine de atâta timp 2 de la 12 la ora 4 5 eu am dormit De la ora 5 dimineață am avut doi cunoscuți și cam atât pentru ca eram beata defapt eram moarta de beata . 3 minți mult Altceva vreau o dovada ca tu ai fost la mine sâmbătă la ora 2 când eu dormeam de rupeam idioți mic. 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 19, 2016 Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. Asta, pe langa curul ala bomba si caracterul ei, este urmatorul mare attu a Monicai, cand spune ceva, se tine de cuvant. Sper sa iti placa cadoul nostru, btw toti suntem pestii ei! 4 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 19, 2016 Ești prost 1 nu stau capra deloc absolut deloc pot spune și clienți care vin la mine de atâta timp 2 de la 12 la ora 4 5 eu am dormit De la ora 5 dimineață am avut doi cunoscuți și cam atât pentru ca eram beata defapt eram moarta de beata . 3 minți mult Altceva vreau o dovada ca tu ai fost la mine sâmbătă la ora 2 când eu dormeam de rupeam idioți mic. Nu cumva ești ăsta ?! 😂😂😂 care sa răzbunat ca nu l-am futut gratis pt renzie Bună ?! 3
andrei10000 Reputație: -37 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 Disponibila pana la ora 08:00 Nu am început să scriu vrajeli tu ai făcut recenzie falsa ca Moni nu a lucrat în noaptea de sambata Ea a scris inainte ca e disponiblia. Uite cine minte
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 19, 2016 Nu te mai da lovit ca știm că este clona taSi care sant aia care STITI?Parca eram Distrugatorul.Si mai du-te-n pula mea, ca numai clone ai in cap.Daca este asa cum ziceti, sa fiu banat. 4
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 19, 2016 Era de ajuns să-i spui clonei ca nu ai lucrat nu trebuia să-i spui si motivul,ca dovedeam din nou ca este curva masculina mincinoasa 3 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 19, 2016 Ea a scris inainte ca e disponiblia. Uite cine minteDa și mă luat somnul vrei sa postez toate apelurile pierdut de sâmbătă de la ora 12 pana la 4 :30 ?!
andrei10000 Reputație: -37 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 Nu cumva ești ăsta ?! care sa răzbunat ca nu l-am futut gratis pt renzie Bună ?!Asta e @liviu58
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 19, 2016 Nu cumva ești ăsta ?! care sa răzbunat ca nu l-am futut gratis pt renzie Bună ?! Sigur scrie recenzii mai bune ca mine... HAHAHAHA am ras uMpic! 3 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 19, 2016 Era de ajuns să-i spui clonei ca nu ai lucrat nu trebuia să-i spui si motivul,ca dovedeam din nou ca este curva masculina mincinoasa Nu este discret-ul potoleste-te nu mă acuza fără sa știi este ăla care am primit mesajul de mai sus 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 19, 2016 Si care sant aia care STITI?Parca eram Distrugatorul.Si mai du-te-n pula mea, ca numai clone ai in cap.Daca este asa cum ziceti, sa fiu banat.Da ești bănuit demult ca ești distrugatorul 3 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 19, 2016 Si care sant aia care STITI?Parca eram Distrugatorul.Si mai du-te-n pula mea, ca numai clone ai in cap.Daca este asa cum ziceti, sa fiu banat.O să fi Banat cat de curand 3 3
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 19, 2016 Da ești bănuit demult ca ești distrugatorulSi cine mai sant?Spune tot.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 19, 2016 Si cine mai sant?Spune tot.Si cine mai sunt,. Te-am corectat eu 3 3
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 19, 2016 Si cine mai sunt,. Te-am corectat euIaca fleos, esti si destept acu'
liviu692 Reputație: 1 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 Si cine mai sunt,. Te-am corectat euUite asta :laugh2 1
liviu692 Reputație: 1 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 De ce pula mea l-ati banat pe andrei? Bag pula in morti mati 1
liviu692 Reputație: 1 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 Motane vreau sa ma banezi 1
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 19, 2016 Uite Liviule, mi-am facut clona noua.
liviu692 Reputație: 1 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 Uite Liviule, mi-am facut clona noua. Io is clona raposatului andrei de ce pula mea m-ati banat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum