Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
Postat

In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02, din lipsa de alte variante, am avut programare la Moni. Mare tzeapa! Dupa ce i-am dat banii a vorbit si s-a comportat cu mine numai in sictir.

Mai intai nu a vrut sa faca dus. A inceput cu un oral bunicel si eram aproape sa termin. Dar, am avut proasta inspiratie sa vreu sa termin la normal si am pus-o capra. Atunci mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic.

Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus.

Si acum notele:

Oral: 9 - Macar de supt pula este buna putoarea

Normal: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic.

Igiena: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic.

GFE: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat.

Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus.

De recomandat: sa fie trecuta de urgenta la de evitat.

Amice, cu parere de rau, dar nu cred nimic din ce ai scris.

Nu stiu cine te-a "influentat" dar totul este cusut cu ata alba.

• Like 5
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Nu am început să scriu vrajeli tu ai făcut recenzie falsa ca Moni nu a lucrat în noaptea de sambata

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Si ce vrei sa scriu ca sa ma crezi: sa o laud, asa cum au facut ceilalti?

Postat

Nu te mai da lovit ca știm că este clona ta
  • Like 3
  • Minus 3
Postat

In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02, din lipsa de alte variante, am avut programare la Moni. Mare tzeapa! Dupa ce i-am dat banii a vorbit si s-a comportat cu mine numai in sictir.

Mai intai nu a vrut sa faca dus. A inceput cu un oral bunicel si eram aproape sa termin. Dar, am avut proasta inspiratie sa vreu sa termin la normal si am pus-o capra. Atunci mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic.

Si acum notele:

Oral: 9 - Macar de supt pula este buna putoarea

Normal: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic.

Igiena: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic.

GFE: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat.

De recomandat: sa fie trecuta de urgenta la de evitat.

Ești prost 1 nu stau capra deloc absolut deloc pot spune și clienți care vin la mine de atâta timp

2 de la 12 la ora 4 5 eu am dormit

De la ora 5 dimineață am avut doi cunoscuți și cam atât pentru ca eram beata defapt eram moarta de beata .

3 minți mult

Altceva vreau o dovada ca tu ai fost la mine sâmbătă la ora 2 când eu dormeam de rupeam idioți mic.

• Like 2
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate.

Asta, pe langa curul ala bomba si caracterul ei, este urmatorul mare attu a Monicai, cand spune ceva, se tine de cuvant. Sper sa iti placa cadoul nostru, btw toti suntem pestii ei!

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Ești prost 1 nu stau capra deloc absolut deloc pot spune și clienți care vin la mine de atâta timp

2 de la 12 la ora 4 5 eu am dormit

De la ora 5 dimineață am avut doi cunoscuți și cam atât pentru ca eram beata defapt eram moarta de beata .

3 minți mult

Altceva vreau o dovada ca tu ai fost la mine sâmbătă la ora 2 când eu dormeam de rupeam idioți mic.

Nu cumva ești ăsta ?! 😂😂😂 care sa răzbunat ca nu l-am futut gratis pt renzie Bună ?!

post-189846-0-10649300-1474306122_thumb.jpeg

post-189846-0-40574300-1474306130_thumb.jpeg

• Like 3
Postat

Disponibila pana la ora 08:00

Nu am început să scriu vrajeli tu ai făcut recenzie falsa ca Moni nu a lucrat în noaptea de sambata

Ea a scris inainte ca e disponiblia. Uite cine minte

Postat

Nu te mai da lovit ca știm că este clona ta

Si care sant aia care STITI?

Parca eram Distrugatorul.

Si mai du-te-n pula mea, ca numai clone ai in cap.

Daca este asa cum ziceti, sa fiu banat.

• Like 4
Postat

Era de ajuns să-i spui clonei ca nu ai lucrat nu trebuia să-i spui si motivul,ca dovedeam din nou ca este curva masculina mincinoasa

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Era de ajuns să-i spui clonei ca nu ai lucrat nu trebuia să-i spui si motivul,ca dovedeam din nou ca este curva masculina mincinoasa

Nu este discret-ul potoleste-te nu mă acuza fără sa știi este ăla care am primit mesajul de mai sus

• Like 3
Postat

Da ești bănuit demult ca ești distrugatorul
  • Like 3
  • Minus 3
Postat

O să fi Banat cat de curand
  • Like 3
  • Minus 3
Postat

Si cine mai sant?Spune tot.

Si cine mai sunt,. Te-am corectat eu

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...