Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Eu duc lupte grele aici si tie îți arde de rapandula aia rupta in cur.

am lipsit si eu nitel , dar am observat in schimb cum fac rapandulele de urat intre timp . A intrat dracii in ele , ca de obicei , daca nu au clienti :laugh2 

• Like 10
  • Minus 16
Link spre comentariu

am lipsit si eu nitel , dar am observat in schimb cum fac rapandulele de urat intre timp . A intrat dracii in ele , ca de obicei , daca nu au clienti :laugh2

Auzi da tu in cine bați?!

• Like 3
Link spre comentariu

si eu care credeam ca ai iesit din alta parte si vroiai s-o pui du'n viol sa intri la loc ca e frig afara :laugh2

PSu : da ce are Salam , ca-l ascult cu urechea si-n sculare si-n culcare , uneori il mai si mananc

• Like 8
  • Minus 16
Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

nu vreau sa comentez.. Ok inteleg voi nu-l suportati .. Nu stiu si nu ma intereseaza ce aveti cu el mie personal imi place omul acesta si va spun si de ce... Pt ca este genul de barbat care stie sa se faca placut si care este acolo de fiecare data cand ai nevoie de cineva etc. Ok am inteles pe voi va deranjeaza cuvantul "orgazm" ... Nu stiu si nu ma bag sa vorbesc despre alte recenzii dar fratilor eu jur ca am avut orgazm si nu numai cu el ... Exista si alti barbati ..este vorba de chimie..radeti atata ca vai liviu cu balena de monica ... Cum voi preferati skinny asa exista si alti barbati care prefera "plinutele"pt voi grasele..

Bine spus' ma frend' numai cine nu l-a cunoscut pe Liviu nu-si da seama de adevarul din vorbele tale :boob :girly

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...