Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

baga degetu' in cur si scoate al doilea ,,i,, de la labari

se zice LABARII--ca e plural imbecil mic..ai dreptate tu nu esti in oala asta-esti in oala cu analfabeti mici si repetenti care stau cu deshtu' in nas si dupa aia in gura ..am dreptate sau nu ?

bahhhh pizdaa bleaga u visezi a o futi pe Monica și îți murdărești pereții de la spermă..... dute dracu de labar
  • Like 1
Link spre comentariu

Vino " PE" bucuresti ca te cere publicul. Sunt in rond cu bannere "mony vino la noi", acum intre noi fie vorba, dr cand au inceput sa ma atraga pufoseniile parca ti-as da si tie un dos de putza.

😂😂😂😂

Link spre comentariu

bahhhh pizdaa bleaga u visezi a o futi pe Monica și îți murdărești pereții de la spermă..... dute dracu de labar

Ca sa fiu sincer peretii mei sunt murdari de kakatul care a sarit de pe pula mea de cand o decalibram pe ma-ta in orificiul anal-in cur adica daca nu stii ce-i aia..ai inteles piciule ?

Link spre comentariu

Ca sa fiu sincer peretii mei sunt murdari de kakatul care a sarit de pe pula mea de cand o decalibram pe ma-ta in orificiul anal-in cur adica daca nu stii ce-i aia..ai inteles piciule ?

Dacă ai dat o din anal neprotejat în "Mame" înseamnă că doamna mata te a educat bine rău! Nu știi că în viata asta nu e frumos sa te iei de mame de familie? Ești un sclav nesimțit!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti

Dacă ai dat o din anal neprotejat în "Mame" înseamnă că doamna mata te a educat bine rău! Nu știi că în viata asta nu e frumos sa te iei de mame de familie? Ești un sclav nesimțit!

Mă-ta are cratimă ! Era și-o melodie !

• Like 2
Link spre comentariu

Mult mai bine decat o zdreanta cu penisu-n bot toata ziua....am dreptate sau nu ?

Nu pot decat sa vomit cand ma gandesc cat sloboz ti-a curs pe gatlej...si cata pula ti-a intrat in gaura aia pe care tu o numesti gura-intre noi fie vorba e MUIE-asa ca te rog ciocu' mic nu ti-am dat voie sa cloncanesti.

Crezi ca ai putea afla cati km de carnati ti-au trecut din cur in gura si dupa aia in galeata(pizda) ?

Asa ca pe o curiozitate..desi la cum arati nu cred ca ai avut prea multa activitate...de fapt eu cred ca ar trebui sa platesti tu ca sa fii fututa...am dreptate sau nu ?

Link spre comentariu

Mult mai bine decat o zdreanta cu penisu-n bot toata ziua....am dreptate sau nu ?

Nu pot decat sa vomit cand ma gandesc cat sloboz ti-a curs pe gatlej...si cata pula ti-a intrat in gaura aia pe care tu o numesti gura-intre noi fie vorba e MUIE-asa ca te rog ciocu' mic nu ti-am dat voie sa cloncanesti.

Crezi ca ai putea afla cati km de carnati ti-au trecut din cur in gura si dupa aia in galeata(pizda) ?

Asa ca pe o curiozitate..desi la cum arati nu cred ca ai avut prea multa activitate...de fapt eu cred ca ar trebui sa platesti tu ca sa fii fututa...am dreptate sau nu ?

😂😂😂😂

Link spre comentariu

bahhhh sclavule u au un tupeu fantastic ...u ai luat la muie prin Băile școlilor și vi aici sa vb de mama ??? Pai ai u pula sa futi ???? Îți faci labari după Moni cu penseta în sloboz sa te bata ( ala care spui ca la avut Moni) u nici măcar nu ajungi sa ii dai limbi în pizdaa lu Monica pizdaa proasta ..ce esti
  • Like 1
Link spre comentariu

bahhhh sclavule u au un tupeu fantastic ...u ai luat la muie prin Băile școlilor și vi aici sa vb de mama ??? Pai ai u pula sa futi ???? Îți faci labari după Moni cu penseta în sloboz sa te bata ( ala care spui ca la avut Moni) u nici măcar nu ajungi sa ii dai limbi în pizdaa lu Monica pizdaa proasta ..ce esti

Bai da ce miros de peshte imputit aici---o fi de la tine sau de la pizda de tzicanca a Monicai ?

Pai sa stii baiete ca eu cand o futeam in cur pe ma-ta..tu erai mic de tot...stateai in pula unui tractorist care o facea posta pe ma-ta in santul comunal asa ca de asta nu tii minte.

Si apropo....du-te la munca ca n-ai bani de futut slugoiule---marsh la servici...ca eu stau acasa si traiesc de pe urma taranoilor ca tine..asa ca da-i drumu la munca ca raman fara cascaval.hai marsh mai rpd.

Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

Nu sunt după interes într-o relație

Dacă juri pe roșu,atunci pot să joc rolul lui Irinel!!

quote name="putzache" post="2440540" timestamp="1486054084"]Vrea sa o ia pe urmele Monicai Columbeanu, cauta unu mic cu portofel mare. Tot la bucuresti o sa-l gasesti.

Link spre comentariu

CINE AR LUA DE NEVASTA O ORCA?

MACAR DE-AR AJUTA-O CAT DE CAT FATZA...E NASHPA IN TOATE PRIVINTELE..NU STIU DE CE SE INCAPATZANEAZA SA FACA PE ASA ZISA CURVA...NICI MACAR CURVA NU POATE FI CA NU ARE ATUURILE NECESARE..MAI CURAND VANZATOARE LA VREUN CHIOSC..

cHIAR MA APUCA JALEA CAND O VAD CE EFORTURI DISPERATE FACE SA DEA IMPRESIA CA E SI EA CURVITZA SAU BOARFA..MA ROG NU E NICI UNA NICI ALTA..E HILAR DE-A DREPTUL..PACAT CA N-O DUCE CAPUL LA NIMIK.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...